Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PrincetonGIRL

Próbki, gadżety, free PART 2

Polecane posty

Eyo ! Przed chwilka dotarla \'Paczka dla maluszka\' , a w niej: duza torebka suchej karmy, 4. saszetki z karma mokra, saszetka DentaStix\'ow + zabawka dla psiaka... Tyle ze spodobala sie ona mojej Julce...no i nie dala jej Brutusowi ;) Co ciekawe, dostalam ta przesylke jeszcze na panienskie nazwisko (kiedys wysylalam im moje dane). A niedawno wypelnialam formularz juz z nowym... Dobrze, ide na eccolake ladowac motyle :)

u mnie listonosz właśnie chodził dzisiaj skromnie bo 1 przesyłeczka z SOPOTU dostałam mapę Sopotu, 2 długopisy zielone i 2 smycze silikonowe niebieskie kurcze a tak liczyłam na piłkę plażową

Gość Aralka
Ja dzisiaj 3 próbki z infolinii.

Gość Aralka
Aha no i ten...zagłosowałam na shreka ;)

dzo83----> jaoś mam szczeście ostatnio do nagród ale próbek i gadzetów 0 :( życze wygranej starterka ;)

agatka2408_1988 ---->shrek :) Milena24nt----.shrek :)

u mnie dzisiaj znowu susza poza rachunkiem za prąd i Vivą Motylki poklikane, gdzie mogłam tam oddalam swe glosiki.

Motylki doładowane (zrobie znowu spis, bo jeden prawie padł :) bastus hjena airg2 karolkaaa Little star foniusia anabella marinello płaszczka 25 majcell sikorka I oczywiście klik w linki w stopce !!!!!!!!!!! Ciekawe czy jutro coś w skrzynce będzie- bo ostatnio coś pustki :(

Gość malizna
witam

Gość malizna
kto chce zeby mu poklikać na konkursik to piszcie na e-maila pozdrawiam

agatka bonix odbity dzo83----> jak tam ze starterkiem, bo u mnie dzis wpadły 2 :D

heyka właśnie dostałam starter playa - ogromniaste dziękuję SAMANTHA22 ;) - to jest moja pierwsza wygrana jeszcze raz dziękuję

dzo83---> nie ma za co :D super że ci sie udało :) tak sie własnie zastanawiałam czy wygrałas, bardzo tanie są rozmowy w PLAY-u do innych sieci ;)

U mnie puściutku ;) ale powysyłałam troszku maili może może ktoś się odezwie ;)

U mnie też puściutko- masakra... nic nie przychodzi, a pare pozytywów dostałam....

Dzisiaj niewiele, z Krotoszyna przewodnik, długopis i miara schowana w domek . motylki podładowane dzięki za wszystkie głosiki, ja również gdzie moge odbić to odbijam

hey dziewczyny! ostatnio troszkę zaniedbałam kaffe, bo komputer zawirusowany... w tym czasie - skromnie, bo tylko od Jana Niezbędnego ściereczki, ale za to moje ulubione;) pozdrawiam i życzę pełnych skrzyneczek... prosze o klik u mnie:*

na dzień dobry motylki podladowane 2 z nich zostało tylko 5 godzin a dalej czekam na listonosza a może i paczkowca :) ;)