Gość .SYCYLIJCZYK. Napisano Październik 29, 2006 jak recenzja mojego zdjęcia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia100 0 Napisano Październik 29, 2006 Poproszę zdjęcie sycylijczyka !!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miloszka 0 Napisano Październik 29, 2006 Kasia wysłałam ci... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Październik 29, 2006 miłoszka ja tez poprosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .SYCYLIJCZYK. Napisano Październik 29, 2006 KAŻDA DOSTANIE MOJE ZDJĘCIE DLA WSZYSTKICH WYSTARCZY CAŁUJE W PACZKI PRZEWSPANIAŁE KOBIETY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .SYCYLIJCZYK. Napisano Październik 29, 2006 MIŁOSZKA KOCHANA WYŚLE KAŻDEJ NA FORUM MOJE ZDJĘCIE TYLKO PODAJCIE JEJ ADRESY MEIL P?ZNIEJ POWIEDZCIE JAK WYGLADAM OK?SYCYLIJCZYK KAŻDA Z WAS LUBI.ALE JA NIE JESTEM PRZYSTOJNY NIE WIEM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alga81 0 Napisano Październik 29, 2006 Poślijcie mi też Sycylijczyka.Niech nie będę stratna!Aco! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .SYCYLIJCZYK. Napisano Październik 29, 2006 NA TYM ZDJĘCIU JEST MOJE POPIERSIE MAM WŁOSY NA ŻELU ZACZESANE DO TYŁU.NIE MACIE NIC PRZECIW ŻEBYM NAPISAŁ KAWAŁEK WŁOSKIEJ PIOSENKI?:KOBENA BELLO STARIANA CONSOLE SABIA ENONCHELA SISTAWA COZI BELLI AMICHI MUZIKA EKANTARE SOLI A PASEDZA EFAR LA MORE EPOIDIOKA SO SOLO A RICORDA QUEMESEVI FELICITA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Październik 29, 2006 a co ta sa paczki?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alga81 0 Napisano Październik 29, 2006 poprawny mail Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Październik 29, 2006 rany dusic mnie zaczyna :( ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alga81 0 Napisano Październik 29, 2006 no, kurcze!maila nawet zapominam.Teraz jest ok.Poślij zdjątko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Październik 29, 2006 upieklam tego murzynka i bardzo dobry wyszedl mam nowy przesis expressss, robi sie w 10 min a piecze pol godziny! Pycha! Efka ogladam teleekspres i widze w Gdansku zjadz morsow!! bylas ? hihih poplywac w morzu? pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miloszka 0 Napisano Październik 29, 2006 no nie ....sycylijczyk śpiewa a tu nas tak mało.....wysłałam zdjęcia sycylijczyka do tych ,których miałam adres...proszę abyście w miarę możliwości poprzesyłały innym....nie mam adresu netki gdzieś mi się schował..:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Październik 29, 2006 neci007@interia.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Październik 29, 2006 miloszka wyslij mi prosz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alga81 0 Napisano Październik 29, 2006 hehe, mam Sycylijczyka! Aleś młody chłopcze jesteś!A może tylko się tak wydaje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miloszka 0 Napisano Październik 29, 2006 netka juz wysłałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Październik 29, 2006 miloszka dziekuje.sycylijczyk tej nerwiczki to wcale po tobie nie widac.oby z takim usmiechem cały czas! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Październik 29, 2006 Sycylijczyk ..bello canto! carino sei..il piu presto possibile liberarsi nevrosi ,perche tu allegro,bello ragazzo ! lo credi? Avere ! molto bacio ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Październik 29, 2006 efka!!! wow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Październik 29, 2006 No ciooooo ? ;) jak lubi być włochem to niech ma komplement po włosku :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miloszka 0 Napisano Październik 29, 2006 wow..efka!! ,,,,, ukryte talenty ....:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwuska chwilowa 0 Napisano Październik 29, 2006 moge prosic o sycylijczyka?:) grazie bene :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia100 0 Napisano Październik 29, 2006 dzieki za zdjęcie sycylijczyka !!!! a mama julki to kiedy prześle mi swoje zdjęcie ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Październik 29, 2006 nono sycylijczyk zaroczył kobietki forumowe :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Październik 29, 2006 Aniołku duszenie przeszło ? ja mam świat już przesłonięty i nikogo poza nie widzę ..nawet gdybym chciała ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwuska chwilowa 0 Napisano Październik 29, 2006 no dziewczyny nie badzcie takie! ja tez chceeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia100 0 Napisano Październik 29, 2006 Efka ja nie podziekowałam za piekna piosenke ,co niniejszym czynie bardzo dziekuje . Jak jej słuchałam to takie odnoisłam wrażenie jakbyś ty napisała słowa do niej ,tak potrafisz podnieśc na duchu swoimi wypowiedziami tu na forum .Ale jestem nostalgicznie nastrojona ohoho Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Październik 29, 2006 dusi :( nabieram wciaz powietrza ale nie czuje zeby pluca bylypełne ::( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach