dana39 0 Napisano Stycze艅 18, 2007 Czes膰 dziewczyny! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Stycze艅 18, 2007 Witaj Ammarylis co tam w moich stronach s艂ycha膰? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Stycze艅 18, 2007 Czy u Was tez tak wieje i leje deszcz?:):):):):) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Stycze艅 18, 2007 Hej jestem sama?:(:(:(:( Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Stycze艅 18, 2007 :(:(:(:( Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Stycze艅 18, 2007 dana jetes jeszcze? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Patrrrysiaa 0 Napisano Stycze艅 18, 2007 hej dziewczyny slyszalyscie o tej wichurze co ma dzis w nocy nadejsc??strasznie sie boje!!!mieszkam w kamienicy ktora ma chyba ze 100lat:P i co bedzie jak dachowki zaczna spadac?? ajj martwie sie okropnie!!!ponoc wyrywalo w niemczech drzewa z korzeniami:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Stycze艅 18, 2007 dopuki nie zerwie to nie przejmuj sie tym Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Patrrrysiaa 0 Napisano Stycze艅 18, 2007 tam na koncu ma byc smutna mkinka... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Patrrrysiaa 0 Napisano Stycze艅 18, 2007 iyama a co u ciebie???? dobrze wszystko??? ja ost.nie mam na nic czasu..a juz w ogole zeby do was zagladnac i dowiedziec sie co uwas:( Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
basiaijuz 0 Napisano Stycze艅 18, 2007 Witam Wszystkich ciep艂o i serdecznie. Trafi艂am tutaj przez przypadek i bardzo si臋 ciesz臋 ,偶e jest takie forum o nerwicy. Widz臋 ,ze sie wspieracie ( nie przeczyta艂am wielu post贸w ale po kilku wida膰 ,ze bardzo sobie pomagacie) Ch臋tnie w艂acz臋 si臋 w Wasze dyskusje. Pozdrawiam w ten wichrowy wieczorek Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Stycze艅 18, 2007 tyska zajrzyj do skrzynki, wyslalm emaila Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
marijke 0 Napisano Stycze艅 18, 2007 Hej dziewczyny, pewnie na czaciku siedzicie, ja dzisiaj nie mam czasu niestety, wi臋c tylko tu napisz臋 par臋 rzeczy, bo by艂am dzi艣 na wizycie. Ale najpierw witaj Ba艣ka, imienniczko :P Pyta艂am si臋 o to, czy mo偶na zemdle膰 z nerw贸w. Odpowiedzi s膮 dwie: tak, mo偶na zemdle膰 z nerw贸w, jest to mo偶liwa reakcja organizmu, nie ka偶demu podnosi si臋 z nerw贸w ci艣nienie. Ale to jest taka nag艂a reakcja. Odpowied藕 druga: jak jest nam s艂abo z nerw贸w (tzn.: czujemy si臋 os艂abione \"jak by艣my mia艂y zemdle膰\" itd.), to nie zemdlejemy. Organizm jest zm臋czony t艂umieniem l臋ku, zm臋czony zdenerwowaniem, dlatego nam s艂abo, ale to nie prowadzi do utraty przytomno艣ci. ALE PRZEDE WSZYSTKIM NIE WOLNO MY艢LE膯, 呕E ZEMDLEJ臉 Z NERW脫W, JE艢LI NIGDY SI臉 TO NIE ZDARZY艁O!!! NIE WOLNO CI膭GLE ROZPATRYWA膯, CO BY SI臉 MOG艁O TEORETYCZNIE WYDARZY膯!!! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Stycze艅 18, 2007 Czesc Marijke :) dziekuje za wypowiedz pozdrawiam.Czesc Basiu witaj na forum:):):) na czaciku przerwa na kanapeczki Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
marijke 0 Napisano Stycze艅 18, 2007 Druga sprawa - wiatr. M贸wi艂am, 偶e 藕le si臋 czuj臋. Wiele zdrowych os贸b skar偶y si臋 na poczucie niepokoju, l臋ku, jak mocno wieje, nie wiadomo, dlaczego tak jest, ale jest. Wi臋c nie martwmy si臋, nerwuski :P Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Stycze艅 18, 2007 Kto艣 mnie wczoraj pyta艂 o badanie ka艂u i czy mo偶na je robi膰 po lekach.Pyta艂am si臋 0pani i nie mo偶na tego badania robi膰 po antybiotyku Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Stycze艅 18, 2007 U mnie zaczyna si臋 wichura,ale mam stracha Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
marijke 0 Napisano Stycze艅 18, 2007 Adu艣, to ja pyta艂am. Dzi臋kuj臋. Czyli rozumiem, 偶e po innych lekach mo偶na. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Gosiak67 0 Napisano Stycze艅 18, 2007 Czesc dziewczyny Ja tylko na chwilk臋, bo kolejka czeka :) wpad艂am aby zobaczy膰 czy tylko ja jestem taka panikar膮 i truchlej臋 przed tym czekaj膮cym nas tej nocy orkanem :( Ja po prostu umieram ze strachu...... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Gosiak67 0 Napisano Stycze艅 18, 2007 Sle wam caluski i niestety ....musz臋 spada膰 ;) papa Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
marijke 0 Napisano Stycze艅 18, 2007 Gosiak, moja lekarka mi dzi艣 m贸wi艂a, 偶e ona sama bardzo si臋 boi wiatru i ma wtedy z艂e przeczucia... Nie wiadomo, sk膮d si臋 w nas bierze taka reakcja, ale jest powszechna. Ja si臋 ciesz臋, 偶e mieszkam w jednopi臋trowym domku, nie wiem, jak bym wytrzyma艂a na 12 pi臋trze w bloku. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Stycze艅 18, 2007 Witaj Basia!:D Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Stycze艅 18, 2007 ja te偶 mieszkam w jednopi臋trowcu ,ale si臋 boje ,偶e odleci mi dach Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Stycze艅 18, 2007 Mam zamkniete okna ,a s艂ycha膰 w domu morze Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Stycze艅 18, 2007 a to dopiero poczatek wichury,chyba noc czuwania przedemn膮 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Stycze艅 18, 2007 Ja tez boje sie tej wichury,choc mieszkam na parterze.W/g mnie za bardzo sie naglasnia takie sprawy.Przeciez tez byly juz takie wiatry.W warszawie np.w 1979roku byl o sile 144 km./godz. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Stycze艅 18, 2007 Lece juz spac!Dobrej Nocki.Przyjaznych wiatrow.:D Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Stycze艅 18, 2007 Ja te偶 m贸wie dobranoc Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
basiaijuz 0 Napisano Stycze艅 18, 2007 ale ze mnie tr膮ba , czekam i czekam na Wasze posty i nic i tak od godziny, mo偶e nawet wi臋cej. Nie przysz艂o mi do g艂owy ruszy膰 stron膮 tylko tak sobie czeka艂am. Teraz w艂a艣nie wr贸ciam do wcze艣niejszych post贸w a potem na ostatni膮 stron臋 a tam tyle napisane! Dziewczyny dziekuj臋 Wam! Nie jestem jeszcze oswojona z nickami ale poma艂u Was poznam. Ja z nerwic膮 walczy艂am bardzo d艂ugo i jest to moja jedyna dolegliwo艣膰. Znaczy czytaj膮c posty prawie ka偶dego ojawu do艣wiadczy艂am dop贸ki nie zrozumia艂am ,ze to tylko ja sama ja mog臋 wp艂yn膮膰 na siebie i wyj艣膰 w ko艅cu z tego \" k贸艂ka nerwicowego\"- jak si臋 w niego wejdzie ci臋偶ko wyj艣c ale jak sie wyjdzie szybko sie wraca do przyjaznego 艣wiata. Ja sie po prostu zbuntowa艂am. Oczywi艣cie nie raz sama si臋 nabior臋 ale bardzo ale to bardzo pomog艂a mi kr贸tka terapia behawioralna, kt贸r膮 ka偶dej z Was gor膮co polecam. Nie bior臋 lek贸w, bo ich po prostu nie lubi臋 ( to te偶 jeden z moich l臋k贸w ale bardzo dobry). I wiem ,偶e mo偶na da膰 sobie rad臋 bez nich. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Stycze艅 18, 2007 Tez nie bior臋 lek贸w i je偶d偶e na terapie,ale powiedz co艣 o swojej terapii Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach