Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bYcZyCa

BYCZKI,BYKI I ICH WYBRYKI

Polecane posty

A więc pokruczko istnieje wolność słowa. Jeżeli jest Ci przykro że nikt nie utworzył topiku o Twoim zodiaku lub jesteś niestabilna emocjonalnie to serdecznie współczuję :-)

ha jak chyba każda BYCZYCA tutaj :P strasznie sie ciesze z tego topiku, fajnie jest znaleźć tyle bratnich dusz:)

BYCZYCA ciesze sie,ze podoba Ci sie ten topic...mi sie też podoba(wkońcu go stworzyłam:)) Ciekawe czy mój wpis bedzie setny:P??!

:D:D:D zgadnij :D PrincetonGIRL no wlasnie istnieje wolnosc slowa i wlasnie z tego korzystam no i dziekuje za wspolczucie :D uprzedze kolejne posty - tak jestem gruba, brzydka i nie mam znajomych i dziekuje za kolejne wspolczucia :D i co moje panny teraz juz chyba wiecie jakies sa te wasze byczki :D

pokurczko ale dlaczego piszesz o sobie skoro to topik o Byczkach?? skoro juz tu jesteś to podziel się swoimi doswiadczeniami w związku z tym znakiem zodiaku i ewentualnymi zastrzeżeniami co do Byków, my krytyki i własnych wad się nie boimy!!

Nie martw się ja cos czuje,ze ona tu jeszcze wróci;) ...............jak nie dzis to jutro,ale wróci:D:D:D

Gość colorfull bull
tak czytam i czytam i to jest niesamowite ze ludzie majace ten sam znak zodiaku tak bardzo sa do siebie podobne pod wzgledem charakteru Zgodze sie co do wyglądu to jest moja obsesja lusterko mam przy sobie zawsze i wszedzie :) jestem tez okropnie zaborcza i zazdrosna co czesto stwarza niepotrzebne kłótnie z moim partnerem wywołane przeze mnie Ale jestemw 100 % pewna ze da sie z nami dobrze zyc w zwiazku ,jak kochamy to na zabój :) pozdrawiam

o właśnie zapomniałam ja też jestem strasznie zaborcza i zazdrosna:( no i jeszcze wybuchowa;)

Dokładnie. Dopuki byki czuja się kochane i potrzebne życie z nimi jest słodkie i wspaniałe. z nimi??? z nami!!! ja też byczka jestem przecież;-)

hej babki...wlasnie mnie olsnilo co do jednej z cech charakteu ktorej sie najbardziej wstydze;)otoz jest to ogromna zaborczosc i zazrdosc(widze ze juz bylo to wspomniane).po prostu ni znosze gdy ktos jest lepszy ode mnie w czym kolwiek...dlatego nie za bardzo lubie przebywac w towarzystwie takich osob bo czuje sie gorsza...a tego nie znosze.uwielbiam byc w centrum zainteresowania:D

heheh pokurczka :D nie wroci :P przynajmniej dzisaj nie, bo jej sie nie chce:P no i na koniec zeby wam nie bylo smutno - byczki sa gupie i zlosliwe :D:P hehhehee ale jedna maja zalete urodzily sie o ladnej porze roku ;) pozdrawiam wszystkie byczki 🖐️

mimo, że uważasz że jesteśmy \"gupie\" to lubimy inteligentne wypowiedzi, dlatego odsyłam do mojej prośby apropo naszych wad!!

ale jak ja moge pisac o waszych wadach jak was nie znam?! a nie zaraz zaraz znam wasza (wasza nie \"byczkow\") 1 wade - wierzycie w te durne znaki zodiaku a przeciesz to jeden pic na wode, podniecacie sie tymi byczkami jakby to nie wiem co bylo! a ja moge sobie znalezc 12 przyjaciolek z ktorych kazda bede spod innego znaku urodzona i z kazda bede sie swietnie dogadywac! :) byczki sa gupie :P:D

Gość klonikadia
na jedno wychodzi bo my jesteśmy byczkami;)

aha skoro az tak sie identyfikujesz z tym znakiem zodiaku...:D zreszta skad pomysl ze nie znam byczkow :P

wystarczy poczytać Twoje wypowiedzi:) zresztą to nie jest przypadek, że znalazło się tutaj kilkanaście Byczków i wszyscy mają bardzo zbliżone cechy, a w większości identyczne:D

jaaaaaaaaaasne :D kurde ile wy macie lat dziewczyny?:D 19 maja - to moja data urodzenia :) ps. byczki sa naprawde \"gupie\" :P

wiedzialalam...ze czegos zapomnialam wymienic :P no jasne a wy czujecie sie niezwykle dowartosciowane z powodu przynaleznosci do zrzeszenia byczkow :D:P

....tak mi się przed chwilą przypomniało,że ja lubie sobie pomarudzić-nieraz tak bez powodu(chyba kwestja przezwyczajenia;)) Nieraz też lubie sie nad sobą pożądnie poużalać(łape dołki)i rycze...aż mi łez zabraknie..