Fruziczka 0 Napisano Październik 28, 2006 Nerwusko chwilowa z tym to Ciebie doskonale rozumiem ..jak nie mamy chwilki wolnego to jesteśmy szczęśliwe ... nie dość że coś robimy to jeszcze efekty z pracy są dodatkową przyjemnością . Moze Twój organizm za dużo dostał tej dawki i dlatego masz problem z zasypianiem , zobacz czy coś w skutkach ubocznych w ulotce nie pisze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Październik 28, 2006 ja chce sernik upiec ale nie moge przepisu znalesc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miloszka 0 Napisano Październik 28, 2006 aniłku poczekaj zaraz ci znajde/.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Październik 28, 2006 ale namacilam moj adres aga-renka @wp.pl!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Październik 28, 2006 uu ale mam braki w zdjeciach!! nie mam: - renki -lolala -mamyjulki -ada7777 -sycylijczyk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Październik 28, 2006 A Sycylijczyk wysyłał którejś fotki ;) ciekawa jestem jak wyglądają te włosy ..na żelu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Październik 28, 2006 a gdzie jest Loczek?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miloszka 0 Napisano Październik 28, 2006 Aniołku ten przepis jest na stronie 328..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwuska chwilowa 0 Napisano Październik 28, 2006 loczek pojechal do chlopaka na weekend chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Październik 28, 2006 aniolek pokrecilam twoj adres zaraz jeszcze raz wysle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Październik 28, 2006 Renka wygladasz bardzoo symaptycznie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Październik 28, 2006 aniolku wyslalam!Spadam na zakupy bo mieska nie mam na obiad! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolala 0 Napisano Październik 28, 2006 Aniołek 21 moje wysłałam ci wczoraj wieczorem i chyba napewno je dostałaś:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Październik 28, 2006 Miloszka a jak myślisz ten budyn to ma być proszek czy zrobiony budyń na mleku ? bo tak se myślę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Październik 28, 2006 Anete Sokołowska to TY?>? no to sie zgadza :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Październik 28, 2006 dzieki aniolek!ale wychodzi na to ze jestem najpulchniejsza z Was -zaraz sie kompleksow nabawie....hihihi nie, nie jest tak zle ,akceptuje sie...w miare a nadwage mam odkad mam nerwice ,nazbieralo sie tych kilosow ale zaburzenia hormonow swoje tez robia....-juz pare latek...zawsze bylam szczupla... dobra narazie spadam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Październik 28, 2006 Lolala wróciłaś już z zakupów? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Październik 28, 2006 no ja to renka a AS to juz nie pamietam kto.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Październik 28, 2006 Rrenko ja jestem też puszysta dlatego aktualne zdjęcie to jest to poniżej szyji .... bo dalej są dwie oponki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolala 0 Napisano Październik 28, 2006 Wróciłam wróciłam ale skończyło się tylko na spacerku a o zakupy ( niby tak przy okazji poprosiłam teściów - nawymyslałam , że skoro juz są w markecie to po co mam nosić) zawsze coś wymyślę w takich chwilach:( no pocieszam się że musiałam iść zakupy do nich odebrać a to tez niezła wyprawa eh okropna jestem i tyle co się będę przed wami usprawiedliwiać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Październik 28, 2006 To ja wam podam moje ulubione ciasto.............. 6 jabłek szklanka cukru 3 jajka 2 szklanki mąki 1 łyżeczka proszku do pieczenia i 1 łyżeczka sody szklanka bakalii Jabłka pokroić na drobno zasypac cukrem dodać bakalie ...wymieszać i na godzinę odstawić do lodówki . Następnie wbić jajka,wsypać mąkę ,proszek i sodę i to wszystko wymieszać ...Piec 35-40 minut Ciasto jest lekko brązowe i u mnie chętnie to jedzą bo nie ma w nim tłuszczu .....tylko cukier ,a do lodówki to się wkłada bo jabłka puszczą sok . To ciasto wystarczy wymieszać drewnianną łyżką aby się składniki połączyły.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Październik 28, 2006 Lolala przed nami nie musisz :D my wszystkie jesteśmy bardzo zdolne w wymyślaniu powodów dla których czegoś nie możemy..........:D Pisz śmiało dziś nie dałam rady ...może dam radę jutro ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Październik 28, 2006 Ja wole cos upichcić, piec nie zabardzo umiem! Umiem tylko sernik z przepisu mojej M. i murzynek!! :) bo wszystko wrzuca sie do mochy i miesza a potem na balache o 45 min sie piecze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Październik 28, 2006 Aniołku to co podałam to też sie tylko miesza :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolala 0 Napisano Październik 28, 2006 a teraz ide robić spagetti na obiad może to mi się bynajmniej uda:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Październik 28, 2006 :D ale to mi wyglada na jkies jabłecznik,,... a ja nie lubie niczego złabłakmi... gdyby nie to to bym sprobowala upiec zeby sprawdzic jaki masz smak :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwuska chwilowa 0 Napisano Październik 28, 2006 jeju dziewczyny zlapalam jakas faze na czytanie w necie boe sie czasami,ze jestem psychiczna,jakas schizofrenia czy ine g..... wchodze ,zeby poszukac informacji o leku i nagle trafiam na objawy np schizofrenii i juz sie nakrecam!!!! to chyba pozostalosc po mojej hipochondrii sprzed 3 lat tak sie teraz zdenerwowalam,ze mam znowu pikawe:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kobietki musiscie bardzo Napisano Październik 28, 2006 uważac, co jecie, z czym się stykacie, czym malujecie ... niebezpieczne substancje wnikaja do róznych narządów ... http://www.drloyd.com/cure.pdf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Październik 28, 2006 dlatego ja wole nie czytac za duzo bo tylko sie nakrecam, czase lepiej mi w niewiedzy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Październik 28, 2006 Nerwusko chwilowa co jak co...ale schizy to nawet jak bys bardzo chciała to nie masz ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach