Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PrincetonGIRL

Próbki, gadżety, free PART 2

Polecane posty

Elo:-) Dzisiaj dostałam trochę przesyłek: - Braniewo - bardzo ładna przesyłka - 8 pocztówek, przewodnik i kalendarz i list z podziękowaniami:-))) - Od Mincera po raz drugi 8 próbek (niestety większość dla mojej mamy) - od Ziaji po raz drugi próbki, list i katalog ( też jestem zadowolona zwłaszcza z katalogu bo jak mi przysłali próbki ostatnio to poleciałam do sklepu i od razu sobie te kemy kupiłam) i polecam wszystkim krem matujący jak ma cerę mieszaną. - Przewodnik po Liverpool - nie wiem skąd bo nie mogę sobie przypomniec abym zamawiała ( za duzo wysyłałam na początku) -Gdynia - dużo map - ale poza tym nic ciekawego, ale mapy sie przydadzą bo lubie sobie do trójmiasta wyskoczyć - i dostałam katalog upominków z elli - nic ciekawego mają dość drogie produkty (a myśłałam że znajdę jakieś drobiazgii dla koleżanek) No to by było na tyle. Nie liczę aby w tym tygodniu dostała wiele przesyłek bo ostatnio mało wysyłałam. :-( No i tata marudzi że mam trochę przystopować bo mu szkoda listonosza. No a poza tym to jest bardzo miłe jak leży stos przesyłek, bo kto teraz pisze listy :-( Ja ze wszystkimi znajomymi a mam ich troche to zawsze e-maile...a kiedyś to były czasy

Elo:-) Dzisiaj dostałam trochę przesyłek: - Braniewo - bardzo ładna przesyłka - 8 pocztówek, przewodnik i kalendarz i list z podziękowaniami:-))) - Od Mincera po raz drugi 8 próbek (niestety większość dla mojej mamy) - od Ziaji po raz drugi próbki, list i katalog ( też jestem zadowolona zwłaszcza z katalogu bo jak mi przysłali próbki ostatnio to poleciałam do sklepu i od razu sobie te kemy kupiłam) i polecam wszystkim krem matujący jak ma cerę mieszaną. - Przewodnik po Liverpool - nie wiem skąd bo nie mogę sobie przypomniec abym zamawiała ( za duzo wysyłałam na początku) -Gdynia - dużo map - ale poza tym nic ciekawego, ale mapy sie przydadzą bo lubie sobie do trójmiasta wyskoczyć - i dostałam katalog upominków z elli - nic ciekawego mają dość drogie produkty (a myśłałam że znajdę jakieś drobiazgii dla koleżanek) No to by było na tyle. Nie liczę aby w tym tygodniu dostała wiele przesyłek bo ostatnio mało wysyłałam. :-( No i tata marudzi że mam trochę przystopować bo mu szkoda listonosza. No a poza tym to jest bardzo miłe jak leży stos przesyłek, bo kto teraz pisze listy :-( Ja ze wszystkimi znajomymi a mam ich troche to zawsze e-maile...a kiedyś to były czasy

kroopa ten forch to jest ta firma co jakieś maszyny produkuje? czy oze jakas inna?

Ja dzis dostałam tylko jedną paczkę, ale bardzo się cieszę. Czarna dżokejka i breloczek.

Cześć ja dziś dostalam 9 smycz od firmy produkującej smycze poprostu bylam w szoku jak zobaczylam ze az tyle maila pisalam w czwartek a dzis doszło solidna firma :)hehe i dotsalam jeszcze od jakiegoś miasta dlugopis naklejki informatory i broszurki A możecie mi podaj adres mail do \" FORCHA \" Dlugo czekalyscie na przesylke ?? Z góry dziękuje aaa i jeszcze jedno Zbrodnia od jakiej firmy dostalaś \"kombojkę\" podaj mail Dzięki pa

monia a ty skad dostalas te smycze????????????????? Zbrodnia a ty skad ta czapeczke???? czego nie piszecie skad dostajcie???? u mnie dzisiaj 4 długopisy od \"haft\'

Gość do PETi91
Te pocztówki są rozsyłane bez zamawiania.Adresy są brane z książki telefonicznej.Nie masz obowiązku niczego wpłacać gdyż tych kartek nie zamawiałaś ale mile jest widziana wpłata dla organizacji,która skupia artystów malujących rękami i stopami.O ile pamiętam jest to stowarzyszenie AMUN z Raciborza.

Gość Syndi
Kobietki macie konkretne firmy od probek wod perfumowanych?chce darmowe ale tez szukam firmy by tanio zakupic markowe probeczki 1-2ml bo sprzedaje wody a probki ciezka sprawa.Kto ma jakies namiary prosze niech pisze...buziaki

\"gdzie się podziała\" - poszukam jutro bo mam na drugim kompie - mam nadzieje że będzie w wysłanych prześlij mi prosze swojego maila.

do \"gdzie się podziała\" ----> przykro mi ale nie podam Tobie e-maila, bo ładnie kłamiesz. Na stronie braniewa, pierwszy link w google pisze jak byk kontakt. Troszeczkę wysiłku jak włożysz to sobie paznokci nie połamiesz. Pozdrawiam.

monia871 --------->>>> my ci mamy podawac maila do FORCH a ty nawet nienapisalas jakiej firmy dostalas te smysze.....

Gość Syndi
Kolezanko ja jak pisze do firm to nie na lapu capu..dajcie mi probeczkie,tylko uzasadniam ze np.chce poznac firme i jej produkty bowiem czesto dostaje uczulenie...tak jest w moim przypadku...jednak niemoga wszystkie pisac tego samego,bo kiedys weszla na to forum kobieta z jakiejs firmy kosmetycznej i ocenila dzialanie kobiet,ze nawet sie niewysila by cos napisac lub tez ful podobnych meili....pozdrawiam

Gość WAŻNE
Syndi--->zarejestruj sie i bedziesz czarna.Juz kiedys zostalo napisane na tym forum ze nie reagujemy na pomaranczowe nicki (bez wzgledu czy obrazaja nas czy zadaja jakies pytanie dotyczace probkomaniactwa).Pozdrawiam:)

Gość suuuuuuuuuuupppeeerr
super jest ten brelok,taki ludek stoi :) czapke dam tacie.na pewno zgadłam jaka to firma ;) na litere ssssss ,prawda zbrodnia ?

Gość WAŻNE
Syndi---->hahaha i po twojej wypowiedzi juz kazdy wie nie warto udzielac tobie zadnych rad.Jestem na tym forum o wiele dluzej od Ciebie:P A te twoje marne testy sa na poziomie podstawowki wiec w zadnym stopniu mnie to nie rusza :D:D:D Nie mam zamiaru prowadzic z toba tego bezsensownego dialogu:P ŻEGNAM!!!!!!!!!!!!!!

o co tu chodzi? dlaczego ten post tak ciagle sie tu pojawia.......wchodze i widze wyzwiska.....dajmy spokój.

Gość WAŻNE
Hahaha nie potrafisz ulozyc wlasnej wypowiedzi-bardzo dobrze widac ze zasugerowalas tym co ja napisalam i uzylas wielu podobnych zwrotow:P NIE BEDE Z TOBA KONWERSOWAC PONIEWAZ EZGYSTUJESZ W DOLKU INTELEKTUALNYM A POZA TYM NIE ROZUMIESZ IDEI ZLOZEN KONCEPCJI!!!!!!! Watpie ze wiesz co to oznacza,a wiec wez encyklopedie i poczytaj!!Baj!!!! :P :D:D Ps.gimnazjum skonczylam kilka latek temu :D:D Jestes zwylka prowokatorka i nie mam zamiaru wiecej reagowac na twoje denne i prostackie wypowiedzi hahhahah:D:D:D A jesli bierzesz sie za prowokowanie ludzi do klotni to wymysl i zapisz sobie jakies teksty do odwetu bo cienko ci to wychodzi hahaha:):):)

ludzie przestańcie .co wy macie jakie straumatyczne przezycia z przeszłości ze tu taka eskalacja negatywnych uczuć się zrobiła?.......kazdy chce byc lepszy - o co walczycie o słowa?.....o lepsze słownictwo?..........dajcie spokój nie ma co zasmiecac forum.........poco te nerwy........krucjata przeciw chamstwu.!!!!!!!!;)

Gość WAŻNE
Filomenka--->mi nie chodzi o to aby pokazac ktora z nas jest lepsza!!!Sindy jest zwykla prowokatorka (kolejna) ktora wzbudza klotnie na forum. Przeczytaj od poczatku dialog miedzy mna a Syndi,moze zorientujesz sie o co chodzilo,bo domyslam sie ze jescze nie przeczytalas i mam wrazenie ze potraktowalas mnie na rowni z Syndi-no ale nie wazne.....nie zasmiecajmy forum:)

ja nie czytałam .....nie traktuje tu nikogo na równi...poprostu jak widze obelgi i wulgaryzmy to sama osoba o sobie wyznacza wizytówkę.....tu wchodzą nastolatki i widza tą agresję i wulgaryzmy.moze by olac delikatnie mówiąc takie prowokatorki i nie zasmiecac tego topica?..........

Gość WAŻNE
do gdzie sie podziala: braniewo@braniewo.pl promocja@braniewo.pl Naprawde bardzo latwo znalezc te maile na stronce Braniewa :)

Gość WAŻNE
Filomenka--->nie uzylam zadnych wulgaryzmow:) Istnieje na tym forum od ok 5 m-cy,a po przeczytaniu calej tresci tu zawartej zatejestrowalam sie i mi nie trzeba tlumaczyc praw tu obowiazujacych.Probowalam wytlumaczyc jes Syndi (aby zarejestrowala swoj nick,zeby byla czarna) no ale coz,jak grochem o sciane.. :P

Gość WAŻNE
Zalezy co kto rozumie pod pojeciem "nastolatki",ale uwazam ze nie trzeba wchodzic na zadne forum aby zobaczyc agresje i wulgaryzmy.