Myszka 24 0 Napisano Październik 13, 2008 Czesc Jolanta Madzik posluchaj sie Nikolki- spokoj i tylko spokoj:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nikolka25 Napisano Październik 13, 2008 CZeść Jolanto Widzę,że chyba też mieszkasz w Dublinie więc wiesz może czy są tu jacyś dobrzy gin?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Październik 13, 2008 widze że stronki same się piszą przychodze z pracy a tu zaległości w czytaniu to fajnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monia671 0 Napisano Październik 13, 2008 Myszko- dopiero teraz do mnie dotarło, że u Ciebie inna godzinka chyba? Madzik!!!- na pewno coś źle przeczytałaś! olej tą betę! Masz 2 kreseczki na teście i na pewno JESTEŚ W CIĄŻY!!! Jutro ginekolog Ci potwierdzi, a to na pewno po prostu jest jeszcze za wcześnie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Październik 13, 2008 hej Nikola moja znajoma chodzi do Medicusa do jakiejś babeczki fajna podobno jak chcesz to jutro ci napisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Październik 13, 2008 a moze mialam fasolke i juz ja stracilam:(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Październik 13, 2008 hej Monia hej Myszka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Październik 13, 2008 Madzik przestan tak myśleć nie wolno ci wszystko bedzie dobrze zobaczysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monia671 0 Napisano Październik 13, 2008 Dziewczynki, ja uciekam pod prysznic i pod kołderkę, zmarzłam jakoś. Buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Październik 13, 2008 Monia u mnie dopiero jest 3:40 po poludniu:) Madzik nie wolno Ci tak myslec....ja uwazam ze to bardzo wczesna ciaza, bedzie dobrze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nikolka25 Napisano Październik 13, 2008 Jolanto bedę wdzięczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Październik 13, 2008 Myszko Smerfecia juz lepiej, dziś tez miala trochę sił na porzadeczki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monia671 0 Napisano Październik 13, 2008 Jolanta- ja właśnie miałam pisać, bo moja siostra też do Medicusa chodziła do jakiejś fajnej babki, ale nie wiem, czy ona się zajmuje wszystkim. Jej ciążę prowadziła i było ok. No dobra, lecę, bo mój już chrapie he he. Dobranoc! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Październik 13, 2008 ok nie ma sprawy myszko długo mieszkasz zdala od Polski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara76 0 Napisano Październik 13, 2008 Myszko przepraszam, ale jestem padnięta dziś Mam pytanie: wczoraj i dzisiaj z testy owulacyjne wyszły mi pozytywnie, wczoraj były przytulanki i nie wiem czy dziś sobie darować i przełożyć na jutro? Ktoś wie jak to jest dokładnie z tymi testami i owulacją? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Październik 13, 2008 mialam 19 a teraz mam 1 to znaczy ze beta spadla i nie ma fasolki:(:(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nikolka25 Napisano Październik 13, 2008 Jolanto bedę wdzięczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Październik 13, 2008 sara lepiej dziś i jutro bo może jutro nie być więc do dzieła mi się kończy wiec za pare dni zaczną się dni na Rafałka jak mówi mój mąż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Październik 13, 2008 patinka pewnie tulisz mala oliwke do siebie i jeszcze nie wiesz ze ja juz nie przytule swojej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Październik 13, 2008 Madzik prosze nie myśl tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nikolka25 Napisano Październik 13, 2008 Madzik ale się smutno zrobiło, nie pisz tak, wierz w to, ze będzie dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Październik 13, 2008 teraz to juz sie wszystko pojebalo nawet nie wiem kiedy @ ma przyjsc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EwelkaO 0 Napisano Październik 13, 2008 Sara 76 jak test wyjdzie pozytywny to w ciagy 24-36 godizn ma sie pojawic owulacja...wiec radze dzisiaj zadziałac;) bo jutro moze byc za późno;) wiec do dzieła!! Madzik: głowa do góry jestes młoda, silna, masz myslec pozytywnie!! a wszystko sie ułoży ...ani sie obejrzysz a fasolka bedzie rosła w Twoim brzuszku!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Październik 13, 2008 Saro zartowalam oczywiscie:) Ja na Twoim miejcscu bym sie i dzis i jutro jeszcze poprzytulala:) Jolanto ja mieszkam w USA juz 8 lat;) Madzik musisz byc dobrej mysli slonko:) Smerfetko jakie te Twoje blizniaki juz sa duze-super dla ciebie i glaskanko brzuszka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Październik 13, 2008 staram sie myslec ze jest dobrze moze laboratorium sie pomelilo:(:(:( to nie moze byc prawda przeciez 1 swiadczy ze nie ma ciazy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Październik 13, 2008 juz nie mam plamienia myslalam ze bedzie dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Październik 13, 2008 myszko i jak ci sie mieszka ja w Irlandi prawie 4 lata i chce do domu własnie dzis mam doła nic mi sie nie chce tylko ryczeć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Październik 13, 2008 Jolanto mi rowniez sie chce do Polski:(:( Nie narzekam tu , ale bardzo tesknie za rodzicami i rodzinka bo od 8 lat sie z nimi nie widzialam....dobrze ze maz mnie sprowadza na ziemie jak narazie, ale za pare lat zjezdzamy na stale do Polski:):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Październik 13, 2008 madzik---trzymaj sie cieplo , wierze ze to oni sie pomylili ! bedzie dobrze!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Październik 13, 2008 tak mi przykro ja byłam w domu we wrzesniu ale na swięta zostajemy tu już widze ten nastrój ....... srtach mysleć dobrze że mamy Martynke ona mnie rozbawi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach