netka30 0 Napisano Listopad 8, 2006 dobranoc dziewczynki.ja tez juz uciekam pod kołderke do jutra. słodkich snów dla wszystkich.pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Listopad 8, 2006 Cos wyslalam Wam na poczte a sycylijczykowi juz pisalam,ze jest ok i za bardzo sie przejmuje.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anita2330 0 Napisano Listopad 8, 2006 No i znowu zostałam sama.czy ktos jeszcze nie spi?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anita2330 0 Napisano Listopad 8, 2006 a tak potrzebuje rozmowy.zle mi.oj bardzo zle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .SYCYLIJCZYK. Napisano Listopad 9, 2006 witaj ja jestem na chwile chcesz moje foto to dziewczyny maja ci wyślą anitko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .SYCYLIJCZYK. Napisano Listopad 9, 2006 ANITKO JESTEM NA CHWILE BEDZIE DOBRZE PEWNIE CIE DUSI ALBO DRETWIEJE I SIE STRACH Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .SYCYLIJCZYK. Napisano Listopad 9, 2006 ANITKO PISZ JA TU NA CHWILE ALE CI POMOGE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .SYCYLIJCZYK. Napisano Listopad 9, 2006 miła ANITKO wycisz sie w sobie te wszystkie objawy to fikcja nie R?b hiperwentylacji Spij Spij aż do ranka księżyc cie swym blaskiem outli i sie jutro obudzisz .rozumiem ze potrzebujesz rozmowy i otrzymarz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .SYCYLIJCZYK. Napisano Listopad 9, 2006 anita jestem POMOGE ci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .SYCYLIJCZYK. Napisano Listopad 9, 2006 ANITKO CZEKAM NA CIEBIE CHCIAŁAŚ ROZMOWY POMOGE CI POWIEM I PRZEJDZIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Niezapominajka1234 Napisano Listopad 9, 2006 halo halo halo jest ktos? pogada ktos ze mna? boli mnie serce... i te mróweczki mam.... halo pomocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia100 0 Napisano Listopad 9, 2006 No jasne wszystkie spia ,a ja jak zwykle na posterunku !!!!!!!hihih .Miłego dzionka dziewczynki i chłopaki życze bez telepań, mrowięń, kołatań,i innych brzydkich objawów ........ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Niezapominajka1234 Napisano Listopad 9, 2006 Kasia co u Ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia100 0 Napisano Listopad 9, 2006 Co sie dzieje niezapominajko ???? będzie dobrze !!! a z tym mrowieniem to tak żle ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia100 0 Napisano Listopad 9, 2006 Ja jakos się trzymam ostatnio bez zadnych wiekszych objawów ,a ty jak z tym mrowieniem ???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Niezapominajka1234 Napisano Listopad 9, 2006 Tak całe dnie mi mrowi......... Że dostaje cholery :( Ręce zimne, nogi zimne.. Boje sie ze umre... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Niezapominajka1234 Napisano Listopad 9, 2006 :( :( :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Niezapominajka1234 Napisano Listopad 9, 2006 kiepsko ze mną.... wy też macie swoje objawy całe dnie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia100 0 Napisano Listopad 9, 2006 wiesz niezapominajko !!!za samo takie myslenie powinnas dostac po dupsku ...... a z tymi mrówami to można żyć!!!!! wiem że to trudne niemyslec o tym ,ale im wiecej o tym myslisz tym objawy sie nasilają taka jest ta wstretna nerwica .Najlepiej ją ignorowac tzn objawy jakie daje ,nie wsłuchiwać sie w siebie ,i nie myslec o tych nieprzyjemnych odczuciach. Potraktuj te objawy jak cos normalnego ,zajmij swoje mysli czyms innym ,nie skupiaj sie na sobie ,ja zaraz jak cos zaczyna sie dziać biore sie za sprzatanie wywalam wszystko z szafek i układam od nowa 15 minut i jak reka odjął. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia100 0 Napisano Listopad 9, 2006 A czy ty byłaś z tym u lekarza !!!! sory że pytam bo moze pisałas o tym wczesniej ,ale nie pamietam bo dziewczyny tyle stronek czaskaja ze nie nadazam z czytaniem HIHIH Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia100 0 Napisano Listopad 9, 2006 miało być trzaskają :-( ale byki wale ło matko !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Niezapominajka1234 Napisano Listopad 9, 2006 Kasiu byłam u neurologa. Miałam badanie głowy tomografie, badanie dna oka, badanie słuchu. Bo boje sie ze to SM. Mam tez problemy z kręgosłupem ale chodze na odpowiednie ćwieczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia100 0 Napisano Listopad 9, 2006 Ale neurolog wykluczył tę chorobe ???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Niezapominajka1234 Napisano Listopad 9, 2006 Badania wyszły ok. Neurolog mówi że to nic neurologicznego... Neurolog mowi że to nerwica. Ale ja wyczytałam objawy i i tak sie boje,. Choroba siedzi w psychice. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Niezapominajka1234 Napisano Listopad 9, 2006 Mam brać hydroxizine i wapno mić i magnez. I czekać..... Czekac na zbawienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Niezapominajka1234 Napisano Listopad 9, 2006 jest ktos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia100 0 Napisano Listopad 9, 2006 Niezapominajko !!jak zrobiłas badania i lekarze wykluczyli powazne choroby to naprawde przestań się zamartwiać, wiem że to nie jest łatwe ,ale musisz spróbować .Popatrz na to inaczej ,ja zawsze myslę o bardzo chorych dzieciach które nie wiedza dlaczego tak cierpią ,a przy tym sa tak dzielne .Miałam w najbliższej rodzinie taki przypadek ,dziecko chore na bardzo złosliwa postać białaczki ,patrzyłam jak to dziecko cierpi,ale tez byłam pełna podziwu jak dzielnie to znosi .miała tylko 5lat ,wyszła z tego ,jest wspaniała nastolatką ciesząca się życiem ......A ja ze swoją nerwicą, dorosła kobita mam się poddać ...nigdy !!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Niezapominajka1234 Napisano Listopad 9, 2006 halo :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Niezapominajka1234 Napisano Listopad 9, 2006 ja sie boje ze mam jakaś starszną chorobę której lekarze nie mogą zdiagnozować i będzie za późno....... :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Niezapominajka1234 Napisano Listopad 9, 2006 Kasiu jesli moge wiedziec ile masz lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach