Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .......

duża stopa

Polecane posty

Gość Michalekkk
A Ja Bym chętnie wylizał Wasze duże stópki :) Jestem fetyszystą kobiecych stópek i podobają mi się Takie ;* Jeśli któraś Chce popisać to zapraszam ślijcie maile na pocztę lub na mojej stronie na której Jestem adminem, nick "MAJKEL" a adres WWW.SUPERNOGI.YOYO.PL 183 wzrostu, brunecik, niebieskie oczka 18 LAT... pozdrawiam

Gość ciekawska_____
słuchajcie, moze głupio to zabrzmi, ale kobiety z dużym rozmiarem stopy - poszukajcie sobie szpilek w sex shopach internetowych. Np. http://www.anitaberg.pl/pot267,Buty-dla-mezczyzn.html na tej stronie jest pełno butów, wiem, większość typowa dla sex shopów, ale kilka modeli szpilek jest normalnych :) Jak widzicie to zakładka Buty dla mężczyzn, numeracja 40-46 :) cena jak dla mnie straszna, 300zł, ale przypuszczam, ze cheć posiadania szpilek pokonuje takie przeszkody :) naprawdę, popatrzcie w sex shopach, ja kiedyś postanowiłam pośmiać się z tych dziwacznych buciorów, ktore sprzedają, a tu proszę: w innych widziałam też ładne, delikatne sandałki ze skórki na szpilce, tak więc warto poszukać w takich miejscach, powodzenia :)

Gość ciekawska_____
wyrzućcie spację przed przecinkiem a link będzie działać :)

Gość oto i ja
ten sam problem mam... teoretycznie 41, ale często przmałe... ratuję się w Ryłce no i deichmann to by było na tyle, gdzie kupuję buty... lepiej jest z klapkami i japonkami bo łatwiej dostać no i nie uwierają bo jak ;) to mogę polecić Diversa! sportowe też tam kupuję. Wiecie ile się nachodziłam za tak modnymi w tym sezonie balerinkami!!!! Matko! od kwietnia chyba czy maja, kupiłam w II poł lipca... Ale bardzo mi się podobają :) w new Yorkerze mają do 41 i jakoś mi się udało wcisnąć :) i nie cisną :DWiem że niektórzy kupuja na allegro, ale to nie dla mnie bo mi nic długość wkładki nie da, ja muszę założyć... :( znam ból niemożności kupienia ślicznych kobiecych bucików :( Pozdr wszystkie wielkie stopy!!! :) Trzymajcie się !

Gość Ankja
wITAM, MAM 24 LATA ROZMIAR BUTA 43-44. Swego czasu bardzo cierpiałąm z tego powodu, wiecie.... wszystkie ładne buty do rozmiaru 41.... ale znalazłam świety sklep w Poznaniu z rozmiarówkami od 41 wzwyż. Buciki tam są nieco droże niż w "normalnych" sklepach, ale polecam serdecznie!!!! Jak chcecie dokładny adres to piszcie mi na maila: awie@autograf.pl

Gość ---ROBERTO---
Zapraszam wszystkich z dużymi stopami na stronę internetową polskiego producenta obuwia " ROBERTO " NAJNOWSZA KOLEKCJA OBUWIA "DUŻA STOPA" DOSTĘPNA NA STRONIE www.roberto.com.pl OBUWIE DAMSKIE : NR 40-46 OBUWIE MĘSKIE : NR 46-52

Gość maras
heh ja mam 17 lat 193 cm wzrostu i stope...... 48;/ ciezko znalesc buty...... poprostu kukuje co jest... pozdrawiam wielkoludów:)

Gość slimkim
czesc! no niestety tez się zaliczam do ,, wielkiej stopy" mój rozmiar to 41 w porywach 42;-) I niestety męcze sie z poszukiwaniem butów. może ktoś wie gdzie można kupic w poznaniu jakies fajne buty odpowiadające moim rozmiarom.z góry wielkie dzieki!!!!

Gość zulu
185 cm wzrostu, stopa 29,5 cm. wierzcie mi że próbuje w wielu miejscach kupić buty.pisze do firm z prośbą o uszycie większego rozmiaru. nic.wiele firm nawet nie ma tabeli z dł stopy przeliczoną na rozmiar.niektóre proponują rozm 45 tyle że w ich tabeli to 28,5-29cm.przez 28 lat chodzę w "trampkach", szlag mnie trafia. chcę kupić but na płaskiej podeszwie, nie wymagam szału, raczej prostoty.zapłacę za buty, nie chcę nic za darmo.prosty ładny but ma martens, lesta, buty trek(niedawno znalazłam w internecie),jest tego w cholerę. niestety mieszkam w małym miasteczku, nie mam siostry za granicą i szanuje pieniądze choć jestem gotowa za buty zapłacić sporo. pozostaje pytanie- jak i gdzie je kupić? i już chyba nawet nie oczekuje odpowiedzi tylko chciałam sobie ulżyć.

Gość zulu
ROBERTO Wasze buty są OK. szkoda tylko że nie ma tam tabeli rozmiarów. skąd mam wiedzieć że proponowane tam 45 będzie na mnie dobre.

Gość zulu
zwracam honor-można czasem porównać dł stopy do proponowanych rozm. nie widziałam jednak ani jednej pary damskiej w rozm 46 chociaż jest wymieniony. tak tylko się czepiam. zbyt wiele zawodów mnie z butkami spotkało

Gość zulu
Ankja napisz nam cóż to za sklep w Poznaniu. może mają też ofertę w internecie. chyba się wybiorę, do Poznania nie mam bardzo daleko- jakieś 200 km:) pochlastać się można

Gość zulu
aaa!!! tyle reklam mi tu wywala i ani jednej z dużym obuwiem!!!!!!!!

Gość Ankja
Wspomniany przeze mnie sklep z dużym obuwiem w Poznaniu z tego co się orientuję to nie ma oferty internetowej. w każdym bądź razie znajduje się w Poznaniu na św. Marcina 49- taki nmały piwniczny sklepik, który prowadzi szewc, buty są tam oryginalne i niepowtarzalne, ten pan robi je ręcznie. Uprzedzam fakt, nie byłam tam z 2 lata, odkąd kup[owałam "wyjściówki" na bal. Obecnie śmigam w glanach, stąd ta odległość czasowa. No to , jak wspomniałam wcześniej mają tam buty no nie ukrywam droższe aniżeli w "normalnych" sklepach. w Każdym bądź razie polecam, Jakby coś wam nie pasowało, to nie ma problemu - mówicie jakie buty chcecie i macie. :) Sama tam dojeżdżałam ponad 100 km w celu zakupu bucików, ale nie żałuję - buty trwałe i wykonane z naturalnych rzeczy. Pozdrawiam

Gość Krapkowice
SERDECZNIE ZAPRASZAM! Do naszego salonu z obuwiem.Prowadzimy buty w rozmiarach 33 - 43!W rożnych gamach kolorystycznych!Sprowadzamy również buty na zamówienie, indywidualnie dla klientek!takich firm jak Brado i Ryłko! Zapraszm miła i fachowa obsuga do Państwa dyspozycji! Salon z obuwiem Krapkowice ul. Glowackiego 4 47-300 tel 077-44-60-332

Gość zylu
A co z rozmiarami 44,45....? nie ma się co martwić! idzie zima- zawsze można gumofilce gazetami wypchać! urocze i praktyczne!

Gość ghghfhfg
"a ja mam odwrotny problem. Mam 152 i numer stopy 34/35. I nic nie kupię! Nic. I co ja mam zrobić? Żadnych eleganckich butów na siebie nie kupię, jedynie w trampkach chodzę i to w jednych, bo taki mam problem. oczywiście współczuję osobom, które mają takie duże stopy, że też nie ma numeracji. Ale jak ktoś mówi, że rozmiar 36/37 jest mały, to mnie skręca ! Pozdrawiam. " Mam tak samo jak Ty klałdyna! mam 152 cm wzrostu i rozmiar 34/35! jak mnie to denerwujee!! i tez mam na imie klaudia :) haahah :D z eleganckimi butami to masakra! :(:(

Gość Jotmal
Mam ten sam problem :( Noszę rozmiar 41, wszyscy mi mówią "Ty to masz golenie, Ty jesteś znana z dużych stóp, o Boże jakie giry!" powoli wpadam w kompleksy :( Ponad to jak podobają mi się buty to nie ma mojego rozmiaru. :(.

Gość marudna baba
Odnośnie do Zulu.Ty chyba trochę myliś pojęcia odnośnie rozmiarów.Jeśli masz rozmiar stopy w centymetrach 29,5 to jest to rozmiar 42!!!!!!!!no może 43!ale nie 46.Oczywiście jeśli rozmawiamy o damskiej europejskiej rozmarówce a nie o trampkach!!!!Radzę wejść na strone z tabelami i dobrze się z nimy zapoznać!!!!Bo jest to, aż śmieszne co wypisujesz!!A tak dla Ciekawości ja mam prawdziwe 43, oczywiście w adidasach 46!ROZMIAR STOPY CENTYMETRACH 30,5!Ale spokojnie dostaję obuwie choćby w RYŁKO!!!No oczywiście jest to droższe obuwie no ale przecież Ty nie liczysz się z kasą.Więc nie widzę, żadnego problemu!!!Wystarczy trochę chęci!!!A co do kozaków też nie ma problemow.Mam z Ryłko czerwone!!!Są na ich stronie!!!Warto wybrać sie do sklepu i trochę pomierzyć!!!Nim znow zaczniesz pisać takie bzdety!!!A i jeszcze jedno moj brat ma nogę 46!Prawdziwe 46!I wzrost 197cm.Więc jeszcze raz nim zaczniesz marudzić i narzekać!

Gość aż się uśmiechnęłam
26,5 - 41 27-42 27,5-43 28-44 28,5-45 29-46 29,5-47 (różnica między markami 0,5 cm) Jest to rozmiarówka dla kobiet. Ja mam rozmiar 41 i długość mojej stopy to ok 26 lub 26,5. Pozdrawiam większostopne ;)

Gość Big100pa
Ja mam też ten sam problem co większość z Was.Jestem kobietą mam 182cm i 29.5cm dł.stopy,czyli jest to rozm.45.Polecam wszystkim "naznaczonym"tą przypadłością stonę www.duzebuty.pl Kupowałam u nich już kilka razy i jestem zadowolona. Teraz z niecierpliwością czekam ,aż włączą stronę z butami zimowymi,bo u mnie już śniegu pod dostatiem. Jeżeli ktoś ma jakieś adresy dotyczące dużych butów damskich ,to PISZCIE!!!!!PLEASE!!!!

Gość monia16
Do hadamska: mogłaby pani wyslac pare fotek butów na zime. Chodzi mi o saszki na płaskim wkładka ok 28 cm mój nr gg 7601956

Gość nie rozumiem2
nie rozumiem ciągle piszecie o tych rozmiarach jak ostatnia np. ze ma 29,5 i rozmiar 45 , a ja mam 40-41 i długość stopy 26-26,5 i przecież rozmiar jest co 0,5 cm , to niby jak? to ja mam niby 38-39?

Gość mała_suczka
nie ma co sie przejmowac. ja nosze coprawda przewaznie 39 czasem 40. ale ostatnio "kolezanka"( ma 37) probowala mi dogryzac ze to duzo to ja wysmialam. twierdzial ze ma taka ogromna noge i tak sie bala ze bardziej jej urosnie?! idiotka

Gość paulina 1992
ryłko Polecam mają zawyżoną rozmiarówkę i to dosyć mocno!!!Moja siostra pracuje w firmowym salonie.ja mam rozmiar 41. nie ma tam żadnych problemów.