Gość broda mechowata Napisano Sierpień 24, 2010 do endokrynologa iść z mamą!!! Szybko smutasku smutny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość broda mechowata Napisano Sierpień 24, 2010 do endokrynola iść z mamą smutasku smutny!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość panna samotna Napisano Sierpień 26, 2010 wracajac do kremu bioxet- stosowałam go na twarz niecały miesiąc i musiałam przestać go używać, strasznie pogorszyła mi sie cera, pryszcze takie jakbym tradzik młodzieńczy przechodziła, nawet pojawiły sie wielkie bolące gule, no ogólnie makabra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czekając na cud Napisano Sierpień 26, 2010 ja stostuje bioxet już od miesiąca i żadnych efektów nie widze chyba musze powoli nauczyć się żyć z tymi włosami ale wątpie czy dam rade... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zapomniałam _nicku_swego Napisano Sierpień 26, 2010 a ja uzywam od tygodnia bioxetu (tylko wieczorem) i czuje ze bedą tego efekty i choćbym przez rok miała uzywac to bede sie smarować. Nie mam żadnych po tym pryszczy, ale bardoz dokładnie przed nałożeniem myje żelem twarz. ale nie smaruje wszystkiego np. baków nie smaruje, tylko samą brode i szyje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaa daj spokój Napisano Sierpień 26, 2010 ja uważam ,że bioxet to ściema totalna, zużyłam kilka opakowań i żaden, ale to ŻADEN włos mi od tego nie ubył, przyznaję ,że włosy stały się minimalnie jaśniejsze i delikatniejsze i odrastaly po depilacji może z tydień dłużej niż bez kremu, ale nie po to go kupowałam, nie tego oczekiwałam i nie to obiecywał producent !!! Podobno miało tych włosów ubyć przynajmniej w połowie,że o całkowitym pozbyciu sie nie wspomnę;( poza tym cera mi się pogorszyła, mam pryszczole, a przed nie miałam ;( ogólny efekt : przed-> kudły na gębie , po-> kudły na gębie + pryszcze - kasa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość może to pomaga na włosy Napisano Sierpień 26, 2010 ale osobom bez problemów hormonalnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
idę na tory 0 Napisano Sierpień 26, 2010 a daj spokoj...jestem w szoku..z twoich smutnychw ypowiedzi bylam przekonana,ze masz duzy hirs a ty pisesz,ze po tygodniu od depilacji ,masz dopiero odrost? ja juz w ten sam dzien:( co do bioxetu..nie liczcie na efekty po iesiacu!!!ja uzywam 8m-cy..a mam zamiar rok..wyraznie pisze,ze przy zaburzeniach hormonalnych trzeba dluzej czekac na efekt..u mnie jak narazie efektow nie ma ale wytrwam jeszcze 4 m-ce a tak poza tym szpikuje sie sindi35,depilator,maszynka,penseta,trymer,wosk...i jakos zyje..uwierzcie sa duzo wieksze problemy niz hirs..sama nie wierze w to co pisze bo jeszcze rpk wstecz to byl glowny moj problem,ale zycie pisze sie na brudno... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
loris 0 Napisano Sierpień 26, 2010 Idę na tory co słychać? Jakos mało piszemy.Jak praca? Juz chyba kilka tygodni pracujesz.jesteś zadowolona ? A ja sprawy osobiste? Lepiej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaa daj spokój Napisano Sierpień 26, 2010 mój hirs jest mega zaawansowany, w wieku dwudziestu kilku lat miałam brodę jak krasnal, czarny zarost na twarzy, podbródek i nawet szyji, o nogach, bikini, pośladkach , piersiach nie wspomnę, mnie trochę pomógł laser, ale na jakiś czas tylko, chodzi o to ,że te czarne kudły na brodzie, wąsy to i tak targam dziennie pensetą, a te jaśniejsze szare długie kudły na policzkach wyrywam pasta cukrową zamiast co dwa tygocnie to co trzy, a tak poza tym to jaj już wiem,że póki żyję to sie z tym nigdy nie pogodzę, nigdy sobie nie powiem a tam trudno, dupa a nie trudno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaa daj spokój Napisano Sierpień 26, 2010 własny organizm mnie zdradził, sama siebie wykończyłam, masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaa daj spokój Napisano Sierpień 26, 2010 kiedyś miałam ogromny żal do Boga, do losu.... a teraz wiem,że to ja siebie sama wykończyłam, poddałam się , nie dałam rady JA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do aaa daj spokój Napisano Sierpień 27, 2010 wiesz co wydaje mi się że jestes ładną mądrą zadbaną dziewczyną i pewnie nawet nikt się nie domyśla że masz jakis problem pozdrowienia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
idę na tory 0 Napisano Sierpień 28, 2010 loris tak pracuje i jest ok ale sprawy osobiste kiepsko..napisze ci maila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mi niedawno przyszedł Napisano Sierpień 30, 2010 telocapil, moze cos pomoze pisze tu od czasy do czasu zawsze pod pomaranczowymi nikami. chyba powinnam sobie wymyślic jakis nick i się zaczernic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czekając na cud Napisano Wrzesień 2, 2010 mam dosyć tego gów**a, nie dość, że włosów przybywa to jeszcze łysieje...już nie wiem co mam robić, aż żyć się nie chce, nie wiem ile jeszcze pociągne... moze u was jest jakoś lepiej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość panna samotna Napisano Wrzesień 2, 2010 najbardziej to mi żal jak czytam tutaj wpisy bardzo młodych dziewcząt, 14sto 15 stoletnich, i jak widzę to ich zagubienie i bezradność i jak jeszcze niewiedzą co je czeka to aż serce sie kraje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość panna samotna Napisano Wrzesień 2, 2010 Boże, jakie to niesprawiedliwe !!! nic nie miałam z lat młodości,żadnej radości, szaleństwa i spontaniczności, nic!!! tylko je*ane kompleksy!!! nawet zakochana nie byłam miłością pierwszą naiwną i młodzieńczą, wszystko co w życiu najfajniejsze zostało mi odebrane zanim w ogóle się zaczęło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość podobno izotek Napisano Wrzesień 3, 2010 powoduje łysienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czekając na cud Napisano Wrzesień 3, 2010 też tak słyszałam, dlatego nie biore izoteku. U mnie wypadanie zaczeło się przez tabletki anty i chyba przez troche podwyższony testosteron. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lovelaska89 0 Napisano Wrzesień 4, 2010 biore ta diane 35 juz 10 dni i 0 efektow jak bylo wszystko tak jest zero poprawy pod jakim kolwiek wzgledem, nie wiem ile mam czekac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość panna samotna Napisano Wrzesień 4, 2010 ja biorę 9 lat i efektów żadnych hehe, kiedyś chciałam odtruć organizm i przestałam brać to po 3 miesiącach miałam taki trądzik że szok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lovelaska89 0 Napisano Wrzesień 5, 2010 panna, n awet mnie nie strasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lovelaska89 0 Napisano Wrzesień 5, 2010 dziewczyny tak jak zawsze leci mi bialy sluz tak dzis poleciala mi brazowa wydzielina i wystraszylam sie bo nie wiem co to? czy to od brania diane 35? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tinny666 Napisano Wrzesień 6, 2010 Lovelaska-tak, tabletki powodują, że wydzielina bywa brązowawa-nie przejmuj sie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pauuulla24 0 Napisano Wrzesień 6, 2010 Dawno nie zagladalam tu...Jak po wakacjach? Najgorszym dla NAS okresie? Ja jakos przezylam,nawet kiecke zalozylam od czasu do czasu...Teraz siedze w domu i zapuszczam wloski do wyrywania woskiem. 2 tygodnie temu tak wyrywalam,ze az sobie skore poparzylam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lovelaska89 0 Napisano Wrzesień 6, 2010 tinny666, no to dobrze, bo martwilam sie ze cos nie tak;) ale widze ze w skutkach ubocznych wlasnie o tym wspomniano, szkoda ze nie mam skutku ubocznego takiego ze mam wieksze piersi ha, chyba ze na to jeszcze czasu troche trzeba i moze sie powieksza;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aska87 0 Napisano Wrzesień 6, 2010 Cześć dziewczyny,jak tam u was?Mam pytanko:czy Wy też tak macie ze w okolicach łopatek czarne"wyspy"czarnych i grubszych wlosków,czy to już mnie powinno bardziej zaniepokoić?Ja zarastam powoli tylko po lewej stronie plecków,dziś wyskubalam jakoś to pensetką,nie wiem co robic:(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość diane 10 dni Napisano Wrzesień 7, 2010 i chcesz już poprawe? na poprawe trzeba czekac kilka miesięcy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lovelaska89 0 Napisano Wrzesień 7, 2010 no nie ale myslalam ze po 10 tab juz sie cos powinno dziac gdzies laski pisaly ze po 10 piersi im urosly, wiec zwatpilam bo u mnie lipa tpo nie wiem czy sa szanse jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach