netka30 0 Napisano Listopad 8, 2006 dobranoc dziewczynki.ja tez juz uciekam pod ko艂derke do jutra. s艂odkich sn贸w dla wszystkich.pa Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Listopad 8, 2006 Cos wyslalam Wam na poczte a sycylijczykowi juz pisalam,ze jest ok i za bardzo sie przejmuje.... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Anita2330 0 Napisano Listopad 8, 2006 No i znowu zosta艂am sama.czy ktos jeszcze nie spi?? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Anita2330 0 Napisano Listopad 8, 2006 a tak potrzebuje rozmowy.zle mi.oj bardzo zle Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 .SYCYLIJCZYK. Napisano Listopad 9, 2006 witaj ja jestem na chwile chcesz moje foto to dziewczyny maja ci wy艣l膮 anitko Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 .SYCYLIJCZYK. Napisano Listopad 9, 2006 ANITKO JESTEM NA CHWILE BEDZIE DOBRZE PEWNIE CIE DUSI ALBO DRETWIEJE I SIE STRACH Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 .SYCYLIJCZYK. Napisano Listopad 9, 2006 ANITKO PISZ JA TU NA CHWILE ALE CI POMOGE Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 .SYCYLIJCZYK. Napisano Listopad 9, 2006 mi艂a ANITKO wycisz sie w sobie te wszystkie objawy to fikcja nie R?b hiperwentylacji Spij Spij a偶 do ranka ksi臋偶yc cie swym blaskiem outli i sie jutro obudzisz .rozumiem ze potrzebujesz rozmowy i otrzymarz Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 .SYCYLIJCZYK. Napisano Listopad 9, 2006 anita jestem POMOGE ci Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 .SYCYLIJCZYK. Napisano Listopad 9, 2006 ANITKO CZEKAM NA CIEBIE CHCIA艁A艢 ROZMOWY POMOGE CI POWIEM I PRZEJDZIE Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Niezapominajka1234 Napisano Listopad 9, 2006 halo halo halo jest ktos? pogada ktos ze mna? boli mnie serce... i te mr贸weczki mam.... halo pomocy Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
kasia100 0 Napisano Listopad 9, 2006 No jasne wszystkie spia ,a ja jak zwykle na posterunku !!!!!!!hihih .Mi艂ego dzionka dziewczynki i ch艂opaki 偶ycze bez telepa艅, mrowi臋艅, ko艂ata艅,i innych brzydkich objaw贸w ........ Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Niezapominajka1234 Napisano Listopad 9, 2006 Kasia co u Ciebie? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
kasia100 0 Napisano Listopad 9, 2006 Co sie dzieje niezapominajko ???? b臋dzie dobrze !!! a z tym mrowieniem to tak 偶le ??? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
kasia100 0 Napisano Listopad 9, 2006 Ja jakos si臋 trzymam ostatnio bez zadnych wiekszych objaw贸w ,a ty jak z tym mrowieniem ???? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Niezapominajka1234 Napisano Listopad 9, 2006 Tak ca艂e dnie mi mrowi......... 呕e dostaje cholery :( R臋ce zimne, nogi zimne.. Boje sie ze umre... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Niezapominajka1234 Napisano Listopad 9, 2006 :( :( :( Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Niezapominajka1234 Napisano Listopad 9, 2006 kiepsko ze mn膮.... wy te偶 macie swoje objawy ca艂e dnie?? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
kasia100 0 Napisano Listopad 9, 2006 wiesz niezapominajko !!!za samo takie myslenie powinnas dostac po dupsku ...... a z tymi mr贸wami to mo偶na 偶y膰!!!!! wiem 偶e to trudne niemyslec o tym ,ale im wiecej o tym myslisz tym objawy sie nasilaj膮 taka jest ta wstretna nerwica .Najlepiej j膮 ignorowac tzn objawy jakie daje ,nie ws艂uchiwa膰 sie w siebie ,i nie myslec o tych nieprzyjemnych odczuciach. Potraktuj te objawy jak cos normalnego ,zajmij swoje mysli czyms innym ,nie skupiaj sie na sobie ,ja zaraz jak cos zaczyna sie dzia膰 biore sie za sprzatanie wywalam wszystko z szafek i uk艂adam od nowa 15 minut i jak reka odj膮艂. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
kasia100 0 Napisano Listopad 9, 2006 A czy ty by艂a艣 z tym u lekarza !!!! sory 偶e pytam bo moze pisa艂as o tym wczesniej ,ale nie pamietam bo dziewczyny tyle stronek czaskaja ze nie nadazam z czytaniem HIHIH Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
kasia100 0 Napisano Listopad 9, 2006 mia艂o by膰 trzaskaj膮 :-( ale byki wale 艂o matko !!! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Niezapominajka1234 Napisano Listopad 9, 2006 Kasiu by艂am u neurologa. Mia艂am badanie g艂owy tomografie, badanie dna oka, badanie s艂uchu. Bo boje sie ze to SM. Mam tez problemy z kr臋gos艂upem ale chodze na odpowiednie 膰wieczenia. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
kasia100 0 Napisano Listopad 9, 2006 Ale neurolog wykluczy艂 t臋 chorobe ???? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Niezapominajka1234 Napisano Listopad 9, 2006 Badania wysz艂y ok. Neurolog m贸wi 偶e to nic neurologicznego... Neurolog mowi 偶e to nerwica. Ale ja wyczyta艂am objawy i i tak sie boje,. Choroba siedzi w psychice. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Niezapominajka1234 Napisano Listopad 9, 2006 Mam bra膰 hydroxizine i wapno mi膰 i magnez. I czeka膰..... Czekac na zbawienie Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Niezapominajka1234 Napisano Listopad 9, 2006 jest ktos? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
kasia100 0 Napisano Listopad 9, 2006 Niezapominajko !!jak zrobi艂as badania i lekarze wykluczyli powazne choroby to naprawde przesta艅 si臋 zamartwia膰, wiem 偶e to nie jest 艂atwe ,ale musisz spr贸bowa膰 .Popatrz na to inaczej ,ja zawsze mysl臋 o bardzo chorych dzieciach kt贸re nie wiedza dlaczego tak cierpi膮 ,a przy tym sa tak dzielne .Mia艂am w najbli偶szej rodzinie taki przypadek ,dziecko chore na bardzo z艂osliwa posta膰 bia艂aczki ,patrzy艂am jak to dziecko cierpi,ale tez by艂am pe艂na podziwu jak dzielnie to znosi .mia艂a tylko 5lat ,wysz艂a z tego ,jest wspania艂a nastolatk膮 ciesz膮ca si臋 偶yciem ......A ja ze swoj膮 nerwic膮, doros艂a kobita mam si臋 podda膰 ...nigdy !!!!! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Niezapominajka1234 Napisano Listopad 9, 2006 halo :O Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Niezapominajka1234 Napisano Listopad 9, 2006 ja sie boje ze mam jaka艣 starszn膮 chorob臋 kt贸rej lekarze nie mog膮 zdiagnozowa膰 i b臋dzie za p贸藕no....... :O Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Niezapominajka1234 Napisano Listopad 9, 2006 Kasiu jesli moge wiedziec ile masz lat? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach