Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MM-

On się rozwodzi i zaczyna związek ze mną

Polecane posty

Dobra a ja teraz będę szczera... a co mi tam!!!!!!! Bo z mojej strony wygląda to następująco... strasznie się przywiazałam do tego topicu i do obrazów waszych osób jakie stworzyłam sobie na podstawie waszych wypowiedzi tutaj... Czytanie was od samego początku wasze perypetie sprzed iluśset stron, wasze wypowiedzi wiele mi dały, poszerzyły w pewien sposób moje postzreganie świata... i trwam tu nadal, może krótko, bo dopiero od kilku miesięcy, ale czuję się już prawie jak u siebie pisząc tu z wami... A wy teraz tak się zamknęłyście na to grono stałych=starych(tzn. od początku tu piszących) bywalczyń, że zaczęłam czuć się jakoś obco, no i się smutno Sercu zrobiło :( Wydaje mi się ze ten topic powinien być otwarty na nowe osoby, bo to zjawisko, w którym my bierzemy udział, czyli bycie drugimi poważnymi kobietami w życiu naszych mężczyzn jest coraz bardziej powszechne... i takie kobiety czasami bywają bardzo zagubione i warto aby trafiały na takie forum, jak to, gdzie mogłyby otrzymać choć odrobinę wsparcia... Oczywiscie nie mam tu na myśli tak hałaśliwego i chaotycznego wtargnięcia jak dzisiejsze... No ale tak jakoś dziwnie was dzisiaj odebrałam, jakbyście stanowiły zamknięte grono kobiet...

Anouk....teraz to mam straszny katar, ale już nie mam gorączki. Ogólnie czuję się słabo. mam zly dzien......ten nick zdecydowanie źle na Ciebie działa.

Serduszko ;) co ty wypisujesz???? przypomnij sobie jak ty do nas zapukałaś ? czy ktoś cię tutaj ignorował? a wiesz dlaczego dzisziej nie pałamy entuzjazem do nowych koleżanek? jeśli masz wątpliwości to przeczytaj ich \"wejscie smoka\" :D:D to zrozumiesz ;) Ale obco czuć sie tutaj nie powinnaś ;)

Serduszko, przecież z nami spędzasz mile czas :) Moim zdaniem nie jesteśmy hermetyczne...tylko nie lubimy, jak ktoś wpada i burzy nas porządek, chyba wolimy, jak ktoś z nami się \"normalnie\" zaznajamia. Rozmawia, nie krzyczy, \"słucha\", nie zaś zasłania innych sobą.... Nie mówię tu o wpisach nowych osób, ale o wpisach, które jedynie się czepiają....i potem atmosfera się nakręca. Dziś dziewczyny nie wytrzymały, ale też i rozmowa miała bardzo ograniczony zasięg.

Ninke :D:D:D:D:D:D:D mamy podobne gusty :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D I jakże zbliżone odczucia :D:D:D:D:D:D:D:D

oprócz wkurzania;) wychodzi na to, że COŚ jeszcze...:P :D:D

A tak poważnie , to mam dzisiaj na mojego focha :O Wrócił wczoraj , a dzisaj cały dzień znowu gdzies jezdzi :O I bedzie w domu o 22 :O 😭

Robię grzańca, celi, bo ja też dziś sama... fucha:P zresztą, co ja Ci będę tłumaczyć:P

Serduszko to prawda, że problem jest coraz bardziej powszechny i coraz więcej takich kobiet jak my. Nie czytałam całego wielkiego wejścia, ale te pierwsze posty dziewczyn zdają mi się normalne. Nie będę się tu wymądrzać, bo sama jestem gościem na Waszym topiku i nigdy nie spotkałam się z niechęcią z Waszej strony. Wydaje mi się, że im więcej osób się wypowiada, tym szersze mamy spojrzenie na problem, na nasze życie. Nie pochwalam wpisów chamskich i obraźliwych i te proponuję ignorować, a podyskutować kulturalnie z kimś zawsze można :)

Ani taka fucha będzie u nas w ten weekend :O I ja znowu spędze weekend przed monitorem lub tv , alez wybór :O Chyba myłdem w płynie się pochlastam z radosci ;)

To ja może wezmę więcej kubków;) i skoczę po kolejne winko;)

Grańca ?? jasne :D:D:D:D:D:D:D: w realu też sobie robię :D:D:D:D:D masz wyczucie nie ma co :D:D:D:D

Heartbreaker.....no właśnie jesteś jedną z tych , które nie były tu od początku a jednak zadomowiły się i nigdy Cię stąd na inny topik nie wyrzucałyśmy. Przecież lubimy tu nowe osoby tylko niech te osoby są grzeczne a nie atakują. A Ty i tak już należych do stałych bywalczyń tu. Mi grzaniec na to przeziębienie też pomoże więc się pisze, choć nie ominie mnie mleko z czosnkiem i miodem. Ale tego wam nie proponuje

Gość mam zly dzien
wiecie naprawde Was nie rozumiem..wejscie smoka jakie wejscie...?? Weszlam tu przypadkiem kilka dni temu... a dzisiaj nie wiem skad i o co nalot na moja osobe...nikogo nie atakowalam a jak pisalam wczesniej bronilam sie.. caly czas mi dogadujecie.. poczytajcie uwaznie jak same mnie potraktowalyscie... wiec uwazacie ze na docinki typu ze jestem dymana...(w ogole skazd to twierdzenie..takie plytkie, albo jak ktos mi wmawial ze jestem z facetem ktory moglby byc moim ojcem) zareaguje z usmiechem ...?? Wszystkie bylyscie w podobnej sytuacji mniej lub bardziej, a teraz obrazacie..innych.. skad w Was tyle nietolerancji..i wrogosci?? Jeszcze raz podkreslam ze ani razu nikogo nie obrazilam a tylko bronilam sie... Dzieki heartbreaker ze chociaz Ty w jakis sposob chociaz starasz sie mnie zrozumiec..:)

Mydłem w płynie :D a todobre :D Moj tata zawsze mówi- szarym mydłem... hehe a to w płynie jeszcze lepiej brzmi :D Wiecie co dziewczyny równe babki jesteście... Jagódko, zaglądaj tu częściej na ile to tylko możliwe, bo ja lubię ten Twój spokój, który płynie z Twoich wypowiedzi :)

Jagódko ;) Serduszko ;) My nikomu nie zabraniamy tutaj pisania, czytania czy wtrącania się , ale ................................... jest pena netykieta , kórej nalezy przestrzegać :O i wtedy jest miło i przyjaznie ;)

Gość mam zly dzien
a moze ktoras sprobuje mi pokazac w ktorym miejscu kogos obrazilam?? bo jakos nie moge sobie przypomniec... :/ nienke to Tyczy sie wlasciwie do Ciebie.. jak juz bedziesz pisala to wskaz mi odwolanie... a na pewno okaze sie jakims watkiem wyrwanym z kontekstu

Mam prośbę ;) droga kolezanko z nicikem zły dzień czy jakos tak :O zmień juz w końcu nicka i zaczerń się oki ;) i siadaj bo Ani winem czestuje, a ona sknera wiec bierz, bo jeszcze sie rozmyśli i o kubku dla ciebie nie pomysli ;)

O, ja wypraszam sobie...ja nie mieszkam w Małopolsce;) sknera????:) mam zły dzień, niech już się Tobie on skończy... czemu tak w kółko o tym samym???:)

Ninke ;) z całym szacunkiem, ale na mleko z czosnkiem się nie łapię :O ale to dobre na wampiry ,przy pełni księżyca sie przyda ten specyfik ......... :D:D:D:D:D:D:D:D