ada7777 0 Napisano Listopad 29, 2006 A jak się robi rączki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 29, 2006 Teraz to będzie piękne forum,takie naj naj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Listopad 29, 2006 rozumiemy się bez słów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Listopad 29, 2006 Iiyama a dziękuję za mruczando ..:) lubię zwierzaki ..tylko teraz nic nie mam ... Marijke no synek wraca ale wiesz to jest młody facet przeciez z matką w domu długo nie posiedzi ... już dzwonią znajomi i pytają kiedy wraca . W tym lokalu w którym pracował już szykują mu przyjęcie ..to jak tam pójdzie to ... no kiedyś wróci :) Co do Twojego pytania jak dopada dół to ja sama nie pozwalam mu się pogłębiać . Jak mam chwilę to staram myśleć w kolorach ,bo na co mam wpływ to mogę to zmienić a na co nie to mówię ..trudno! i nic nie poradzę więc nie będzie to problemem. kiedyś siedziałam i za dużo myślałam o wszystkim a zwłaszcza o problemach a zapominałam o sukcesach i radościach . Teraz staram się żeby cieszyć się nawet z drobiazgów z tego że wstaję rano i jest mgła :) albo że nie boli mnie głowa . To są pierdołki ale mnie one ciesza ..Staram się co myślę to z kimś o tym porozmawiać bo jak się tylko rozmawia samemu z sobą o problemach i się układa w myślach różne tematy i co komu się powie , albo tylko myśli o samych przykrościach to biedna podświadomość dostaje ...dołka ! tak ja to sobie tłumacze a jak wyrzucę z siebie te wszystkie smutne przemyślenia co mi przychodzą do głowy i mogę o tym z kimś rozmawiać to mi pomaga się oczyścić .. niooo może trochę się zakręciłam w temacie bo jestem dziś mniej w kontakcie ale coś z tego mozna zrozumieć ..chyba . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Listopad 29, 2006 cos sie znowu miesza, Marijke odkad biore leki nie zalapalam totalnego dola, ale wczesniej to poprostu kladlam sie spac,albo cierpialam i sie balam o siebie, przyszlosc, najblizszych,nic konstruktywnego i to mnie dolowalo jeszcze bardziej, dlatego w lepszych momentach zaczelam dzialac by cos zmienic, czyli lekarz, gimnastyka,poczytalam o mojej chorobie, otworzylam pyska do ludzi - tu na forum i jak nie jestem sama to mi lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Listopad 29, 2006 iiyma spróbuj jeszcze raz powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 29, 2006 No rypłam się raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Listopad 29, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Listopad 29, 2006 lidiuszka dla ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Listopad 29, 2006 http://forum.o2.pl/emotikony.php dziewczynki jeszcze raz ten link.tam macie wszystkie obrazki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Listopad 29, 2006 Efcia dzięki za naczenie znaków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Listopad 29, 2006 Netka dzięki dałam sobie do zakładek te znaki planujesz jutro jakieś wróżby? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Listopad 29, 2006 hurraaaaaa wyszlo ale fajnie- to dla was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Listopad 29, 2006 Neciu kochana Ty też wiesz co to rozstanie z facetem bez którego ciężko ... niby sobie radzimy ale ta pokrewna dusza .. to lepiej jak jest blisko niż daleko . Rozmawialiśmy dziś o tych wyjazdach że czas już coś postanowic , ale wiadomo ja nie pracuje a facet w tym wieku to owszem znajdzie pracę ale taką z której mozna tylko powegetować .Teraz też kokosów nie ma ..ale nie żyję na kredyt i co miesiąc rachunki mam opłacone . Ale dziewczyny przecież dziś chyba się wosk leje! a my tak bez wróżb ????? czy to moze jutro ..:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Listopad 29, 2006 iiyama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Listopad 29, 2006 Liduszko proszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Listopad 29, 2006 Efcia jutro będziemy woskować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Listopad 29, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Listopad 29, 2006 Ale miła atmosfera się zrobila tu na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 29, 2006 Normalnie ti jutro poszłabym na imprezke a tak siedż babo w domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 29, 2006 Może trol wystraszy się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Listopad 29, 2006 efciu masz racje znam ten ból.pieniążki rzeczywiście są i dzieki temu mozna coś osiągnąć ale nieraz ta cena jest za wysoka.ja swojego bde miala do stycznia bo ma urlop.teraz łatwimy z tym mieszkaniem.kredyt i tak dalej.troche sie tego wszystkiego boje.ale jak bede miala kredyt to zyc trzeba zeby spłacić :-) dziewczyny ja zapomniałam ze jutro andrzejki bo mam wizyte u psychologa o 10 i juz tym zyje.poza tym z tym mieszkaniem tyle spraw ze do niczego innego nie mam glowy.teraz tylko czekamy az ten właściciel zgodzi sie na niższą cene i podpiszemy umowe.mam nadzieje ze sie powiedzie i w sylwestra parapetówka :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Listopad 29, 2006 narazie idę wyreczko poscielić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Listopad 29, 2006 ale kolorowo sie zrobiło jakby wiosna do nas przyszła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Listopad 29, 2006 ale woskowanie to cos milego wiec dlaczego czekac do jutra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 29, 2006 Widzicie jak fajnie ,która chciała uciekać .To jest nasze forum i nikt nam nie będzie tu smrodził. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Listopad 29, 2006 Ada nie wywołuj wilka z lasu :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach