netka30 0 Napisano Listopad 11, 2006 czesc wszystkim renka,dana,pipek,efcia,sycylijczyk,niwspokojna,marijke i cała reszta naszej paczki dla was też gorące .wiecie że ja dziś znowu przespałam cały dzień :-) u nas taka brzydka pogoda - pada,pada i pada. dziś wyciągnęli mnie na spacer do lasu.na początku było źle ale potem już super.przyszłą do mnie siostrzyczka i zjadłysmy pół blaszki sernika.nie nawidze sie za to :-( a wogóle to mam depreche i tyle wam powiem.znowu ta krowa mnie dziś dopadła.ale ogolnie mam to w dupi.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Listopad 11, 2006 czesc netka! a miej ja w d...e! olewka! a pogoda akuratna do spania.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Listopad 11, 2006 pisał ktoś o szumach i piskach w uszach.oczywiście że ja też mam od około trzech lat.ale już sie przyzwyczaiłam. kto jeszcze coś ma ciekawego. ja tylko czykam az mi ogon z tej nerwicy wyrośnie :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Listopad 11, 2006 Rrenka,ja nie moge wyslac zdjec bo nie wiem jak.niby wszystko robie jak trzeba,a nie moge wyslac.nie mam sie narazie kogo poradzic.mysle ze wkrotce powysylam wam.Prosze o wasze.niektorych nie moge otworzyc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Listopad 11, 2006 hahaha! ...ogon! a mi rogi bo jestem czasem wsciekla jak byk i futerko jak koali bo moge spac na okraglo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Listopad 11, 2006 Czesc Netka!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Listopad 11, 2006 mój mężuś z hiszpanii zadzwonił a tam impreza na całego.imieniny i jakieś urodziny opijali.krzyki i piski. ech a mogłam też tam być.ale przecież was nie opuszcze :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Listopad 11, 2006 pipek a zaloz sobie konto na wp bedzie ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Listopad 11, 2006 Moja córka ma 16 lat niestety mam tylko jedno dziecko . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Listopad 11, 2006 oby tylko tą jesień i zime przetrzymać.a potem piekna wiosna.juz nie moge sie doczekac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Listopad 11, 2006 a jak to zrobic?Rrenka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Listopad 11, 2006 dana ja nie mam dzieci :-( bardzo mi szkda bo teraz bym nie była sama.jak byłam zdrowa to jeszcze nie chciałam rodzić a teraz to nie wiem jak to będzie skoro ja sie nawet na kilometr do szpitala boje zbliżyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Listopad 11, 2006 najchętniej to bym zapłodniła swojego męża i niech się męczy. a brzuszek ma że hoho :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Listopad 11, 2006 pipek wyslalam Ci zdjecie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Listopad 11, 2006 Witaj kochana Neciu!Ja z córką jestem bardzo związana i mamy dobry kontakt.Możemy na siebie liczyć.To bardzo ważne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Listopad 11, 2006 pipek napisze Ci pozniej w mailu jak zalozyc i jak wysylac,ok? dana to noj syn ma tyle co Twoja corka! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Listopad 11, 2006 netka swietny pomysl! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamaJulki 0 Napisano Listopad 11, 2006 helo witam posłałam wszystkim zdjęcia ale nie wiem czemu na ten tlen nie dochodzą? hmm.. jeszcze zaglądnę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Listopad 11, 2006 ja dostalam mamajulki Twoj domeczek ,super! ale bedzxiesz sie wspinac najlepsza metoda na odchudzanko! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Listopad 11, 2006 mam julki jest szybka. wpadnie na chwilke i juz gdzieś leci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Listopad 11, 2006 To fajnie Reniu mamy dzieci w jednym wieku i my też mamy po tyle samo lat, miło mi bardzo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Listopad 11, 2006 Dzieki Rrenka.odpisalam na poczte. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Listopad 11, 2006 ja tez dostałam mamo julki.i pomysleć ze ta dziewczyna nie akceptuje siebie.wyglądasz super.gdzie ta twoja nerwica?ja tam widze extra babke. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Listopad 11, 2006 Mamo Julki,Czesc,Zdjecie Rrenki doszlo do mnie teraz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .SYCYLIJCZYK. Napisano Listopad 11, 2006 PIPEK CZESC ! NAM PROSBE PIPEK CHCE MOJE ZDJECIE WYŚLIJCIE JESZCZE raz jej PROSZE PIPEK CHCE PIPEK MOZE POMOGE CI OTWORZY TO ZDJECIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Listopad 11, 2006 dziewczynki jak zrobie sobie odrosty to też wam pośle nowe foty. może w stroju topless chcecie :-) albo lepiej nie bede pokazywać tajemnic mojego dużego ciałka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Listopad 11, 2006 oj netka topless? faktycznie chlopa Ci trza,hahaha! ale maz juz niedlugo wraca.....fajnie ze masz poczucie humoru! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Listopad 11, 2006 Czesc Sycylijczyk,a moze to zdjecie jest za duze czy cos w tym rodzaju.nie bardzo sie znam na tym.Wyswietla sie ze nie mozna w tym folderze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .SYCYLIJCZYK. Napisano Listopad 11, 2006 WYŚLIJCIE PIPKOWI ONA CHCE MOJE ZDJECIE A JA NIE CHCE BY UCIERPIAŁA BO NA ZDJECIE ALE NIE MOZE OTWORZYT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Listopad 11, 2006 Dokladnie to pisza tak-plik nie istnieje lub jest uzywany przez inna aplikacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach