xxmadziaraxx 0 Napisano Lipiec 2, 2008 hej Rusaczku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kakusia 25 0 Napisano Lipiec 2, 2008 xxMadziaraxx ja sobie kupilam na allegro ale nie pamietam od jakiego sprzedawcy bo to juz z 1,5 roku bedzie mnie sie udalo dzieki monitoringowi i clo bo jak mowilam moje pecherzyki nie rosly dopiero jak stymulowane byly clo mysle ze mozesz smialo kupic na allegro tylko zawsze czytaj komentarze o sprzedawcy i bedziesz wiedziala ktorego wybrac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kakusia 25 0 Napisano Lipiec 2, 2008 jestem na naszej klasie daj mi na siebie namiary to ci wysle zaproszenie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rusaczek Napisano Lipiec 2, 2008 Hejka xxmadziaraxx! U mnie teraz naturalne starania. Miała byc kolejna IUI, ale doktorek się w lipcu urlopuje, z kolei ja zaplanowałam urlop na koniec sierpnia. Tak, że najprawdopodobniej dopiero we wrześniu podejdę do IUI. Co prawda mąż jest gotów zrezygnowac z urlopu, żeby jeszcze w przyszłym m-cu spróbować, ale ja bym chciała gdzieś już wyjechać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Lipiec 2, 2008 Xamadzira powinnaś bardzo sprawdzać swoją owulację jeżeli mąz ma słabe plemniczki. Musisz określić kiedy pęcherzyk pęka i jajeczko wędruje i wtedy strzelać do niego. Nie za wcześnie nie za późno, plemniczki słabe nie przeżyją niestety za długo.... Ja zaszłam w ciąże jak sie przytulałam tego dnia którego mi się wydawało że jajeczko ruszyło w trasę. Może warto żebyś raz sprawdziła czy pęcherzyki na pewno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Lipiec 2, 2008 pękają. Ja tez kupowałam testy na allegro ale niestety nie pamiętam u kogo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Lipiec 2, 2008 Kakusiu i EfQa dziekuje.Zobacze na allegro.Kakusiu zaraz Ci wysle maila.EfQa a Ty jestes na NASZEJ KLASIE? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rusaczek Napisano Lipiec 2, 2008 Ja testy owulacyjne kupowałam na allegro, ale niestety w miom przypadku nie przyczyniły się do zaciążenia, ale moze tobie xxmadziaraxx pomogą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Lipiec 2, 2008 Rusaczku jedz i odpocznij moze sie uda bez iui tego Ci zycze.Jestes moze na NASZEJ KLASIE? EfQa-Bym musiala sprawdzic czy jajeczko peka,jak bede w polsce to sie przejde,dziekuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Lipiec 2, 2008 Chociaz zobacze przez pare cykli co i jak z tymi testami owu.i przejde sie na monitoring,moze wtedy sie uda bez in-vitra.Rusaczku moze Tobie tez sie uda naturalnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasiada Napisano Lipiec 2, 2008 Kochane jesteście wswzystkie i powiem Wam. ze choc łezki sie mi leją to nie straciłam nadzieji. xxxmadziaraxxx- problem jest taki, ze przy moim wrogim śluzie i słabych parametrach nasienia męża nie mamy za bardzo szans na naturalne poczęcie, a inseminacje możemy mieć dopiero po powrocie do Polski, czyli wrzesien- pazdziernik :( kakusia- jestem w Londynie i nie orientuje sie hdzie bym mogla zrobic bete, dlatego poprostu poczekam jeszcze pare dni :( Rusaczek-nowosądeczankom nie jest łatwo w dzisiejszych czasach, co? Ja wiem dokładnie kiedy miałam owulację (wtorek 2 tyg temu), stąd jeszcze bardziej nie wiem co myśleć. Boje sie troche pozamacicznej :( olawd, Efqa- pozdrawiam goraco! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Lipiec 2, 2008 Kasiada idz do zwyklego GP i powiedz ze chcesz blood test pregnancy placi sie nie wiem ile u was u mnie 5 funtow i ci zrobia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Lipiec 2, 2008 Kasiada nie trać nadziei - Kinia jest najlepszym przykładem że może sie udać nawet kiedy sytuacja wygląda naprawdę beznadziejnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Lipiec 2, 2008 Rusaczku,Kakusiu,EfQa gdzie ucieklycie? a gdzie reszta naszych kobietek,coooo?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Lipiec 2, 2008 witam kochane ja sie troszke uspokoilam dzis rano poczulam znow kopniaczka ale tylko jednego ale byl pieknie wyczuwalny ale tylko wtedy jak usiade bardzo wygodnie i jestem zrelaksowana :-) Z mezem nadal nie rozmawiam choc klekal przy mnie ja to uparta jestem i musi minac jakis czas.Powiedzial ze nastepnym razem bedzie myslal zanim cos powie no to mu dogryzlam ze nie jest to mozliwe bo on mozgu nie ma i musi isc do Gp zeby mu go wstawili i to byla cala moja mowa do niego na dzis. Moze i jestem zlosliwa ale ja mu tego nie podaruje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Lipiec 2, 2008 Patinko i Kasiada Witajcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Lipiec 2, 2008 Xamadzira sprawdź dokładnie stan swojego "nadwozia" bo z plemniczkami to jest różnie one czasem są długo słabe a potem nagle się cos zmienia. Znam mnóstwo takich przypadków. A o faceta dbaj, niech nosi bokserki - powyrzucaj mu wszystkie slipki, niech się dobrze odżywia i najlepiej jakby jakiś sport w wolnych chwilach uprawiał... nie zaszkodzi nafaszerować go Androwitem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Lipiec 2, 2008 i jeszcze stronke zalapalam na poprawe humorku hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Lipiec 2, 2008 Bo ja myślałam że to tylko wina plemniczków że nam sie nie udaje a jak się dokładnie przebadałam o sie okazało że ja miałam nie w porządku prolaktynę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Lipiec 2, 2008 własnie dziewczynki te ktore mają konto na naszej klasie dawać namiary my z olawd juz sie znamy :) zwirek170@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Lipiec 2, 2008 Patinko to dobrze że facet sie opamiętał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Lipiec 2, 2008 A jak Laura się czuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Lipiec 2, 2008 EfQa dobrze mowi specjlany preparat witaminowy skoponowany tylko dla mezczyzn... POlecam ja tez kupilam w polsce i dalam mojemu a jak ochote na sex po tym mial ...... Witajcie kochane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Lipiec 2, 2008 EfQa zobacze co da sie zrobic hheeee ;)) Kasiada,Kakusia,Rusaczek,EfQa,Patinka i reszta kobietek jestescie na NASZEJ KLASIE? Olawd== dziekuje ze przyjelas zaproszonko na NK. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Lipiec 2, 2008 Laura w szkole. Wczoraj wieczorem bylo dobrze no bo ja przekupil a dzis znow wrocila do tematu ale prosilam ja by o tym nie mowila,nie mialam ochoty 2 raz tego analizowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Lipiec 2, 2008 Ja skasowalam swoj Link na Nk z powodu bylego meza . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Lipiec 2, 2008 Witaj PaniMisiowa Kupie mu te witaminki,ale kiedys je bral,teraz mu kuplam Vigor dla mezczyzn. To jest moj mail: madziorek10@interia.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Lipiec 2, 2008 Ja tez sie na naszej klasie nie umieściłam jeszcze,.... Patinka jak będziesz już w stanie to porozmawiaj z nią o tym i załagodź to bo ona pewnie jeszcze to przeżywa biedactwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Lipiec 2, 2008 wiem ona mi nie popusci wiec bedzie mnie czekala rozmowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Lipiec 2, 2008 Patinko szkoda ze nie masz konta na NK,ale Cie rozumiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach