Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fanka Iwostinu

Iwostin jest the best!!!!!!!

Polecane posty

Gość Fanka Iwostinu

To najlepsza firma kosmetyków pielęgnacyjnych. To jedyne kremy, które mnie nie uczulają! Sa bezzapachowe. Buźka jest po nich taka świeza i mięciutka :) I jako nieliczne (mimo mojej tradzikowej cery) nie zapychają mi porów i nie robia się po nich zaskórniki. Przetestowałam: -krem na naczynka- ok. 30zl - super leciutki, zielony kolorek maskuje zaczerwienienia - nawilżający- ok.20 zl - super mięciutki zwykly kremik, ale jaki fajny :) - krem intensywnie nawilzajacy z filtrem 20-- ok. 28zl - doskonale rozwiazanie na lato! Wreszcie koniec ze smarowaniem bużki tlustym kremem do opalania (pfuj) . Ten jest leciutki i bardzo dobrze chroni. Dobry zarówno na codzien, jak i na plaże. Na wszystkich makijaz sie dobrze trzyma.!!!!! P.S. Nie zalezy mi na reklamie, bo nie mam w tym zadnego interesu, po prostu chcialam sie podzielic moimi spostrzezeniami na temat tych kosmetyków.

Ja juz kilka razy reklamowałam Iwostin :D Po prostu jest rewelacyjny i niedrogi w porównaniu z innymi kosmetykami :D Osobiście stosuję serię Purritin: żel do mycia, krem na noc, emulsję matującą. Zastanawiam się nad kremem pod oczy :) mae zmarszczki pojawiły się :P

Gość alergik
a ja mam uczulenie na serię

Gość ja też mam alergię
a na te serię nie mam uczulenia.:) ale żel do twarzy jest dla mnie za mocny.

Gość Wklejam
22:43 iskaa jezeli ktos stosuje to bardzo prosze o opinie na ich temat aha i podanie dokladnie co stosujecie zeby bylo jasne co jest dobre a co nie!! 22:45 iskaa sorki mialo byc : ... i co dziewczynki sa cos warte ?? glupi blada z ktorego zaraz ktos sie bedzie nabijal 01:05 użyj wyszukiwarki 01:19 PrincetonGIRL (PrincetonGIRL@poczta.fm) hej, napisz maila do iwostinu z prośbą o bezpłatne próbki i nie zapomnij wpisać swojego adresu do korespondencji. Iwostin wysyła bezpłatne próbki. ja dostałam ok 12 i jestem zadowolona z kosmetyków tej firmy ---> http://www.iwostin.pl/main WHAT'S UP??? 07:30 iskaa pisalam do nich ale nie dostalam 12 probek a tylko 3 ... Ale mi chodzi o stosowanie wlasnie juz tych kupionych w normalnych opakowaniach jak sie sprawuja na dluzsza mete...

Gość KzM
Iwostin? Czy używa go Iwosia? Bo jak nie to ja tego do ręki nie wezmę! :-p

Gość bettinka22
ja uzywam zelu do mysia twarzy-rewelka-dotad mialam duze syfy po 3 m-cach stosowania mam ich znacznie mniej i ladny zapach do tego polecam

Gość mela-d
Mam bardzo suchą cerę. Używam nawilżającego i tłustego. Oba są bardzo dobre. Jednak mleczko do demakijażu nie zachwyciło mnie, mam wrażenie, że moja skóra go nie wchłania, a mleczko tylko rozmazuje się na powierzchni.

Gość rumiankowa
Wejdz na strone iwostinu na iwostin@iwostin.pl i tam zamow probki. ja zamowilam i za ok 2 tyg doszly:) pozdrawiam

Gość też zadowolona
www.iwostin.pl

Gość nmdasehlam
mi nie sluzy ani troche ten specyfik. skora sobie, on sobie. ale to sprawa indywidualna, jak wiadomo

Gość ***MaliNka***
rumiankowa dziekuje slicznie :)Ale musze wypelnic ten formularz,ktory jest na stronie,tak? Dzieki z gory,pozdrawiam ;)

Gość ***MaliNka***
Ja to jestem malo zorientowana...:)Czy maila trzeba do nich wyslac,aby dostac te probki?aha i czy są darmowe?Sorry za zawracanie glowki i jeszcze raz wielkie DZieKi :)pozdrawiam!

na ich stronie trzeba sie zapisac do klubu konsumentek i wypełnic ankietę. Mi przysłałi juz dwa razy :)

Gość fiolka007
no dobra : jeszcze raz bo już nic nie rozumiem.Czy żel do mycia twarzy IWOSTIN wysusza twarz?Czytam tyle rewelacyjnych recenzji na jego temat a tu co jakis czas pojawia sie czyjas wypowiedz, że żel ten jest za ostry.Mi osobiście zależy na czyms delikatnym, co nie ściągałaby twarzy.No to jak w końcu jest z tym IWOSTINEM : wysusza czy nie wysusza?

dołączam do klubu krem na naczynka jest OK, tylko trochę świecę się po nim:( kremy nawilżające już za mną, seria purritin i krem do rąk z silikonem aaaaa jeszcze maseczka i krem pod oczy extra kosmetyki za fajną cene :)

mialam dwa produkty Iwostinu : Żel na dzień i żel do mycia twarzy. Ten pierwszy był dobry za to drugi... Twarz wyglądała jak poparzona. Także koniecznie trzeba prosić o próbki.

Gość dla mnie żel
do mycia twarzy rewelacja. ale ja mam bardzo tłustą skórę. czytajcie uważnie do jakiej skóry jest kosmetyk a nie będziecie potem zawiedzione.

Gość tyllko tyle
a mi strasznie wysuszały skóre :(

Gość rumiankowa
do fanki iwostinu! Tobie pomogl na naczynka,ile czasu stosowalas??

Jużywam żelu do mycia twarzy i emulsji matujacej i jestem bardzo zadowolona. Na pewno nie wysza!! Po żelu skóra jest świetna i nie czuje tego ściągania skóry. Prysze mi nie wyskakuja po kremie jak po innych. Może nie znikły całkiem ale jest ich mniej. Uważam że to naprawde dobre kosmetyki

po kremie na noc Purritin najpierw miałam śliczną cerę- przez 3 dni, a potem wysyp pryszczy. Myślałam, że to minie, ale niestety, nie przeszło. Zrobiłam tydzień przerwy, pryszcze przyschły, zastosowałam znowu i znowu tragedia na twarzy- w ciągu nocy stałam się biedronką... Dlaczego??? Pierwsze dni były takie piękne!

Gość ***MaliNka***
Wlasnie przed chwila zakupilam sobie w aptece żel do mycia twarzy z Iwostinu.Wiecie jak bardzo różnią się jego ceny w aptekach?Widzialam żel za 25zl w jednej z nich,a w drugiel kupilam za 20,50gr-czyli sporo taniej:) Teraz zobaczymy jakie beda efekty i czy nie bedzie dla mnie za mocny.Dam znac co i jak;)pozdrawiam

ja używam kremu na naczynka i krem pod oczy - dla mnie super

Gość chyba bede fanka
ja uzywam zelu na dzien puritin , cera mi sie wygladzila, nie jest sciagnieta, nareszcie mam prawie gladkie czolo, a mialam duzo malych krostek pod skora, uzywam od tygodnia, jest znacznie lepiej, polecam do tlustej cery i do mieszanej bo wlasnie taka mam. Innych kosmetykow nie testowalam, ale chyba sprobuje, moze ten krem pod oczy...

Gość ***MaliNka***
Nie wiem ostatnio pojawily mi sie na twarzy drobne krosteczki:/Myslalam ze to wina tego zelu z Iwostinu,chyba jednak tego,ze ostatnio znowu zaczelam palic.Papierosy precz!Bo chyba ten zel nie powinien powodowac powstawania jakis krostek...Taka mam nadzieje..pozdrawiam;)