Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bYcZyCa

BYCZKI,BYKI I ICH WYBRYKI

Polecane posty

Gość anodys
tez jestem byczkiem; jestem nerwowa, wybuchowa; uwielbiam kontrolowac sytuacje; czuc pieniadze dla bezpie czenstwa materialnego; a jak kocham to na calego; potrafie byc uparta jak osiol ale i ulegla.............

...często też stwarzam sobie sama problemy (ale chyba dobre jest to,ze mam tego świadomość)-ja to chyba lubie tak sobie nawkręcac;)

...często też stwarzam sobie sama problemy (ale chyba dobre jest to,ze mam tego świadomość)-ja to chyba lubie tak sobie nawkręcac;)

pokruczko jakbyś się z nami nie identyfikowała nie byłoby Cię tutaj:P PrincetonGIRL coś w tym musi być jeśli chodzi o niską samoocene ;) bYcZyCa 18 oj ja ponoć też bywam straszną marudą i jak mam doła to strasznie się rozczulam nad sobą:( anodys witaj w naszym gronie:) och to kontrolowanie sytuacji skąd ja to znam:P i niestety miłość po gób w moim przypadku to zguba :( upór, wiecie co chyba bardziej uparty jest tylko Baran, dlatego wszędzie zaznaczam, że z dala od Baranów bo to mieszanka wybuchowa takie dwa uparciuchy :P

Gość jestem byczkiem
pozdrawiam inne byczki !!!

Gość jaaaaaaa
a ja kocham Byczka i On nie ma żadnych wad to ideal czlowieka i mężczyzny - gratuluję Wam, że jesteście spod tego znaku :)

Witajcie :D tak przy okazji nadmienię, że lubię sobie pospać :) jaaaa nikt nie jeste idealny i każdy posiada wady, ważne aby nie uciekać od nich i wlaczyć z nimi!!

Dolaczam do zrzeszenia bykow:d Moja data urodzin to 21 kwiecien wiec pierwszy dzien znaku. Przez to mam duzo cech baranow. Ale wiecej cech byka jednak;) Jestem materialistka niestety, lubie otaczac sie ladnymi rzeczami. Z porzadkiem u mnie roznie. Lubie pobalaganic, ale jak juz sprzatam to na glanz! A jak u Was ze spoznianiem? Ja jestem chorobliwie punktualna, wrecz jak mam sie soznic to jestem chora. Ciekawe czy to cecha bykow, czy tylko ja tak mam? Pozdrawiam serdecznie wszystkie byczki i nie tylko:P:D:)

Witam nowego byczka:) z tą punktualnością jest chyba tak że po części cechuje byki a po części to jest indywidualna cecha punktualnych osób. Ja jestem baaardzo punktualna. Wolę nawet być zawsze przed czasem i poczekać ale nie spóźniam się. większość byków ma tez coś z materialistów. Ta chęć posiadania czegoś :D Ja wobec kasy na przykład nie jestem typową materialistką, ja tylko lubie coś mieć, otaczać się przedmiotami nawet typu armeńskie badziewie :) czyli jakies pierdółki. PEACE

Witaj Pati:) Widzę, że jest kilka osób z 21 kwietnia :) oj punktualność to jak najbardziej jedna z moich cech, zawsze muszę być przed czasem i jeszcze mi w brzuchu świdruje, na myśl, że mogłabym się spóźnić:)

apropo związków, byłam kilka miesięcy z Lwem, ale miedzy nami nie narodziło się żadne uczucie, mimo to mamy ze sobą świetny kontakt :) więc jak dla mnie Lew to dobry materiał na kumpla :)

Bry :D Byk z Gdanska sie melduje Czytalam wczesniej, ze mowice, ze jestescie zazdrosne i zaborcze. Ameryki nie odkryje mowiac, ze ja tez. Tylko ja stram sie tego nie pokazywac, tylko dusze w sobie. Ale czasem potrafie wybuchnac :P A co do punktualnosci..hmm, z tym to roznie bywa. Wole tez byc przed czasem, niz po, ale nie zawsze sie udaje :P Milego sobotniego popoludnia Byczuchy🌼

Miło widzieć przedstawiciela płci męskiej:) mam nadzieje, że znajdą się jeszcze jakieś odważne Byki i zawitają tutaj, bo jak na razie mamy mały babiniec :P

Gość Ja jestem panem bykiem
pozdrawiam:)

to serdecznie zapraszamy do naszego grona:D może Pan Byk opowie nam coś o sobie:)

Gość Pan byk
Prosze bardzo drogie koleżanki:) Jestem strasznym łasuchem,poważnie myśle o życiu,jestem osobą pewna siebie,silną psychicznie,jak i fizycznie.Jestem spontaniczny i mam duże poczucie humoru... Nie wiem co mam jeszcze napisać,jak cos wymysle to tu wróce:)

Panie Byku a jaka jest Pańska data urodzin?? identyfikuje się Pan z cechami wymienionymi przez nas??:) No i może z jakiego miasta Pan pochodzi i jakie ma doświadczenia z innymi znakami zodiaku??:) te pytanka to tak, żeby Pana tutaj ponownie zwabić Panie Byku :P

hej Byczki jak tam sobota upływa??:) ja dzisiaj ambitnie wziełam się za pisanie prac zaliczeniowych, ale strasznie mozolnie mi to idzie:P

Czyżby wszystkie Byczki jeszcze spały?? a myslałam, że tylko ja jestem śpiochem :P

własnie przeglądałam horoskop codzienny...:::Niedziela pod znakiem pracy. Może to być pielęgnowanie ogrodu, praca papierkowa albo małe porządki domowe, na które ciągle brakuje Wam czasu. Cokolwiek to będzie, sprawi Wam nieukrywaną satysfakcję z ukończenia dzieła. :::... gdzie reszta byczków???? :0

Pod znakiem pracy mowisz??? A na mnie czekaja notatki na jutrzejsze kolo... Tylko mnie jakos do nich nie ciagnie :P