mamaJulki 0 Napisano Grudzień 2, 2006 Marijke wszystkiego dobrego to TTTOOBie of kors ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gocha37 0 Napisano Grudzień 2, 2006 Cześć ja dopiero teraz bo dziś miałam pracowity dzień . Paznokcie mam super , ale teraz jestem laska hihihihi! Liduszka gratulacje , Aniołku miałaś naprawdę piękny dzień ,wieczór też musi być dobry! Buba mogę Ci dać tyko jesteś bardzo dzielna! Dobranoc wszystkim które już poszły spać Efka trzymasz się? Mam nadzieję ,że tak i tego Ci życzę . MamoJulki super ,że się trochę rozerwałaś! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Grudzień 2, 2006 Gocha pa pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gocha37 0 Napisano Grudzień 2, 2006 Adus ja mam dobry przepis na babkę majonezową :4 jajka ubić (mikserem oczywiście) najpierw białka potem żółtka po trochu dodawać 1 szklankę cukru, potem zmniejszyć obroty na minimum i dodać 1 mały majonez 1 szkl. mąki zwykłej i 1 szkl. mąki ziemniaczanej i 2 płaskie łyżeczki proszku - wszystko to też dodawać po trochu. Piec 50 minut w 180 stopniach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gocha37 0 Napisano Grudzień 2, 2006 Cześć Liduszka też jesteś laska co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gocha37 0 Napisano Grudzień 2, 2006 Nikogo nie ma , to ja też się żegnam ide sobie poczytać \"Mój lęk ,mój koszmar\" bardzo dobra książka jeszcze raz dzięki Basiu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marijke 0 Napisano Grudzień 2, 2006 Fajnie jest w niej opisane całe doświadczenie n. Cały dzień chodzę senna, więc wreszcie wieczorem trochę się wzięłam za naukę. Dobrej nocy wszystkim! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaa2005 0 Napisano Grudzień 2, 2006 A macie może tą książkę na komputerze żeby przesłać mailem>? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marijke 0 Napisano Grudzień 2, 2006 aaa, tak to niestety nie mamy, ale jeżeli chcesz ją przeczytać, to nie mam nic przeciwko, żeby Gocha ją do Ciebie wysłała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Grudzień 3, 2006 hej! spicie? ja czekam na mojego, nie moge spac, martwie sie jak zwykle, a mial byc wczesnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Grudzień 3, 2006 oszaleje zaraz!!! idę się położyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Grudzień 3, 2006 Witam wszystkich jestem pierwsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Grudzień 3, 2006 Witam wszystkich ;) ale dziś sobie pospałam .. jest trochę szaro... samopoczucie mam senne ale ogólnie jest ok ! Aniołku wrócił ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia100 0 Napisano Grudzień 3, 2006 Efka lidiuszka !! witajcie . Ja do póżna składałam koszulki hihihihihi ale dopiero po jakimś czasie mi się udało dojsc jak to się robi hihihihihiih Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marijke 0 Napisano Grudzień 3, 2006 Cześć Efka, Kaśka, Lidiuszka :) Ja już po śniadanku, kąpieli, z kawką przed komputerem. Samopoczucie ok. Tylko lenia mam takiego, że mi się na aerobic nie chce iść, chyba sobie daruję, bo tak szaro i zimno za oknem ;) Miłego dnia! Aniołku, napisz, czy luby wrócił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Grudzień 3, 2006 Kasienko ja też po treningu ...składania ;) koszulek ...jak pacjęci ? Liduszko , Marijke ..miłego dzionka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mamaJuli Napisano Grudzień 3, 2006 miłego dnia :) dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaa2005 0 Napisano Grudzień 3, 2006 Marijke - bardzo chętnie bym ją pożyczyła! Jak Gocha ja przeczyta to dajcie znać na mojego maila: nitka1183@wp.pl Ja już po śniadanku, ale jakieś nerwy mnie trzymają matka mnie wkurzyla bo znów samotnie popija, walczę z nią od 20 lat bez skutku, powinnam skapitulowac bo i tak jej nie zmienie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamaJulki 0 Napisano Grudzień 3, 2006 ups zjadłam k ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamaJulki 0 Napisano Grudzień 3, 2006 aaa2005 mamy podobna stopkę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia100 0 Napisano Grudzień 3, 2006 Moi pacjenci juz dobrze !!!!małego rozpiera energia ,a za chwilke meczyk wiec muszę sie wyrobić coby spokojnie pooglądać ......:-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Grudzień 3, 2006 WRÓCIŁ :):):):):)):):):):):):):):):) o 4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Grudzień 3, 2006 Czesc Dziewczyny!Bylam wczoraj poza Warszawa na imieninach.A Wy tyle tu napisalyscie!Milo Was czytac.Jak dzisiaj samopoczucie?U mnie nienajgorzej.Tylko cisnienie na dworzu bardzo spadlo.Pozdrawiam.Zycze milego dnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marijke 0 Napisano Grudzień 3, 2006 Pipek, na niskie ciśnienie na zewnątrz mam jeszcze ciepłą kawę z ekspresu - chcesz z mlekiem czy bez? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Grudzień 3, 2006 Marijke,ja juz druga kawke pije!Dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Grudzień 3, 2006 mnie kawka nic nie pomaga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Grudzień 3, 2006 Witam dziewczyny u mnie piękny dzień ,świeci słoneczko tylko wiatr zimny od morza jak cholera.Widzisz Aniołku men wrócił i wszystko dobrze ,dzisiaj pewno zdycha .Dziewczyny o jakiej książce piszecie ,warta przeczytania to dajcie tytuł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Grudzień 3, 2006 no hiihih po kerfirka szlamprzed chwila :) a drugi chlop przezibeionu wiec latam jak Kaska 100 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Grudzień 3, 2006 Ja przez ta cholere przestalam pić kawe i tylu rzeczy sobie odmawiam ,.że czasami mam dość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Grudzień 3, 2006 Ewcia i Kasia dziękuję z e maila super Witaj Pipku Ada Mama Julki Aniołku Aaa 2005 i reszta.Moi pojechali do Reala a ja kończę obiadek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach