Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Błękit

NIEZOBOWIĄZUJĄCY FLIRT W SIECI - PROPOZYCJA DLA PAŃ

Polecane posty

Chyba mi się udało Elloise. Jakby napisał Mickiewicz: \"Wypłynełem na bezkresny obszar internetu Gwiazd szukam, przewodniczek łodzi\" Dziękuję Elloise.

:D dziękuję za komplement:) czy mogę powiedzieć, że jestem w tym naprawde dobra? ;) nie zabrzmi zby kontrastowo?

Hahahaha - może tylko troszeczkę. Spróbuję coś napisać na Twój email Elloise. Wybacz, to naprawdę będzie cokolwiek, chcę tylko sprawdzić, czy wszystko działa jak należy. Do napisania prawdziwego listu przygotuję się wieczorem i jutro rankiem ... znajdziesz go w swej skrzynce. Ojej, spojrzałem na zegarek !!! To już ta godzina ? Czas dziś przestał istnieć, lecz pora się opamiętać.

Sam widzisz...czas nie istnieje:) u mnie to samo... Do kiedyś Pierr...

Tak.... nie wiem co powiedzieć, nic mi nie przychodzi do głowy...

Gość taki oczytany
podobno gosc oczytany a pisze "wyplynelem" hehehe a taki fajny topik byl

Odchodzę już dziś Elloise. Do jutra ... Ty jednak będziesz ze mną, będziesz przy mnie, we mnie... W mych myślach, pragnieniach, rozmowach ... Do jutra Elloise ...

Do nieznajomego. Wszak mylić się jest rzeczą ludzką i pomyłki, cóż zdarzają się każdemu. Przepraszam Nieznajomy, jeśli tym Cię uraziłem. Masz rację - tam się pomyliłem w cytacie.

Czy to takie ważne? czy e zamiast ą aż tyle zmienia? trochę wyrozumiałości dla literówek :) szczególnie w necie:) ja normalnie piszę ślicznie i błędy mi się nigdy nie zdarzają, a tutaj jak pisze szybko to widzę:) dopiero gdy sie wklei i nic juz nie mżna zrobić:)

Pierr nie tłumacz się tak:) i nie przepraszaj:) ileż można przepraszać? i za co? nie tylko to, jeszcze cos mu umkneło;) miłego popołudnia......

Gość taki oczytany
a pomysleliscie ze to nie wasz topic i z szacunku dla zalozyciela powinniscie zredukowac swoje wypowiedzi?

...to tylko słowa...i wyobraźnia.. --->taki oczytany masz rację jedynie w jednym, topik jest fajny bo jest Abelard...zobacz nawet założyciel się nie odzywa:) chyba się nie obrazi za nasze rozmowy:) Padło pytanie na początku czy mężczyźni potrafią.........wiem że potrafią... oczywiście, że można się pomylić ale jak to mówił F.Crane \"Możesz zostać oszukany, jeśli będziesz zbyt ufny, ale jeśli nie będziesz wystarczająco ufny, twoje życie stanie się torturą.\"

--->taki oczytany OCZYWIŚCIE że pomyślelismy:D o Tobie również:) cos Ty taki cierpiący za miliony?? to wolny kraj:D Błękit potrafi pisać, jeśli bedzie mu to przeszkadzać odezwie się:) Pozdrowienia dla założyciela topiku:) i bardzo proszę o info w ww. temacie.

----> taki oczytany szacunku? ? może ktoś umarł ?? przecież widzisz temat? i gdzie tu brak szacunku? Ty to jesteś idealny, tylko oprawić w ramki powisić na ścianę i modlić się...

Gość QuenMaya
ja tylko obserwuję, troszkę zadroszczę, mnie się jakoś nie udało tu pogadać:) podziwiam Elloise gratuluję zdrowego podejścia

A ja znów ze swoimi mądrościami... TAk sobie kombinuję, że znajomości w necie są wyjątkowe. W realu kierujemy się tym pierwszym boćcem wzrokowym, który decyduje, czy nawiążemy z kimś znajomość, czy też nie. Tu decyduje coś innego, ważniejszego i na tym polega wyjątkowość tych znajomości. - A czy Pani Mmm przytuptała tu dziś, bo i na gg dziś Pani nie ma :(

Witaj Błękit:) po części podzielam Twoją opinię:) mężczyźni są przecież wzrokowcami:) Ja jestem z natury minimalistką i zawsze spotykają mnie same miłe niespodzianki. Prosilam Cię wcześniej o skomentowanie tego postu: \"taki oczytany a pomysleliscie ze to nie wasz topic i z szacunku dla zalozyciela powinniscie zredukowac swoje wypowiedzi? \" to może teraz, z góry dziękuję:)

Gość mmmmmmm...
dzień dobry wszystkim 🌻 panie błękitny jestem, tylko miałam problem z netem ;) elloise i abelard jesteście wspaniali, dawno nie miałam takiej uczty duchowej (hmmm... a jaki między wami erotyzm, aż szkoda przeszkodzić ;) pozdrawiam wszystkich i miłego popołudnia 🌻

Hmm, celowo nie komentowałem tego posta, bo i po co, ale jeśli trzeba, to założyciel topicu informuje, iż cieszy się z rozwoju akcji.

Witaj Elloise. Witajcie wszyscy. Właśnie przeczytałem Wasze wczorajsze, popołudniowe rozmowy. Dziękuję Elloise. Tam faktycznie więcej było błędów, pomyłek, ale przecież to nie miał być dosłowny cytat (wszak to widać) a raczej żart - na szczęście \"Taki oczytany\" już tego nie zauważył. Prawdę mówiąc chciałem (po przeczytaniu postu \"Takiego oczytanego\") zakończyć swe odwiedziny powyższego topiku. Nikt bowiem nie lubi być traktowany jak Albatros z wiersza Baudelaira. Tym bardziej, że \"krytyków\" jemu podobnych, może pokazać się więcej. \"Czasami dla zabawy uda się załodze Pochwycić albatrosa, co śladem okrętu Polatuje, bezwiednie towarzysząc w drodze, Która wiedzie przez fale gorzkiego odmętu. Ptaki dalekolotne, albatrosy białe Osaczone, niezdarne, zhańbione głęboko, Opuszczają bezradnie swe skrzydła wspaniałe I jak wiosła zbyt ciężkie po pokładzie wloką. O jakiż jesteś marny, jaki szpetny z bliska Ty, niegdyś pięknyw locie, wysoko, daleko; Ktoś ci fajką w dziób stuka, ktoś dla pośmiewiska Przedrzeżnia twe podrygi, skrzydlaty kaleko; Poeta jest podobny księciu na obłoku, Który brata się z burzą, a szydzi z łucznika; Lecz pędzony na ziemię i szczuty co kriku, wiecznie się o swe skrzydła olbrzymie potyka.\" Dziękuję \"Błękitnemu\" za wyrozumiałość i przyzwolenie. Dziękuję \"mmmmm\" za słowa otuchy. Do wszystkich \"krytyków\" - ludzie My wiemy, że tu są i będą błędy, piszemy bowiem podczas pracy. Wypełniamy swe codzienne obowiązki; piszemy pisma, odbieramy telefony, robimy zebrania, narady - wszystko szybko, bo czas biegnie, bo czas nagli. A że w głowach \"szumi\" nam Mallarme, Baudelaire czy inni, więc przelewamy go szybko na ekram, czasami zapominając się w pośpiechu ...

Witaj Pierr:D Błękit dziękuję za odpowiedź, mmmmmmm pisaliśmy do siebie, jeśli była to dla kogoś „uczta” tym bardziej miło. Niepotrzebnie tak wczoraj zareagowałam na wpis kogoś taki oczytany, to na pewno ktoś nieszczęśliwy i zal mi go trochę:) Pierr nie mów, że coś takiego może być powodem ………zaskoczyłeś mnie. Czy tak bardzo Ci zależy na pozytywnej opinii? N aprawdę tak łatwo Cię zranić? Jeśli wylejesz w powietrze czarną farbę, powietrze pozostanie bezbarwne. Nigdy nie zabarwisz go na czarno. I T możesz pozostać tak niewzruszony. Wiem, że to niełatwe ale to jest klucz…… Szczęście jest w nas Pierr, naprawdę się cieszę że jesteś…………. cudowna melodia..........

Niech będzie nawet 1000 krytyków nic mnie to nie obchodzi! to nic nie zmienia...mnie bedzie zawsze dobrze:)

Gość Korciucha
Witam, No, cóż.....Trwający tu flirt, to rzeczywiście "wyższe loty"....Może więc "taki oczytany" po prostu pozazdrościł.... Błękicie, jak się masz?

Każdy z nas jest na swo sposób wyjątkowy......to cos jest gdzieś na początku.....albo nigdy nie się nie pojawi

Witaj Elloise. Sprawdż proszę swą pocztę. Próbowałem napisać kilka słów, wpisałem kilka wierszy. Ja .... nie wiedziałem, że tak wiele osób nas czyta. Obnażamy się z uczuć, a to .... krępujące w tak szerokim gronie.