Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bYcZyCa

BYCZKI,BYKI I ICH WYBRYKI

Polecane posty

Zgadzam się z Tobą Hanuś:D trzeba sie wziasc za te notatki......oczywiscie te na cafe ;) ja sie cały dzien dzisiaj bycze i oswajam z wlasnym lenistwem:)

Za notatki sie w koncu wzielam, siedzialam nad nimi prawie do 2. Juz po egzaminie, wyniki o 16. Ae mysle, ze ok :) To milego dnia Byczki ]:-)

Gość overprotekted
luzak

SIEMANOS KOLEGOS I KOLEŻANKOS:) Właśnie się dowiedziałam ze dzisiaj jest wtorek:0...jestem juz strasznie zamotana w tych wszystkich dniach tygodnia, chyba dlatego że juz długo nie chodzę do szkoły bo 15 marca miałam koniec roku (klasa maturalna). Życzę miłego dnia BYCZKI Musze zaraz coś dobrego zrobić, moze jakieś ciasteczko bo mój brzuszek - łakomczuszek się czegoś domaga:D

Hej Byczki:) ja tylko tak przelotem, bo jestem obecnie na urlopie i leniuchuje ile wlezie:P Pozdrawiam wszystkich cieplutko:D

Gość Hej byki
dołaczam do waszego klubu:)

Gość 49 letnia byczyca
hej byki,byczki i byczyce...rogi w górę:):):)

Nie damy umrzec topikowi!!!!! Musza tu byc jeszcze jakies Byczuchy ;)

ja też byczek jestem, a aczej byczyca zodiakalna:D pozdrawiam wszystkich, którzy mają podobnie;)

Witajcie:D Ja właśnie wróciłam z urlopu, niestety jakoś nie wypoczęłam, bo albo leniuchowałam co również wykańcza, albo ciężko pracowałam na działce, tak wiec w ogóle nie czuję, ze miałam urlop:( no i jeszcze w trakcie musiałam sie uczyć i zdać egzamin blee!! Cóż muszę troche ponarzekać, to też leży w mojej naturze:P Takie skromne pytanie gdzie się podziewa autorka topiku, co to ma znaczyć założła temat i zwiała?? Pozdrawiam Was cieplutko:D

oj Byczki Byczki nawet na topik nie chce Wam się zagladać:P nieładnie:P

Gość upupup

hello. a ja tylko wpadłam się przywitac i zaraz uciekam spac bo ostatnio nie mam czasu nawet na słodkie lenistwo::0 jakos mnie duzo zajęć dopadło. pozdrooofffffka 🌼

Heloo, czesc i czolem...;) Melduje sie na posterunku:D Nie pozwolmy by topic upadl, bo szkoda tych kilku stronek. Co do tegp lenistwa to sie niestety zgadzam. Ja tez leniuch jestem, ale jak juz sie za cos wezme to na glancus i nie na odwalke. We wtorek wracam do roboty po ponad rocznej przerwie. Straaasznie mi sie nie chce....😭 Pozdrawiam serdecznie:)

Gość BYCZE WORY
Mniam mniam mlask :classic_cool:

PUK PUK, JEST TU KTOŚ??? CZY TYLKO JA I MOJE EGO????? WŁAŚNIE MAM ZAMIAR IŚĆ DO SKLEPU PO COŚ SŁODKIEGO BO ŁASUCH JESTEM ALE TAK SIĘ PRZYKLEIŁAM DO KOMPA ŻE CIĘZKO JEST MI SIĘ ODERWAĆ :0 POZDRAWIAM WSZYSTKIE BYCZKI ZODIAKALNE :)

:)a jest tu ktos z 14 maja????bo ja jeszcze nigdy nikogo nie poznalam kot by sie urodzl tegoz samego dnia co ja:) pozdrawiam

fajnie!!!!!moze jeszcze z tego samego roku??:) ja jestem z 1981

oj widze ż eco jak co ale żadko tu ludzie bywacie! nieładnie nieładnie byki lenistwo się szerzy wśród was, ale to charakterystyczne dla tego znaku zodiaku:P

Gość byczzeeeekkk
rezolutna wypraszam sobie:))). Ja tu dzis odmalowałam pol pokoju, zajełam sie moja pracka i nawet znalazlam czas zeby godzinke pobiegac i spotkac sie ze znajomymi, i jescze tysiac innych takich pierdol:))))))))

Gość heheheheheh
witam to ja byczek:-)

jak to jest z tymi znakami. ja jestem bykiem moja siostra jest bykiem i druga też i każda z nas jest inna.więc jak tu patrzeć na opisy znaków ?????