Aniołek21 0 Napisano Październik 29, 2006 Kto wie jak sie robi kopytka? :( ugotawac ziemniaki to wiem ale nie wiem ile jajek i ile maki ,sól czy coś jeszcze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwuska chwilowa 0 Napisano Październik 29, 2006 ja nie wiem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Październik 29, 2006 Aniołku na kilo kartofli daje sie dwa jajka ,mąki tyle żeby się to ciasto skleiło i szczyptę soli . Nie za długo się gotuje bo wyjdą twarde ..acha i do wody gotującej dodaje oleju żeby się nie posklejały. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Październik 29, 2006 Kartofle gotuje w ..mundurkach ;) a pózniej kopytka polewam masełkiem ,można też dodać twarożek . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .SYCYLIJCZYK. Napisano Październik 29, 2006 WITAJCIE DROGIE PANIE BONGIORNO!JESTEŚCIE TAK MIŁE ,ŻE AŻ JESTEM WZRUSZONY DZIĘKUJĘ LUBIE RYSOWAĆ M?J TATO JEST ARCHITEKTEM-PLASTYKIEM NIE DLUGO UKAZE SIE ULOTKA Z MOIM RYSUNKI W URZĘDZIE MIASTA BEDZIE TO TEZ WISIAŁO WYGRYWALEM KONKURSY PLASTYCZNE.DROGIE PANIE WYSLE ZDJECIE JAK TEGO CHCECIE CAŁUJE W RACZKE MOGE NASTĘPNYM RAZEM NAPISAĆ WIERSZ ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .SYCYLIJCZYK. Napisano Październik 29, 2006 DO ANIOŁEK21 PODAJ ŹRÓDŁO NA KTÓRE NAM WYSŁAĆ ZDJECIE ANIOŁECZKU TY TEZ MI WSPANIAŁE POMAGASZ PRZEZ MILE SLOWA DZIEKUJE CI Z CAŁEGO SERDUSZKA :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Październik 29, 2006 dzieki Nerwuska :D :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Październik 29, 2006 rad_martynek@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Październik 29, 2006 ja mam tak nie cale kilo chyba tych pyrów.. to moze dam 1 jajo co ? Efka nie rozleci mi sie to wszystko w garze podczas gotowania? wzielam sobie do serca jak kiedys napisalas zechlopaki mnie za drzwi wystawia jak bede wcoiaz makaron na obiad robic no to sie wzięłam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Październik 29, 2006 Na niecałe kilo też mozesz dodać dwa :D tylko wtedy podsypuj mąką żeby dobrze się zlepiło :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Październik 29, 2006 a nie bedzie wtedy twarde bardzoej jak dam 2? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Październik 29, 2006 Kopytka wrzuć na wrzątek i żeby nie był za duży płomień :) możesz partiami gotować ,bo jak za dużo wrzucisz to jeden kopytek Ci się zrobi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Październik 29, 2006 nie będzie twarde tylko nie za długo gotuj :) tak na smak i oko ugotuj te kopytka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Październik 29, 2006 na oko... hmm... sprobuje :) dzieki :)*** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Październik 29, 2006 wiecie co, tak teraz myśle, że skoro dusi mnie od krzywych pleców, to ja nie mam nerwicy, ale moja P. dr nie zrobiła mi zadnych badań, tzn prześwietlenia czy coś, ale skoro to od krgosłupa to może tałoby się to jakoś zoperować! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Październik 29, 2006 Aniołek idz do tych kopytek ;) ty już nic nie kombinuj :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Październik 29, 2006 :-P ale jakby sie dało operowac bo bym sie dala polozyc pod noż :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Październik 29, 2006 ale Efka plecki to mnie bola :/ a moze kupe sobie przyzad do masazu!! wow !! ale 350 zl :/ w tv markecie :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwuska chwilowa 0 Napisano Październik 29, 2006 Kosmo dysk jest chyba tanszy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Październik 29, 2006 :) ale jak kiedys mialam takie urzadonkp to jak sie pomasowalam to bylo mi jeszcze gorzej, berdziej mnie dusilo:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Październik 29, 2006 rany !! burza~!! a ja sam jestem!! to jest cos czeego sie boje najbardziej! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .SYCYLIJCZYK. Napisano Październik 29, 2006 MIŁOSZCE WYSLALEM ZDJECIE SPRAWDŹ MEILA I R?ZESLIJ MOJE FOTO INNYM NA FORUM KOLEŻANKOM BO JA NIE NAM PEŁNEGO DOSTEPU DO INTERNETU TYLKO PRZEZ KOM?RKE.SZCZEGÓLNIE WYSLIJ MOJE FOTO NETCE30 I ANIOŁEK21 ORAZ INNYM KT?RZY CHCA NA TYM FORUM I PROSZE BYS ODP DROGA SMS MI JESLI MOZESZ .JESTEŚCIE WSPANIAŁE WSZYSTKIE NIEZALEŻNIE OD WIEKU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamaJulki 0 Napisano Październik 29, 2006 Aniołek sorki że nie posłałam Ci zdjęcia od Ciebie chyba też nie mam :) ale lecę posłać, :) poślijcie mi Sycylijczyka plis ciekawość mnie zżera jak ta fryzurka na brylantynie wygląda :D całuski wszystkim, niestety nie moge sie rozpisywac ,,:O pozdrawiam,, serdecznie,, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamaJulki 0 Napisano Październik 29, 2006 Aniołek pewnie juz po byrzy włącz sobie muzykę i sie nie bój jestem z Tobą,, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Październik 29, 2006 czesc wszystkim.ale u mnie pogoda, okropnie jest :-( ale juz jestem z wami i jest duzo, duzo lepiej.czesc sycylijczyk.wreszcie na ciebie trafilam.jak samopoczucie? widze ze polubiles naszą stronke.ja tez chce twoje zdjęcie.miloszka poprosze jeden raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Październik 29, 2006 cos o ciuchach tu bylo.uwielbiam te tematy i allegro tez uwielbiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Październik 29, 2006 efciu co u ciebie.u mnie codziennie taka troche rutyna juz mnie to wkurza.tesknie za bliskoscią mojego męza.juz mam dosc bycia samej.a tu jeszcze 4 tygodnie wytrzymac.katorga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Październik 29, 2006 nerwuska jak sie trzymasz?wystartuj na allegro z tymi ciuszkami.ja troche tez handlowalam a kupowac jeszcze bardziej lubie.pozdrawiam cie slicznotko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwuska chwilowa 0 Napisano Październik 29, 2006 ja tez chce sycylijczyka:) kurcze dziewczyny powiedzcie mi cos:czy Wy macie tylko dolegliwosci fizyczne zwiazane z N czy psychiczny dyskomfort tez?bo ja odkad biore antydepresant to jakiegos ataku paniki ostrego nie mialam,ale mam strasznego dola i czasem takie uczucie jakbym miala zwariowac,nachodza mnie jakies okropne mysli i sie odchrzanic od tego nie moge niepokoje sie,bo Wy widze,ze na nic nie narzekacie.... sorki,ze tak absorbuje Was swoja osoba,ale naprawde nie wyobrazam sobie jakbym sie zula gdyby Was nie bylo!!!! a moze w poczatkowych stadiach tez tak mialyscie? nudze,wiem...ale co moge zrobic jak taka ..... jestem:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Październik 29, 2006 czy ktos tu jest jeszcze. czy jak ja przyszlam to wszyscy pouciekali.wiem ze na zdjeciach strasznie wyglądam ale nie bójcie sie mnie :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach