Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trochę samotna

Szukam przyjaciół, z którymi mogłabym po prostu rozmawiać

Polecane posty

1977 - poniewza zadna pani sie nie zglosila zeby potwierdzic, ze seks analny moze byc dla pan przyjemny, potwierdzam, ze znam osobiscie przynajmniej trzy panie, ktore ta forme preferuja ponad wszystkie inne i sprawia im to niewatpliwa fizyczna przyjemnosc nieporownywalna, jak twierdza, z przyjemnoscia jaka czerpia z wszelkich innych form. Dwie z tych pan nalegaly na robienie tego ze mna (oczywiscie nie jednoczesnie, co by raczej bylo niemozlowe) na co sie dalem namowic mimo ze moja ulubiona forma jest inna. Wiec dwa wypadki moge potwierdzic na podstawie osobistych obserwacji. Trzecia z pan porzucila swojego narzeczonego tylko dlateg jak twierdzila, ze systematycznie odmawiaj jej takiej przyjemnosci. Wiec zamiast pani, ktora sie nie zglosila z potwierdzeniem, moge potwierdzic, ze ja to chetnie mowi prawde i ze przynajmniej niektore panie to rzeczywiscie lubia i to bardzo.

Gość czytam Was od początku
1977---> są kobiety, którym sprawia to przyjemność i ja do nich należę. Jednak robię to i po raz pierwszy zrobiłam z moim partnerem. Jesteśmy razem od kilku lat, bardzo się kochamy i urozmaicamy seks. Sprawia nam to prawdziwą przyjemność. Dlaczego o tym mówię? Otóż chcę Ci to powiedzieć jedynie dlatego, że kiedyś byłam tak samo jak Ty zagorzałą pezciwniczką takich przyjemności. Wydawało mi się to obrzydliwe i nie do pomyślenia. Jestem wychowana w rodzinie, gdzie seks jest tematem tabu. Zdajesz więc sobie sprawę z tego jakie mogło być moje podejście do seksu w ogóle. Wszystko ma swoje podłoże w psychice. Dlatego nie mów, że Ty to nigdy. Przecież nie wiesz co tak naprawdę spotka Ciebie jeszcze w życiu. Poznasz człowieka, którego pokochasz do granic możliwości i wówczas taka forma kochania się z nim może będzie Ci odpowiadała. A jeżeli na dodatek partner będzie świetnym kochankiem i będzie wiedział jak Cię pobudzić , byś sama tego chciała ..... no nic , nie będę Ciebie przekonywała...

Ja nie jestem zagorzałą przeciwniczką, po prostu wiem co mi się w seksie podoba i co lubię. Tu nie ma w ogóle tematu pt. \"przekonywanie\"...każdy robi to co lubi i tyle, więc nie wiem o co cała dyskusja? Seks nie jest dla mnie tematem tabu i dlatego wiem co lubię i jak lubię. Seks analny mi nie odpowiada i dla nikogo nigdy nie było to problemem. Cieszę się, że Wy odkryliście dla siebie tę przyjemność. Niniejszym uważam temat za zamknięty i proszę nie prowokować mnie do dalszych wypowiedzi;)

Gość Wybacz jeżeli
uraziłam Ciebie w jakiś sposób. Chciałaś, by jakaś kobieta wypowiedziała się na ten temat i dlatego się odezwałam.Jestem raczej biernym obserwatorem. Ale już milknę, miłego wieczoru i owocnych rozmów.

Niczym mnie nie uraziłaś i dziękuję Ci za zabranie głosu. Mam nadzieję, że jednak czasem się odezwiesz. Obserwacja pokątna nie jest wskazana:)

Wybacz jezeli - Witaj. Lepiej by bylo jak bys miala jakis staly nick i inajlepiej czarny. Ale pomaranczowe oczywiscie tez lubimy.

witaj elfie...elfy nie śpią o tej porze?

Gość mam czarny nick
tylko czasem lubię anonimowość.... :) Podobają mi się twoje wypowiedzi elfie, są bardzo dojrzałe.

Gość wybacz...
Twoje oczywiście powinno być z dużą literą , inaczej jest to oznaka braku szacunku.

Gość lwica3
Witajcie wszyscy.Oczym tu mowa???

elf niestety poszedl spac zanim sie doczekal odpowiedzi wiec odpowiada wszystkim paniom dzisiaj: 1977 - elfy oczywiscie naogol spia o tej porze, czasem tylko im sie zdarza ze im tak smutno ze nie moga spac i wtedy staraja sie pogadac z kims w podobnej sytuacji co ten elf. Ale elfow w podobnej sytuacji nie mozna znalezc a czlowiekow tez nie latwo wiec raczej ida w koncu sobie poplakac w poduszke. mam czarny nick - nawet z czarnym nickiem jestes anomimowa, tak jak elf. Poza tym czlowiekow inne czlowieki nie obchodza az na tyle, zeby sie przejmowaly takimi rzeczami. wybacz... - elfowi nie robi roznicy czy ktos do niego mowi przez duze czy male \"T\". Robi tylko roznice jezeli wogole nie mowi, tak jak np. jego ukochana, ktora uwazal za wiecej niz corke, a ktora sie na niego pogniewala z jakiegos powodu ale tez nie mowi z jakiego pewnie zeby mu jeszcze bardziej dokopac. A tylko chcial jej pokazac jak jej zwyczaje moga wygladac w oczach innych pan (zakladajac, ze panie wyznaja to samo co glosza). Ale nie wszystkie zalozenia okazaly sie sluszne i elf za jednym zamachem stracil wszystkie znajome, ktore uwazal za przyjaciol bo robily takie wrazenie dpoki ta przyjazn nie zostala poddana probie ogniowej. Tak jak z naszym wojskiem co to jest najdzielniejsze na swieci dopoki nikt do niego nie strzela (teraz podly elf zaczyna obrazac swoj narod, piszac \"narod\" z malej litery - co to jest z tym elfem ze nie szanuje zadnej swietosci? - to byl glos elfowego sumienia, ktorego ten elf zreszta pewnie wogole nie ma). Wracajac do tematu odwagi polakow to w Iraku pewnie liczyli tylko na rope naftowa a nie ze jakis podbity kraj bedzie sie chcial bronic strzelajac ostra amunicja. A jak nawet zrobi powstanie to je pewnie zaraz przegra jak to zawsze bylo w naszym zwyczaju. A ci piepszeni terrorysci sie jednak bronia juz duzo dluzej niz jacykolwiek nasi Bojownicy Swietej Sprawy znani na calym swiecie ze swojej niesptykanej w innych narodach odwagi (nareszcie elf okazal troche szcunku) daly rade sie oprzec ochydnej agresji jakiej na Nasz Narod doswiadczyl wielokrotnie. Wiec nawet jak zamienilismy sie miejscami z agresorami to tez nas bija. I czy tu gdzies jest jakas sprawiedliwosc? Elf watpi wiec nie dziwi sie swojemu losowi. lwica3 - Witaj lwico3. Czyto znaczy, ze urodzilas sie 3 lata temu w okolicy sierpnia? Moja siostra tez juz umiala pisac jak miala 3 lata i nawet nauczyla mnie (a mialem wtedy tylko 4, ale i tak nikt mi nie uwierzy bo przeciez takie rzeczy sie nie zdarzaja). Tez smutna sprawa z ta moja siostra szczegolnie ze juz jej nie mam od dlugiego czasu. I moze ze wlasnie dlatego tak sie glupio przywiazuje do kazdej postaci so wyglada jak moja siostra. Pytasz o czym tu mowa, narazie to tylko o d... Maryni (czy moze Magdy jak w tej bajce co ma gdzie ale nie ma z kim). Doslownie. Chodzilo o rozstrzygniecie waznego problemu czy panie lubia jak im wsadzac w inna dziurke niz przeznaczona do tego cely przez Boga i Nasz Swiety Kosciol i okazalo sie ze tak. Czy ty tez lubisz? Bo jak tak to mamy tu pana co mowi \"ja to chetnie\". Ja niestety jako tradycyjny elf wole to robic po bozemu, chociaz elfy nawet nie sa przez nasz Swiety Kosciol przewidziane jako boze istoty. Wszedzie ta nisprawiedliwosc... Chyba wroce do plakania w poduszke, chociaz godzina juz pozna i nalezalo by zrobic cos pozyteczniejszego. Np. wyczarowac troche kasy (co zreszta jest dla elfow sztuka najlatwiejsza wiec nawet sie nie musza z tym spieszyc, przez co sa bardziej jak snieg niz jak piekarz: piekarz musi wstac o 5-tej a snieg moze sobie jeszcze polezec).

oj elfie nie proponuj mych uslug nieznajomym paniom, bo to pod streczycielstwo podpada zdaje sie?;) elfie wymuszasz na mnie swoimi wtretami geopolitycznymi komentarz jako ze nie zgadzam sie z Toba w dosc szerokim zakresie! jako ze jednak dzisiaj nie bardzo mi sie chce rozprawy uczone pisac, to zapytam sie poprostu czy zdajesz sobie sprawe ze zlozonosci swiata? z sieci roznych wydarzen, zaleznosci, czasami rzeczy ktore trudno dostrzec zwyklym smiertelnikom? jesli tak, to zastosuj te wiedze do swoich opinii na temat naszych, czy jakichkolwiek zolnierzy w iraku, oraz jak to ciekawie nazwales \"bojownikow\" w iraku, ktorzy \"bohatersko\" odpieraja barbarzynskie hordy wroga (czyli niby nas) ;) zadam tez jeszcze jedno pytanie: czy uwazasz z punktu widzenia rzetelnosci i zgodnosci z prawda za sluszne porownywanie sytuacji polskich powstan, oraz terrorystow i partyzantow w iraku? jesli tak to podaj mi punkty wspolne! kolejne pytanie, czy zdajesz sobie sprawe ze tamte rejony naleza do najbogatszych rejonow swiata? jezeli myslisz \"bliski wschod\" i widzisz biede to strasznie sie mylisz! jako przyklad moge podac krolestwo saudow! oczywiscie zdaza sie ze niektorzy z tamtejszych wladcow nie dbaja o poddanych, ale to nie zmienia bogactwa kraju, czy tez jego wladcow! temat seksu analnego tez chyba bym uwazal za zamkniety! jest to super sprawa, ale tylko dla tych co w tym gustuja! powiem szczerze ze na samym poczatku moich doswiadczen z takim seksem bylem oczywiscie glownie ciekawy;) potem sie okazalo, ze to wcale mnie tak bardzo nie kreci... szczerze mowiac, poza komplikacjami technicznymi nic ciekawego w tym nie widzialem. moja partnerka jak twierdzila miala orgazmy stulecia, a ja... no coz, wszystko w normie. nawet w pewnym momencie stwierdzilem oficjalnie ze mam do tego stosunek raczej neutralny, tzn. nie przeszkadza mi uprawianie takiego seksu, ale tez nie jestem jego zagorzalym fanem! i wtedy, przy kolejnej sposobnosci... cos sie stalo takiego, ze poprostu... nie umiem tego sprecyzowac! od tamtej pory uwielbiam to... wlasciwie nie wiem po co to pisze, bo kogo to obchodzi, dzisiaj mam dziwny dzien;)

Dlaczego wciąż posiłkujecie się moją osobą albo moją stopką podając przykłady? ;)

Chociaż akurat nie mam nic przeciwko wykorzystaniu mojej aktualnej stopki!:D

ja to chetnie - jakto nieznajomym paniom? Preciez pani lwica3 sie przedstawila. Poza tym to Ty powiedziales \"ja to chetnie\". Ja nawet nie wiem na jaki temat a tylko przypuszczalem po przypomnieniu sobie siebie w Twoim wieku, ze chyba wlasnie na taki. Jezeli sie omylilem to prosze mnie ustawic na wlasciwym torze (i najlepiej we wlasciwym kierunku). Moze juz zauwazyles, ze elfy najbardziej lubia jak sie czlowieki z nimi nie zgadzaja, bo tylko wtedy albo elfy albo czlowieki moga sie czegos nowego nauczyc. A stara widza, chociaz tez pozyteczna, sczegolnie dla mlodych czlowiekow jest malo pozyteczna dla starych elfow. Moze jako srodek nasenny. To akurat dotyczy technik erotycznych, ktore elfy znaja od milionow lat. Wspolczesnych czlowiekow, ktore wyewoluowaly zaledwie 57 tysiacy lat temu te techniki moga jeszcze podniecac na tyle, ze nie moga o niczym innym myslec. Zapominaja nawet o milosci, ktora jest jeszcze lepsza niz seks. Majac do wyboru albo milosc albo seks Elfy wola zdecydowanie milosc bez seksu niz seks bez milosci (tacy romantycy...). Wiec mamy tutaj wieksza roznice pogladow na zycie niz tylko roznica pogladu na to kto kogo stara sie wyrolowac w Iraku. Mi sie wydaje, ze to nasz rzad stara sie wyrolowac swoj narod liczac na \"bezposredni dostep do surowcow\" jak jeden z naszych generalow szczerze poinformowal ten narod zapytany przez jakiegos reportera o cel tej wojny. A to oczywiscie nie ma byc dostep dla tego narodu a tylko dostep dla jego wlascicieli. Narod ma dostarczac tylko prace, ktora jest trudno znalezc w innych dzialach naszej gospodarki. Wiec nasi \"bojownicy\" co do ktorych sie zgodziles ze \"bohatersko odpieraja barbarzynskie hordy wroga\" poprostu pracuja i to przymusowo w dosc niebespiecznym zawodzie bo w ich wlasnym kraju dla nich pracy nie ma, bo kraj jest nastawiony na \"przemysl bankowy\", czyli wyciskanie pieniedzy z obywateli, poki jeszcze cos maja, bez specjalnego martwienia sie produkcja czegos co np. reszta swiata chcialaby kupic. O to oczywiscie powinni sie martwic kapitalisci, ktorych celem jest przeciez podnoszenie dobrobytu kraju bo to oczywiscie lezy w ich najlepszym interesie. Dlaczego to nie zadzialalo w Stanach to jest odzielna tajemnica ktora chyba tylko elfy rozumieja jako stworzonka biegle w magii. Dla Czlowiekow to jest magia, ktorej nie potrafia rozgryzc. Na Twoje pytanie: \"czy uwazasz z punktu widzenia rzetelnosci i zgodnosci z prawda za sluszne porownywanie sytuacji polskich powstan, oraz terrorystow i partyzantow w iraku? jesli tak to podaj mi punkty wspolne!\" moge odpowiedziec, ze niewatpliwe punkty wspolne to ze tak jak Niemcy najechali Polske, zeby nam wprowadzic swoja jedynie wlasciwa kulture tak mysmy najechali (w towarzystwie naszych braci zza oceanu) Irak, zeby im wprowadzic nasza. Tak samo jak nasi terrorysci zabijali gdzie sie dalo niewinnych Niemcow, ktorzy przeciez chcieli tylko wprowadzic Ordnung w nasze zycie polityczne kiedy my wolelismy nasz polski burdel, tak samo ich terrorysci zabijaja nas bo to co my chcemy im wprowadzic im sie nie podoba bo np. wola swoja teokracje (zakladajac dla ustalenia uwagi, ze ja wola). Mozna oczywiscie dyskutowac czy polski burdel i zlodziejstwa jest lepszy od arabskiej teokracji ale chciales tylko podobienstwa formalne. Z merytorycznymi moze byc jeszcze gorzej jak je zaczniemy analizowac na serio. Wtedy trzeba by zaczac od pytania czym zostal wysadzony w powietrze Murray building w Oklahoma City i dlaczego rzad zakopal caly budynek ze wszystkimi dowodami rzeczowymi bez ich analizowania mimo ze byly szef sluzb amerykanskiej armii od wysadzania budynkow nalegal zeby sprawdzic czy czasem nie zostal wysadzony przy pomocy dynamitu (co by pozostawilo rzad amerykanski jako jedynego podejrzanego, bo wszyscy inni zostali wyeliminowani prze FBI i prawa fizyki, na ktore sie zreszta ten szef powolywal dostarczajac pelna dokumentacje)? I to oczywiscie nie jest jedyne pytanie na temat tajemniczych wydarzen za oceanem poprzedzajacych wojny w Afganistanie i Iraku. Szkoda ze sie nimi nie interesujesz bo to naprawde ciekawy temat. Pytanie: \"zdajesz sobie sprawe ze tamte rejony naleza do najbogatszych rejonow swiata?\" jest nieco ironiczne, bo gdyby tak nie bylo to oczywiscie pies z kulawa noga by sie nim nie interesowal. Czy ktos zaczynal wojny w biedniejszych czesciach swiata zeby zapobiec zabijaniu milionow obywateli prze miejscowych dyktatorow? Albo rozpoczynal wojny zeby zmienic tamtejse dyktatury na demokracje jak to okazalo sie konieczne w Iraku? Nawet kiedy ludnosc Filipin probowala odzyskac niepodleglosc (od Ameryki) Amerykanie poslali swoja dzielna armie, zabili dobrze ponad 100,000 Filipinczykow, wlaczajac kobiety i dzieci i zrobil sie spokoj. Po co bylo zabijac te tysiace ludzi jak wystarczylo im tylko pozwolic na wolnosc i demokracje, ktorej sami chcieli? A ktorej Irkijczycy widocznie nie chca. Widzisz w tym sens? Ale chyba Filipiny Cie nie interesuja. Interesuje Cie Rosja. Nie jest ciekawe, ze byly szef KGB zostal prezydentem tego demokratycznego panstwa? Ciagle myslisz, ze Czlowieki sa w swojej masie (tej ktora wybiera sobie przywodcow) madrzejsze niz Elfy?

1977 - masz fajna stopke, szkoda tylko ze to nie Twoje zdjecie ... powiedz, ze to nie Twoje ... bo jezeli to Twoje to czuje, ze conajmniej dwie osoby w tym topiku (w tym jeden elf) beda powaznie rozczarowane...

No oczywiście, że to nie moje zdjęcie elfie...:D Ale przyznasz, że faaaaaaajne!:)

Witaj Muzyczna - elfy maja nudzenie wbudowane biologicznie i nie moga sie tego pozbyc. Poprostu przeskakuj wypowiedzi elfa i niczego ciekawego nie stracisz. Over.

Jajestem 5 razy mniejsza i zdecydowanie inaczej zbudowana;)

1977 - 5 razy mniejsza? Czyzbys tez byla elfem? Ze inaczaj zbudowana to raczej zaleta.

Nie jestem elfem. Pisałam Ci już...niewiele wiem o elfach...

ale elfie spodziewalem sie czegos powazniejszego z Twojej strony:) Twoje punkty wspolne odnosnie powstan polskich i partyzantki irackiej sa delikatnie mowiac... mylne:) rownei dobrze moglbys podac za punkt wspolny, ze tu i tu gina ludzie, co wprawdzie jest prawda, ale nie wiele wnosi do tematu:) porownanie interwencji nazwijmy \"sojuszu\" w Iraku do napasci Niemcow i Rosji na Polske jest juz zdecydowanym naduzyciem! dlaczego? a no dlatego, ze w tym drugim przypadku chodzilo zdecydowanie o kwestie terytorialne! jak zapewne dobrze wiesz, ale udajesz ze nie wiesz (uklonik) Niemcy mieli gleboko w pewnej czesci ciala naszy system, oraz burdelik natomiast mieli wyrazne zakusy na odebranie nam terenow ktore uwazali za ich rdzenne de fakto (sprzed pierwszej wojny swiatowej), mowie oczywiscie o dzisiejszych naszych ziemiach tzw. \"odzyskanych\", a historycznie bedac poprawnych poprostu ziemiach zachodnich! byl to konflik zdecydowanie terytorialny z dodatkowym podtekstem w kategorii sprowadzenia naszego narodu do kategorii niewolnikow, bowiem system totalitarny szczegolnie z przegieciem w strone militarna (przerost przemyslu ciezkiego) jak wody potrzebuje darmowej sily roboczej! zreszta to zadna tajemnica, szefostwo Rzeszy otwarcie mowilo jakie ma wobec nas plany... zasadniczo mowic prosciej mielismy byc prolami w ich wersji imperium totalnego:) latwe do rozszyfrowania jak ktos czytal orwell\'a (ktos nie czytal?)! wracajac jednak do iraku:) tych bohaterow to ja w cudzyslow elfie wzialem, chyba przeoczyles:) a general pamietam, staral sie byc szczery, ale generalowie sa od wojowania a nie od PR i polityki, wiec przekazal informacje ktora jest zdecydowanie malo wartosciowa:) uproszczenie z tym dostepem do ropy jest ogromne, ale ma swoje ziarenko prawdy:) cywilizacja zachodu jest uzalezniona od tego surowca, to jest chyba oczywiste! odsuniecie od jego zloz dyktatorow ktorzy maja tendencje do lamania zasad gry jest w interesie kazdego rozwinietego panstwa o takiej skali uzaleznienia! Polska jak chcialbym Ci zwrocic uwage takze nie korzysta juz zbytnio z sily pociagowej zwierzat, moze to przegapilas? (zarcik) jesli chodzi o bojownikow:) wybacz drogi elfie ale bojownicy ktorzy sa przywodcami, badz wogole stanowia elite tego \"zawodu\" jak to okresliles pochodza z BARDZO bogatych rodzin! co wiecej, nie tylko BARDZO BOGATYCH, ale takze czasami BARDZO KROLEWSKICH:) oczywiscie sa tam takze biedni malutcy ktorym wyprano mozgi w obozach szkoleniowych, gdzie jak wiele przykladow uczy trafiaja czasami naprawde dziwnie kreta droga i nastepnie w ramach realizacji pragnien tej bogatej elity o ktorej przedchwila mowilem wysadzaja sie w powietrze bez mrugniecia okiem:) ahh ten znany schemat gdzie, bogaci wyznaczaja biednym najbardziej parszywa role jeszcze im wmawiajac ze to dla ich dobra;) znasz ten schemat elfie? czy czujesz jak bardzo nieprawdziwy staje sie obraz \"bohaterskich\" i nie skalanych grzechem bojownikow o wolnosc dla swoich braci irakijczykow (no bo w duzej mierze terroryscie w iraku to naplywowi, a nie rdzenna ludnosc!):) i nie podawaj mi tutaj przykladu bojownikow Saddra, bo Saddr to polityczny awanturnik ktory majac wlasne oddzialy paramilitarne chcial sie wedrzec gwaltem do polityki w kontekscie nieuniknionych wyborow i pozniej rozdawnictwa wladzy i wplywow! zadna tajemnica:) powiedz mi elfie, jak bardzo irakijczycy maja byc wdzieczni znienawidzonym iranczykom (pamietamy wojne iracko-iranska sprzed kilkudziesieciu lat? ktora pochlonela miliony po obu stronach?), ktorzy finansuja owych bojownikow, tudziez terrorystow? powiedz mi elfie, czy uwazasz ze iranczycy kochaja irakijczykow i zapomnieli juz zdradziecka napasc Saddama na ich kraj? zapomnieli bron chemiczna na froncie? Saddam mial duza sklonnosc do gazow... moim zdaniem mial zla diete, ale to inna bajka;) jesli juz o tym pomyslisz, to powiedz mi dlaczego tak Ci iranczycy laduja kase w terrorystow majacych \"wyzwolic\" tych znienawidzonych irakijczykow?:D Elfie co do reszty to moze inaczej powiem: czy zdajesz sobie sprawe ze swiat nie jest jednolity, a takze nie jest totalnym chaosem? czy sadzisz, ze prawda jest iz znowu mamy uklad blokowy? czy jestes w zwiazku z tym lojalny wobec wlasnego bloku (nie da rady byc bezstronnym, nawet szwajcaria o tym zaczyna myslec), czy tez falszywie wspolczujacy bedziesz myslal tak jak pragna dzialacze rywali? wiesz! jakos nasz krag cywilizacyjny ma tendencje do wytwarzania grup spolecznych, ktore kalaja wlasne gniazdo nie przyjmujac do wiadomosci tego, ze przeciwnik nie jest nieskalanym rycerzem, a rownie wrednym sukinsynem:) podac amerykanskie przyklady?

1977 - w zasadzie to ja mniej wiecej tak wygladam tyle ze mam pysk bardziej podobny do pyska starego psa i mam inne pantofle.

zauważyłam w stopce:) jesteś boski podoba mi się słowo \"pantofle\"

1977--> Dobrze, że to nie Ty na tym zdjęciu, bo mogłabyś mi się spodobać ;) Muzyczna---> Dolnych Sląsków było tu parę, np ja jestem :) A politykować nie będę :O