Patinka26 0 Napisano Lipiec 2, 2008 xxmadziaraxx musi je regularnie brac caly czas po pol roku niech sobie zrobi miesaic przerwy jak to zalecaja lekarze i potem znow. One sa specjalnie skomponowane dla ich pottrzeb wiec nie zaszkodza a moga zdzialac cuda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Lipiec 2, 2008 a no mialam tam link swoj udzielalam sie na klasie mialam sporo zdjec do momentu az mnie znalazl dobrze ze miasta nie mialam wpisanego,przez niego ucieklam glownie z kraju bo mialam dosc wariata. wiec ucieklam z tamtad poki tylko szlo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Lipiec 2, 2008 A one sa na recepte czy bez,bo nie pamietam. Patinko juz troszke lepiej sie czujesz? a jak coreczka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Lipiec 2, 2008 bez recepty witaminki adrovit jest w takim ciemno bordowym opakowaniu i starcza jedno na 1 miesiac kuracji. Juz lepiej choc znim nie rozmawiam.Nie placze bynajmiej juz jak wczoraj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rusaczek Napisano Lipiec 2, 2008 Kasiada - to ty też jesteś posiadaczką wrogiego śluzu? Powiedz mi czy da się go w jakiś sposób zwalczyć? Gdzie miałaś robioną IUI, bo ja w Krakowie w klinice IVF. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Lipiec 2, 2008 PaniMisiowa wysylam maila z moimi danymi,wyslij zaproszonko,jeszzce fotek tam nie mam,ale wloze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Lipiec 2, 2008 Patinko dobrze ze,juz lepiej sie troszke czujesz,porozmawiaj z corka,lepiej sie poczuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Lipiec 2, 2008 Rusaczek a Ty jestes na naszej klasie? Kakusia to moj mail madziorek10@interia.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Lipiec 2, 2008 Jestescie????????????????? Ja musze isc jeszcze do seksuologa,bo mam pochwice i musze to wyleczyc,moze jakas terapia wystarczy,nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Lipiec 2, 2008 Byla juz ktoras z Was u seksuologa?,jak to wszystko tam wyglada i o co pyta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Lipiec 2, 2008 Gdzie ucieklyscie wszystkie???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Lipiec 2, 2008 Dziewczyny odzywac sie,bo tak fajnie sie rozmawialo,a Wy zwialyscie gdzies,szybko tu wracac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Lipiec 2, 2008 Hallloooooo jestescie? czy pisze znow sama do siebie,smutno tu bez Was. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Lipiec 2, 2008 :(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Lipiec 2, 2008 Slonecza gdzie sie podziewacie,odezwijcie sie,hallooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Lipiec 2, 2008 Uciekam,bede pozniej,to moze bedziecie,pa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Lipiec 2, 2008 ja jestem tylko co chwilke do kuchni zagladam bo gotuje kasze z sosem i rybke dla lauruni ma dzis nauke tanca i nie chce z nia chodzic po Mc donalds wole by zjadla zdrowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Lipiec 2, 2008 a u seksuologa nigdy nie bylam nie wiem czy dobrze kojaze ale pochwica utrudnia lub uniemozliwia stosunki wogole. Ja mialam podobnie jak zaczelam ale trwalo to ok 3 miesiace zaczelam duzo czytac na ten temat i pomoglo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kakusia 25 0 Napisano Lipiec 2, 2008 Madziara i PaniMisiowa wyslalam wam maila z moim profilem na naszej klasie czekam na wasze :) ja tez sprzatam i gotuje resztka sil juz a w dodatku takie goraca :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Lipiec 2, 2008 Kakusia22 dziekuje,zaraz odbiore maila. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Lipiec 2, 2008 Patinko masz racje,jakos moge to robic,ale sprawia mi to bol i za duzo przyjemnosci z tego nie mam :(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasida Napisano Lipiec 2, 2008 Rusaczek- a no jestem posiadaczką wrogiego śluzu, ale z jednym plusikiem (czyli nie byloby tak zle gdyby parametry nasienia byly dobre) Ja robilam IUI w Macierzynstwie u dr Szlachcica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasida Napisano Lipiec 2, 2008 Patniko26- dzieki za porade apropo hcg w GP. Daje sobie jeszcze czas, a potem uderze do lekarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasida Napisano Lipiec 2, 2008 xxxmarziaraxxx-wysłałam Ci linka i czekam na zaproszenie na NK:) A co do męża to ja faszeruje swojego: androvit, salfazin, l-karnityna, maca, siłownia, basen, dieta, w ktorej dominują owoce i warzywka. Oczywiscie nie łyka tego wszystkiego na raz- zamiennie Dobrze ze Was mam, zwłaszcza gdy dzień taki smutny... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasida Napisano Lipiec 2, 2008 i znowu ja i znowu sie zastanawiam i pytam Was o zdanie, czy to, że jestem przeziębiona mogło mieć wpływ na negatywny wynik testu???albo to, ze zarzywam naturalny antybiotyk w postaci czosnku w kilogramach??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Lipiec 2, 2008 Witam wszystkie staraczki,oczekujące i mamusie. weszłam się z Wami przywitać, coś dziś żle się czuję, tzn. nie mogę jeść i jakoś mi tak dziwnie, ale moze to przez upał, nie wiem.W kazdym razie długo lezałam dziś w łózeczku, niedawno wstałam. Sylwia jak wynik? Kasiada mam nadzieje,że test nie wykrył jeszcze ciąży, ale ,ze w niej jesteś, życzę Ci tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sara76 Napisano Lipiec 2, 2008 Cześć wszystkim! xxmadziaraxx ja też u seksuologa nie byłam , chodzę tylko do "picznika" jak to mówi na ginekologa mąż mojej koleżanki. Masz podobną sytuację jak ja tzn. mąż ma kiepskie parametry nasienia - był szpikowany androvitem, l-karnityna i salfazinem, ale raczej bez efektów, a mi nie pękają pęcherzyki chociaż rosną wzorowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sara76 Napisano Lipiec 2, 2008 Kasiada dopóki nie dostałaś @ to jest nadzieja i tego się trzymaj. Patinko widzę, że w stosunku do męża jesteś nieugięta. A pytałaś go dlaczego tak powiedział? Małżeństwo to nie plac zabaw nie można wziąć zabawek i iść do domu, więc niech się nie wydurnia. Może miał zespół napięcia przedmiesiączkowego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sara76 Napisano Lipiec 2, 2008 Czasami to sobie myślę, że się dobrały takie dwie niedorobione niedorajdy i przez to dziecka nie mogą spłodzić. No, ale niby jesteśmy zdrowi, nie przechodziliśmy żadnych operacji, zabiegów itp. więc dlaczego to na nas padło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sara76 Napisano Lipiec 2, 2008 Poprzedni post to o mnie i moim mężu, jakby się któraś nie domyśliła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach