dana39 0 Napisano Listopad 17, 2006 liduszka od dawna chorujesz na nerwicę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lidiuszka 0 Napisano Listopad 17, 2006 hej dana tak to już trwa 8 lat raz dobrze raz zle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lidiuszka 0 Napisano Listopad 17, 2006 teraz juz się robi ciemno ale pogoda byla piękna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lidiuszka 0 Napisano Listopad 17, 2006 dana fajnie że trochę lepiej odrazu inne podejscie do wszystkiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Listopad 17, 2006 http://www.aphextwin.only.pl/depr/index.php?id=4 moze chcecie poczytac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lidiuszka 0 Napisano Listopad 17, 2006 mam teraz chwilę corcia na zakupach mąż w pracy na 2 zmianę a ja buszuję po necie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lidiuszka 0 Napisano Listopad 17, 2006 http://www.psychologia.apl.pl/forum/index.php ja to czytam tez ciekawe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Listopad 17, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Listopad 17, 2006 http://pl.wikipedia.org/wiki/Kategoria:Zaburzenia_nerwicowe tu tez mozna sie pouczyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Listopad 17, 2006 http://www.pfm.pl/u235/navi/200120 i to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marysia 60 Napisano Listopad 17, 2006 Aniolku wybila nasza godzina nerwowki jest wieczor a ty jak ta u mnie kiepsko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Listopad 17, 2006 a u mnie wybila godzina pojscia po sklepach i na poczte ,juz sie nasprzatalam i nagotowalam ,teraz lece ,caluski dla wszystkich!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Listopad 17, 2006 u mnie tez poklucilam sie z chlopakiem i poszedl sobie :( mam to w dupei wszystko!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Listopad 17, 2006 Aniołek21: bo w dupe przyleje ! jak masz to wszystko gdzieś ? I teraz sama będziesz siedzieć i się będziesz dołować co ? Zgredek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Listopad 17, 2006 Ide do sklepu. Mam cos dzisiaj zachcianki jak kobieta w ciązy i na dodatek wiecznie głodny. Może kiszonego ogórki hihihi ide kupić jakieś bakaliowe lody chce ktoś ? Pozdrawiam Zgredek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia100 0 Napisano Listopad 17, 2006 Aniołek co jest słoneczko ,poczekaj musze z Toba coś zrobić tylko pomysle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia100 0 Napisano Listopad 17, 2006 Aniołek 7423540 melduj sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Listopad 17, 2006 Gdzie się wszyscy ukrywaję hę ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Listopad 17, 2006 http://www.aptekarodzinna.pl/produkt,Nervoheel_N,3094,52,56.html Bylam dzis u lekarza i pani doktor polecila mi na nerwice ten lek-NERVOHEEL,jest to lek homeopatyczny. Nie bylo go w aptece i na jutro p.magister mi go sciagnie.Ona tez mowila ,ze jest skuteczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Listopad 17, 2006 Do tego magnez z vit.6.tego magnezu to ja juz sie najadlam w swoim zyciu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Listopad 17, 2006 pipek: czasem ten lek nie jest drogi ? bo zregóły drogie jest dobre bo dobrze się na nim zarabia Zgredek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Listopad 17, 2006 ok 18 zl.jak wszystkie leki homeopatyczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Listopad 17, 2006 jutro kupie i przetestuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Listopad 17, 2006 chodzilo o magnez z vit.B6-sorki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Listopad 17, 2006 pipek: to może faktycznie może być skuteczny Zgredek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia100 0 Napisano Listopad 17, 2006 no witam wszystkich ,pipek,zgredek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Listopad 17, 2006 Witam kasiu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Listopad 17, 2006 Zgredek,bardzo bym chciala aby pomogl.Ale juz chyba nic mi nie pomoze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Listopad 17, 2006 Czesc Kasia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Listopad 17, 2006 pipek: pomoże, ale trzeba też w to wierzyć. Zgredek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach