Gość Zgredek ja ci dam Napisano Styczeń 10, 2007 pochalastac sie tepym nozem ! a kogo ja bede tu czytac co?? ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Styczeń 10, 2007 ammarylis: a mogę prosć jakieś podpowiedzi KPiR będe sam prowadził narazie -> narazie się ucze co i jak vzytam ksiązki. Ale z tym czytaniem to różnie bywa. Zależy co mnie napadnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marijke 0 Napisano Styczeń 10, 2007 No nie. Jeden facet na forum i tyle fanek. To mnie wykańcza. Na studiach same baby. W moim (ex)duszpasterstwie głównie dziewczyny.W domu piesek-suczka i dwie kotki. I nawet na forum jak się trafi facet-rodzynek to zaraz tłumy wielbicielek. Co za życie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Styczeń 10, 2007 hmmm a kto to co tak podsyła mi serduszka hę ? nie chce mi się szpiegować bo jeszcze sie kolorowo pod domem zrobi hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Styczeń 10, 2007 Zgredek prowadzenie własnej działalnosci nie jest trudne .Dobry poradnik i napewno dasz rade. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Styczeń 10, 2007 Marijke: ano widzisz. same fanki TYLKO fanki. prawie żadnego pozytku hehehehe. (nie bić, wytłumaczyć) fanki fankami a ja tu i tak sam kwitne :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marijke 0 Napisano Styczeń 10, 2007 Zgredek, gdyby nie ta paskuda nerwica, to pewnie Ada by już dawno w pociąg wsiadła ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Styczeń 10, 2007 ale Ada pewnie zajęta :) z tego co tu na forum widzę :0 Ale jeśli nie to jade po nią hihihih najwyżej mnie szlag trafi po drodze. I we worek i do piachu będzie mniej problemów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Styczeń 10, 2007 cholera Właśnie zarwałem fotel. chyba za ciężką mam dupę. hehehe przynajmniej będzie jednego grata mniej w pokoju jutro na śmietnik poleci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Styczeń 10, 2007 Marike co tam pociąg wynajełabym awionetke. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jakie to meskie Napisano Styczeń 10, 2007 Zgredku-'jak nie,to pojade po nia'-pieknie i romantyczne.ach.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Styczeń 10, 2007 A pociągiem nie jeżdziłam już 10 lat.Ale mam ochote gdzieś sięprzejechać.Zgredek czekaj na dworcu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Styczeń 10, 2007 Sama do niego trafi eskorty nie trzeba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Styczeń 10, 2007 Zgredek jak tam fotel. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marijke 0 Napisano Styczeń 10, 2007 I widzisz Zgredek :D Poza tym tęskniłeś za pisklakami, więc Ada z przychówkiem jak znalazł ;) I jeszcze urlopy nad morzem możecie spędzać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Styczeń 10, 2007 Mam pytanko o krople L72 czy są drogie?Byłam dzisiaj u nas w aptece ,ale na tej wsi poza sezonem nic nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Styczeń 10, 2007 Marijke przy moich dzieciach Herkules by wysiadł ,a co dopiero znerwicowany Zgredek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Styczeń 10, 2007 Te krople kosztuja ok.19.00. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Styczeń 10, 2007 Zgreded ty masz znowu doła z powodu samotności.Zobaczysz trafisz jeszcze na swoją połówke.Na faceta 31 lat to przecież jeszcze nie stary kawaler. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Styczeń 10, 2007 a ja uwielbiałem się wlec telebajkami. nie raz się robiło szaloną jazde po polsce z mamuśką tego nie zapomnę jest 4 nad ranem a tu się domofon wścieka. mówię co jest do cholery i ruszam tyłek z wyra. Dowlokłem się do domofonu i wsłuchawce słysze mamuśke. Padło jedno konkretne zdaje koniec spania ubieraj się mamy za 20 minut pociąg. :) ja nadal spiący nie wiem o co chodzi i mówię że rano do roboty ide. Ona że to nie jej problem :) że załatwie se zwolnienie. No to ubrałem się i zlazłem cały czas nie wiedząc o co biega. Mamuśce się zachciało pojeździć sobie po rodzince po znajomych. W pociągach przesiedzieliśmy 23 godziny i 55 minut :) To to jest pryszcz. Nasjlepsze było jak dojechaliśmy do Bytomia. Poszl;iśmy do jej brata na herbatkę. Oczywiście on wielkie zdziwienie. Zdążyliśmy może wypić 3/4 szklanki a mamuśka m,ówi że spadamy bo zaraz bedzie telebajka do Gliwic. I wyszło na to że pół polski zjechal;iśmy żeby sobie wskoczyć do kilku osób na pół szklanki herbaty heh. Ale kiedy to było ..... (jakieś 2 lata temu ?) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Styczeń 10, 2007 U mnie w porąbanym kurorcie pewnie 25 ,tu wszystko jest droższe niż w Polsce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Styczeń 10, 2007 mozna przez internet zamowic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Styczeń 10, 2007 Zgredek to ty musisz mieć szaloną mamuśke,ale przynajmniej się nie nudzisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Styczeń 10, 2007 te krople L72 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Styczeń 10, 2007 ada7777: wotel już jest po młotkowaniu. teraz sobie czeka na wywalenie na smieci. Wiesz ile miejsca sie zrobiło ?? A Herakles był cieńki :). Sie pochwale Dawałem sobie rade z maluchami z ADHD. nie boje się maluchów. Zresztą nie raz szyderka z tego była :) Zresztą to inna bajka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Styczeń 10, 2007 No i chyba tak zrobie .Dzisiaj na zebraniu szukałam telefonu w torebce i kiedy wywaliłam moją torebkową apteke to moja koleżanka stwierdziła -Boże to ty masz naprawde nerwice.Nie pytałam co myślała ,że mi jest .Jeszcze bym się zestresowała niepotrzebnie.I zobaczcie jak to jest często jest u mnie w domu a cholera nie wierzyła ,że mam N. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Styczeń 10, 2007 Zgredek ADHD to ma u mnie chyba cała trójka ,albo odemnie im się udzieliło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Styczeń 10, 2007 Ciekawe co u MamyJulki ,dawno nie pisała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Styczeń 10, 2007 Ide moje dzieci potopić wpadne póżniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Styczeń 10, 2007 Ada7777: to dobrze że Ty nie widzisz mojego plecaka :) Ale ja w nim jedną przegródkę jako aptekę. I tak do mnie ludzie łazili po coś zawsze po sie pocieli, bo im łeb rozsadzza, bo ciśnienie za wysokie, bo coś tam. Zawsze jak był gdzieś wypad to ja się w doktorka bawiłem. Jak trza było zeszyć to zeszyłem :) a co. I tak już zostało się wszyscy nauczyli że u mnie w plecaku zawsze coś mam z medykamentów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach