Gocha37 0 Napisano Grudzień 1, 2006 miałam kłopoty z internetem i dopiero teraz mogłam wejść na naszą stronkę . MamoJulki ja czesto myslę o Was wszystkich a akurat wczoraj myślałam o Tobie jak tam twój smutek ,czy pomimo wszystko poszłaś do przedszkola na Andrzejki czy jednak nie . Tak więc choc życie bez nas toczy się dalej to jednak nie tak samo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gocha37 0 Napisano Grudzień 1, 2006 Spijcie dobrze i niech Wam się przyśnią najpiękniejsze sny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaa2005 0 Napisano Grudzień 2, 2006 Hej hej, pewnie śpicie dziewczynki? Ja wlaśnie wróciłam z imprezki, wytańczyłam sie za wszystkie czasy z moimi kochanymi przyjaciółkami, to już 10 lat jak jesteśmy razem, tyle wspólnych przezyć...Jak się poznałysmy byłyśmy małolaty a teraz już każda dom, dzieci...Wspomnienia z łezką w oku... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Grudzień 2, 2006 Witam wszystkich słonecznie! jestem pierwsza! ;) Miłego weekendu i spokojnego i słonecznego i pięknego ...a co! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamaJulki 0 Napisano Grudzień 2, 2006 Gocha dzięki ]serce] wnoc andrzejkową wyszłam z przyjaciółką na małe piwko do kawiarenki tak tam jest fajnie można się zapaść w fotelu i gadać, tak więc od 21 do zamknięcia czyli do 24 rozmawiałyśmy...a czas tak szybko przeleciał... szkoda,że tak żadko sie widujemy, mamy swoje rodzinki, swoje sprawy i malo czasu dla siebie, razem chodziłysmy do ogólniaka, hmm.. Efka ranny ptaszku wstałam i zaraz po sniadaniu pakujemy się do babci(do teściowej) ma byc ładnie, spacer nam dobrze zrobi to tylko kilometr może dwa a ja pomoge mężowi w pracy, pobędziemy razem, można powiedziec,że lubie sobotę i pomyśleć, że jest grudzień a tu nie ma śniegu... dzisiaj już lepsze samopoczucie,, :D i co zauważyłam nie brałam xanaxu chyba 3 dni i nie wiem co zrobic ... zupełnie odstawic czy nie... EFka co TY na to zapytałabym mojego lekarza ale on kazał zjeść mi 3 opakowania i nie zalecił ,,fazy odstawiania,, same mnie tu uświadomiłyście o czymś takim.. nie drętwieje nie trzęsę sie jakieś cuda :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamaJulki 0 Napisano Grudzień 2, 2006 ja pochłonęłam ok60 tabletek czyli dobre 2 miesiące i to ostatnie opakowanie na noc brałam po połowie 0,5 to chyba mało może mój organizm juz nie będzie sie domagał? chciałabym to zostawic pieroństwo..i wynalazłam jakis gabinet psychologiczny zadzwonię w poniedziałek pogadałabym z ims fachowym o sobie i tych lekach ciekawe czy to będzie płatne .. juz lecę bo mam mało czasu pa miłego dnia dziewuszki [kwiat[ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamaJulki 0 Napisano Grudzień 2, 2006 powinnam to zrobić bo tylko o tym gadam a nie działam i mi wstyd trochę :O pewnie macie disyc tego gadania:pójdę do lekarza, pójde do lekarza,, ale mi się same łajzy trafiają...zapisza lek, znowu zapisza i jeszcze raz i ani słowa,, nie ma nikogo normalnego ?? w tej dziedzinie ? :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamaJulki 0 Napisano Grudzień 2, 2006 znowu pisze do siebie taaaaaaaakkkkkk ja to lubię... przeważnie sie z WAmi mijam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marijke 0 Napisano Grudzień 2, 2006 MamoJulki, dzień dobry! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamaJulki 0 Napisano Grudzień 2, 2006 Marijke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marijke 0 Napisano Grudzień 2, 2006 Jak możesz myśleć, że mamy dosyć Twojego gadania? Chyba po to jest forum, nie? Więc nie pisz takich głupot, że nudzisz i mamy dosyć :P Nie znam się na Xanaxie, ale jezeli teraz nie masz żadnych objawów i jest ok, to powinnaś to chyba wykorzystać i dać sobie z nim spokój ostatecznie. Dopiero wstałam, zmykam na śniadanko. Miłego dnia wszystkim! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamaJulki 0 Napisano Grudzień 2, 2006 Marijke dzięki spróbuję to odstawic kupię sobie kalms :) nie dziłały na mnie ale może pomoże miłego dnia wszystkim juz zmykam smacznego wszystkim.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Grudzień 2, 2006 Witaw wszystkich serdecznie muszę się pochwalić byłam sama u fryriera nie daleko ale sama validol w kieszeni ale sie nie przydał no i dobrze cieszę się teraz biorę się za porządki w domku potem tu sie zamelduję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marijke 0 Napisano Grudzień 2, 2006 Lidiuszka, super, gratuluję Jak nowa fryzurka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Grudzień 2, 2006 Liduszka to ty pięknie wyglądasz ,a ja w torebce nosze pół apteki i jak by co to nie iwem co bym brała.Zauważyłyście ,że od ostatniej afery z trolem nie ma Marysi.Efcia a śmigać będe jak sama się wypuszcze z domu ,tak normalnie do sklepu na zakupy do kolezanki na herbatkę ,tylko kiedy to będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Grudzień 2, 2006 Mój mężulek jeszcze capi niech się tylko obudzi to dam mu jazde terenową.Jutro ma jechać i zamiast pobyć z dzieciakami to odwala takie numery wieśniak jeden. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Grudzień 2, 2006 Marilke i Adula ja zawsze na krótko jestem obcięta i nie mam jak zaszalec z fryzurą . moj mężuś w pracy 2 zm Adula mi tez się marzy wypad gdzieś nawet nie wiem gdzie ale kiedy to nastąpi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Grudzień 2, 2006 Mamo Julki z lekarzami tak już jest tabletki i do domu ,żadko się trafia lekarz ,który rozmawia z pacjentem.Ja trafiłam na takiego jeden raz przez rok biegania po lekarzach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Grudzień 2, 2006 Liduszka ja mam długie włosy i zawsze jakies pasemka .moje wlosy bardzo szybko mi rosną i mam klopot z odrostami teraz tez mam ,ale bedą musialy poczekać.Nieraz mam chęc je obciąć ,ale boje sie jak będe wyglądać.Teraz przez N zaczeły mi troche wypadać no i mycie mnie wkurza . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Grudzień 2, 2006 Mój kolega zawsze mi powiada ,zebym wreszcie się puściła z domu sama i wszystko będzie ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Grudzień 2, 2006 Liduszka zazdroszcze ci tej wizyty u fryzjera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marijke 0 Napisano Grudzień 2, 2006 Ada, jezeli Ci tak błyskawicznie odrastają włosy, to nie bój się ich ściąć-nawet jak rezultat Ci się nie spodoba, to szybko wrócisz do poprzedniej długości. A może będzie super? Ja teraz też długo nie byłam u fryzjera, bo się bałam, jak wiele z nas i już mnie denerwuje ta nijaka długość do ramion :O Więc może w poniedziałek myknę, w imieninki ;) (to teraz już możecie się domyślać, jak naprawdę się nazywam :P ) Od kilku dni żyję zupełnie \"normalnie\", żadnej nerwiczki i ... jest wspaniale! Aduś, piszę to w nawiązaniu do Twoich postów, że chciałabyś się wypuścić z domku. Dziewczyny, ja juz zapomniałam, jakie to jest cudowne! Tak sobie siedzieć przy kawusi w kawiarni i czytać gazetę albo rozmawiać, nie czując mrowienia w nogach albo bojąc się, że się zaraz zemdleje. Długo o tym marzyłam :) Aduś, spróbuj! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marijke 0 Napisano Grudzień 2, 2006 Ada, a wypadają Ci chyba przez brak żelaza, tak mi się wydaje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Grudzień 2, 2006 Marijke BASIENKA zgadłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marijke 0 Napisano Grudzień 2, 2006 zgadłaś Lidiuszka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Grudzień 2, 2006 Marijke tak samo powiedział mi lekarz ,że wypadają z powodu braku żelaza .Ja od zawsze mialam dlugie wlosy ,ale może jak je obetne to razem z tą cholerą -wtedy bym się skusiła niezaleznie od rezultatu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Grudzień 2, 2006 Ja tez zapomniałam jak to jest wyjść i juz i nie zastanawiać się dojde czy nie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Grudzień 2, 2006 Idę się pastwić nad mężem bo zwlókł się z wyra juz ja mu dzisiaj dam ostra jazde . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach