Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość rosa

Moja nerwica...

Polecane posty

czesc wszystkim renka,dana,pipek,efcia,sycylijczyk,niwspokojna,marijke 👄 i cała reszta naszej paczki dla was też gorące 👄.wiecie że ja dziś znowu przespałam cały dzień :-) u nas taka brzydka pogoda - pada,pada i pada. dziś wyciągnęli mnie na spacer do lasu.na początku było źle ale potem już super.przyszłą do mnie siostrzyczka i zjadłysmy pół blaszki sernika.nie nawidze sie za to :-( a wogóle to mam depreche i tyle wam powiem.znowu ta krowa mnie dziś dopadła.ale ogolnie mam to w dupi....

pisał ktoś o szumach i piskach w uszach.oczywiście że ja też mam od około trzech lat.ale już sie przyzwyczaiłam. kto jeszcze coś ma ciekawego. ja tylko czykam az mi ogon z tej nerwicy wyrośnie :-)

Rrenka,ja nie moge wyslac zdjec bo nie wiem jak.niby wszystko robie jak trzeba,a nie moge wyslac.nie mam sie narazie kogo poradzic.mysle ze wkrotce powysylam wam.Prosze o wasze.niektorych nie moge otworzyc.

hahaha! ...ogon! a mi rogi bo jestem czasem wsciekla jak byk i futerko jak koali bo moge spac na okraglo!

mój mężuś z hiszpanii zadzwonił a tam impreza na całego.imieniny i jakieś urodziny opijali.krzyki i piski. ech a mogłam też tam być.ale przecież was nie opuszcze :-)

oby tylko tą jesień i zime przetrzymać.a potem piekna wiosna.juz nie moge sie doczekac

dana ja nie mam dzieci :-( bardzo mi szkda bo teraz bym nie była sama.jak byłam zdrowa to jeszcze nie chciałam rodzić a teraz to nie wiem jak to będzie skoro ja sie nawet na kilometr do szpitala boje zbliżyć

najchętniej to bym zapłodniła swojego męża i niech się męczy. a brzuszek ma że hoho :-)

Witaj kochana Neciu!Ja z córką jestem bardzo związana i mamy dobry kontakt.Możemy na siebie liczyć.To bardzo ważne.

pipek napisze Ci pozniej w mailu jak zalozyc i jak wysylac,ok? dana to noj syn ma tyle co Twoja corka!

helo witam posłałam wszystkim zdjęcia ale nie wiem czemu na ten tlen nie dochodzą? hmm.. jeszcze zaglądnę

ja dostalam mamajulki Twoj domeczek ,super! ale bedzxiesz sie wspinac najlepsza metoda na odchudzanko!

To fajnie Reniu mamy dzieci w jednym wieku i my też mamy po tyle samo lat, miło mi bardzo.

ja tez dostałam mamo julki.i pomysleć ze ta dziewczyna nie akceptuje siebie.wyglądasz super.gdzie ta twoja nerwica?ja tam widze extra babke.

Gość .SYCYLIJCZYK.
PIPEK CZESC ! NAM PROSBE PIPEK CHCE MOJE ZDJECIE WYŚLIJCIE JESZCZE raz jej PROSZE PIPEK CHCE PIPEK MOZE POMOGE CI OTWORZY TO ZDJECIE

dziewczynki jak zrobie sobie odrosty to też wam pośle nowe foty. może w stroju topless chcecie :-) albo lepiej nie bede pokazywać tajemnic mojego dużego ciałka

oj netka topless? faktycznie chlopa Ci trza,hahaha! ale maz juz niedlugo wraca.....fajnie ze masz poczucie humoru!

Czesc Sycylijczyk,a moze to zdjecie jest za duze czy cos w tym rodzaju.nie bardzo sie znam na tym.Wyswietla sie ze nie mozna w tym folderze.

Gość .SYCYLIJCZYK.
WYŚLIJCIE PIPKOWI ONA CHCE MOJE ZDJECIE A JA NIE CHCE BY UCIERPIAŁA BO NA ZDJECIE ALE NIE MOZE OTWORZYT

Dokladnie to pisza tak-plik nie istnieje lub jest uzywany przez inna aplikacje.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować