luisa29 0 Napisano Luty 9, 2012 emilko:) przypomnialo mi sie cos:) ostatnio ogladalam w tv program gdzie wystepowala maria czubaszek i u lisa jawnie mowila o tym,ze nie czuje powolania do bycia matka i nie chciala nigdy miec dzieci,baaa nawet ich nie lubi:):):) tak sie usmialam:) odrazu pomyslalam czy to ogladasz??:) no alee jak jak Ty u makaronow mieszkasz:) pojawila sie taka druga babka jakas poslanka z sejmu i zaczela po czubaszkowej jechac..jak to mozna dzieci nie chciec co za ciemnota o masakra;);) ale to tylko tyle pisze i nie rozkminiajmy lepiej tego tematu ;););)haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
constance07 0 Napisano Luty 9, 2012 ooo Luisa!! :-) no toz to mowilam tu na forum ze odstawiam palme i wierzbe i robie przerwe.. :-) Luisa, mnie nie podniesiesz, bo... waze prawie 60 kg! :-P :-D Emilko, pamietam nasza dyspute o nalewkach.. I najdziwniejsze jest to ze one mialy taki sam sklad! :-) wiec czemu jedna sie nadaje do picia a druga nie? :-) Ania, dzieki za info o otrebach... Czyli wynika z tego ze otrzymywane sa z tych czarnych lusek? A moze mieszaja jedno i drugie? Katra, jesli boisz sie depilacji peseta, to uzyj kremu veet i na to stosuj telocapil. Wtedy nie odrosna Ci grubsze niz byly.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
luisa29 0 Napisano Luty 9, 2012 aaaa zeby bylo smieszniej ciemnogrod ktory nie dopuszcza do glowy ze ktos moze zwyczajnie odpowiedzialnie nie czuc potrzeby bycia matka nazawl ja 'zimna suka' a ta odpowiedziala ze 'woli byc zimna suka niz matka polka';););)haha a jak tam Twoj zwierzyniec jak wyjedziesz?:) sorki dziewczynki,ze odbieglam od hirsa;) ale czasem trzebaa oj trzeba:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emilka 34 0 Napisano Luty 9, 2012 a pytasz o meza? ale on ma na imie marcus :P spoko jest bardzo dobrze potem sie klocimy o pierdoly potem big love czyli normalnie juz sie do tego przyzwyczailam :):):)ale generalnie big endless love :) nie widzialam tego programu ale znam jej poglady mam identyczne:)ale masz racje lepiej zamknijmy ten temat bo sie zacznie jak ostatnio :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
luisa29 0 Napisano Luty 9, 2012 konstancjo:) ale z Ciebie gruubaaaas:) moj ukochany:) i tak bym Cie udzwignelaa:) ja Wam powiem ze tez wazylam 58 maks a teraz 60 ale to normalne zima:) tak sobie tlumacze.... no patrz,ze nie doczytalam tego z palma i wierzba:) a pamietasz jak bylysmy na to napalone??:) matko...a o finie to chyba z 2 tyg czytalam:) jazdy byly oj byly:) i dobrze przynajmniej Emilka ma poprawe:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
constance07 0 Napisano Luty 9, 2012 katra, jak juz chcesz sie smarowac to wybierz telocapil, bo bioxet jest 10 razy slabszy.. Sama mam jeszcze 2 sloiczki nierozpoczete... Wywalone pieniadze.. :-/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emilka 34 0 Napisano Luty 9, 2012 no teraz wlasnie jestem w Polsce ale dzis wieczorem wracam do domu , zwierzyniec pod opieka meza :)daje chlopak rade spoko ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
constance07 0 Napisano Luty 9, 2012 ja grubas? :-) toz to ja waze 58 a Ty 60! :-P oj Luiso.. :-) ale wiesz co z tym babydream, trzeba bylo go szukac tam gdzie jest dzial dla dzieci, z zupkami w sloiczku i innymi pierdolkami.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
constance07 0 Napisano Luty 9, 2012 p i e r d o l k a m i - ooo, i tak napisalam! :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
luisa29 0 Napisano Luty 9, 2012 emilko Marcus mmmmmmm :):) czyli mareczek:) na pl haha ale romario brzmi bardziej wlosko dlatego go tak mianowalam:) no wlasnie my tez takie zimne sucze:) albo nie my cieple sucze haha:) ale koniec juz sie nie nakrecam..jak powiedzialam mojej mamie po programie ze rozumiem pania czubaszek to powiedziala 'dziecko dziecko..zastanow sie co mowisz,,,' ja pierd..;) temat skonczony:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emilka 34 0 Napisano Luty 9, 2012 moja mama to mnie calkowicie rozumie mam w niej oparcie kuma w 100 % ze nie kazda babka chce potomstwa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
constance07 0 Napisano Luty 9, 2012 Luiso! Romario to raczej Brazylia! :-) Pamietam jak mi sie podobal.. to byl rok '94, MS w pilce, wygrala Brazylia, Italia na 2. miejscu.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emilka 34 0 Napisano Luty 9, 2012 hahahahahahaha no nie moge constance dobre to bylo rozmarzylas sie ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katra Napisano Luty 9, 2012 emilko 34 dziekuje Ci bardzo za Twoja rade. mam metlik w glowie. sama rozumiesz ze chwytam sie czego moge. Chyba za duzo bujam w oblokach i mam nadzieje na cos cos jest praktycznie nie mozliwe heh. luisa 29 Przewidziałam to własnie. i Dziekuje ze sie zglodziłas ja sobie zmyslilam :D oto moj mail ka-tra@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
constance07 0 Napisano Luty 9, 2012 ...mnie tam mama nie rozumiala.. A dzis nawet nie wie, ze zmienilam zdanie i mysle o brzucholku.. :-) zrobie jej niespodzianke.. a co :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
luisa29 0 Napisano Luty 9, 2012 no :) moja tez mnie rozumie ogolnie jest super poza ta jedyna kwestia;) a Konstancjo:) bylam tam tez miedzy tymi zupkami papkami i NIE MA!!! ni ma;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
constance07 0 Napisano Luty 9, 2012 no.. Od tamtego czasu sledze finaly MS :-) ach, ta Brazylia... kochalam sie w Romario! :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emilka 34 0 Napisano Luty 9, 2012 moze skocz do innego rossmana ja tez juz mam babydream hurraaaaaaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
constance07 0 Napisano Luty 9, 2012 nawet tego zoltego z wyciagiem z nagietka (czy rumianku)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
constance07 0 Napisano Luty 9, 2012 no i teraz Emilce zapachnie macierzynstwo :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emilka 34 0 Napisano Luty 9, 2012 fuj ble nigdy w zyciu :P :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
constance07 0 Napisano Luty 9, 2012 ile ich kupilas, Emy?:-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
luisa29 0 Napisano Luty 9, 2012 katra nie ma sprawy napisze CI jutro maila bo dzis juz uciekam nie mam wciaz laptopa swojego pisze ukradkiem od brata:) ale napisze łłłobiecujeee:) Konstancjo i Emilko mi sie Romario kojarzy z takim prawdziwym czarnym włosiakiem:) bynajmniej nie na brodzie,bleeeeeee :):):) nno Konstancja nam odplyneelaaa;);) lece paaaaaaaa :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
constance07 0 Napisano Luty 9, 2012 ja tez tak mowilam... A teraz mi sie odmienilo... :-) ale dobra, nie wracajmy do tego :-D Nie zasypalo Was tam we Wloszech, Emilko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emilka 34 0 Napisano Luty 9, 2012 papapappapapa luiso :):* kupilam 3 butle babydream :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
constance07 0 Napisano Luty 9, 2012 wooow :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emilka 34 0 Napisano Luty 9, 2012 a nie wiem nie pytalam jaka pogoda zobacze w nocy jak wroce oby nie bylo sniegu bleeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
constance07 0 Napisano Luty 9, 2012 tez lece! milej podrozy jeszcze raz Emilko.. paaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emilka 34 0 Napisano Luty 9, 2012 i ja lece trza sie pakowac :* papa milego dnia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stokrotinka 0 Napisano Luty 9, 2012 Bardzo dobrym lekiem na hirsutyzm jest Androcur, niestety silny i trzeba brać razem z nim antykoncepcję. Ważne jednak że dziala ;) W przypadku naszego problemu najlepiej jest znaleźć dobrego lekarza ginekologa lub endokrynologa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach