Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam szukam

Ciekawe zagraniczne imiona - wpisujcie

Polecane posty

Gość Norweskie
żeńskie: Hege (czyt. Hiege), Bettina, Marianne (czyt. Morjanne), Jorun (czyt. Jurun) męskie: Einar (czyt. Ejnar), wiecej nie pamietam...:p :)) fajne nie?? ;P

Gość dagmara73
ja mam na imie Dagmara, moja corka Angel, syn Bruce - mieszkamy w usa

Gość Norweskie
męskie: Kjell (czt. siel) , Sven, Lars, żeńskie: Ingeborg (czy. tak jak pisze) , Inga, Torveig (czyt. Turwejg), Therese (to raczej popularne imie nie tylko w krajach skandynawskich), Camilla (czyt. Kamila) jak mi sie jeszcze przypomni to napisze;)

Gość Kamale
Moja żona jest holednerka i niechciała zadnego tradycjonalnego, długo prowadzilismy wojne o imie dla synka ale w koncu udało sie i doszlismy do porozumienia ze bedzie nazywał sie CRUZ DELONO K.....a curka nazywa sie Kailey ale tez długo walczylismy heh

Gość mała - czarna
znajomi z Turcji imiona męskie Murat - często się pojawiało iLhan Nurin Talat Okan

Gość Sol Angelika
Ja znam norweskie imona z sagi rodu ludzi lodu żenskie to właśnie Sol,Liv,Sunniva,Silie,Cecilie.A męskie to Temgel,Are,i Tarald. Polecam do przeczytania te książki.

Gość Irish___
moje dziecko urodzi sie w Irlandii i bedzie mialo tradycyjne celtyckie imie, poki co mam Aoife i Niamh dla dziewczynki oraz Sean da chlopca i szukam dalej, szczesliwie mam nazwisko, ktore umozliwia mi swobodne kombinacje

Gość anno
Saigini- czyt.szajni. cudowne hinduskie imi Dejwi-hinduskie Kasandra-australijskie Salome-polskie

Gość anno
ramona- polka koleżanka z niemiec,india pola-tak dam córce,heather-irlandzkie sliczne.MĘSKIE:ufuk-tureckiedejan-Chorwackie, gaetano-włoskie SAWAIGI-hinduskie

Gość daga0912
Moj facet ma na imie Arcil. Jest Turkiem :)

Gość Lala *
Mojej mamy szef ma na imie Coskun (czyta się Dżoszkun) a jego córka ma na imie Ajnur ale nie wiem jak się to pisze .

Gość katia serduszko
piękne imię to imre. jest węgierskie i bardzo dźwięczne, pełne siły, najcudniejsze, męskie, tajemnicze. ładne jest imię emma, tylko trochę zimne. śliczne skandynawskie, dostojne, kobiece to ingrid. a jak byłam dzieckiem to oglądałam taką japońską kreskówkę i tam była dziewczynka sumire:-) mi się podobają imiona używane w polsce, choć dość rzadko występują - bogusz, miłosz, kornel, klementyna, łucja, matylda. imię dla kotka - bania luka, ale zwierząt nie mam, bo dużo podróżuję i się przeprowadzam.

Gość katia serduszko
a moja siosrzyczka ma na imię marianna. to znaczy "umiłowana przez JAHWE". mam też rodzeństwo o imionach anastazja i teodor:-) moje imię znaczy "czysta". miłosz to "ten, którego miłują". ważne jest dla mnie co znaczą dane imiona. nie podobają mi się jednak astrologiczno-wróżbiarsko-psychologiczne bzdury, które są przypisywane osobom noszącym dane imię. można o znależć w różnych bzdurnych kalendarzykach itp.

Gość gagik
gagik tsogolokian armenskie imie

Gość gagik
a co oznaczaimie angelika?

a czy jest jakies przetlumaczenie imienia Bruce na polski odpowiednik.. moj chlopak chcialby tak nazwac synka ale jak wrocimy do polski to bylabym ciekawa jak by to wygladalo... sa jeszcze imona takie jak Eabha-mowi sie eyfa , laiose - Lisz(ia), Fergus - fajne imie podoba mi sie , Isabella-, cathal - kohel sie mowi ..., Keira- (kira) , Padraic - to z irlandzkiego Patryk.. mowi sie Porik , podoba mi sie jeszcze Niall- najl sie mowi, Hugh-hju a z takich naszych to Amelia Aurelia Gabrysia no dobra to na tyle pozdrawiam

Gość katia serduszko
ładne jest imię amelia. kojarzy mi się z ukochanym filmem! zdrobnienie amelka mi się kompletnie nie podoba! i amelia to nie jest imię zbyt mocne. na pewno moja córka nie będzie nosic tego imienia! z powodów też literackich. kiedyś, bardzo dawno byla taka książeczka, co nazywała się mniej więcej "rady dobrej matki dla amelii". oj... moja córka będzie matylda. to znaczy "odważna w walce":-)

Gość MIn Nim
Li Xiu - Chiny Gao - Chiny Antoine - Francja Gennady - Ukraina

Gość Panna N.
Moja koleżanka ma ojca Araba. Jej tata ma na imiona się: Ali Mahomet, czy jakoś tak. A ona sama nazywa się Samia Al-Hameri.

Gość anastazja85
a ja mam na imie Blanca ;)

Gość lacrymosaELO
A Żora czy Anastazja???? Blanka, Olivier czy India??? Gdzie można znaleźć spis takich wyjątkowych imion??? wie ktoś???

Gość Ashleyka
hej a ja mam na imię Virginia

Gość Ashleyka
hej ja mam na imię Virginia

Gość Ashleyka
hej ja mam na imię Virginia

Gość Madzzziaa
Mi sie podobają: Marina, Lola, Cleo, Mia,Raquel, Casey i wiele innych a dla chłopaka: Miguel , Nico, Diego :D

Gość Madzzziaa
Mi sie podobają: Marina, Lola, Cleo, Mia,Raquel, Casey i wiele innych a dla chłopaka: Miguel , Nico, Diego :D

Gość Madzzziaa
A z polskich imnio lubie żadkie takie jak Laura, Klara, ita, jagoda... :)