dana39 0 Napisano Luty 24, 2007 Witam Wszystkich wieczorową porą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asix90 0 Napisano Luty 24, 2007 Witaj dana39 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Luty 24, 2007 Witaj asix90 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Luty 24, 2007 Pelasiu,przy terapii homeopatia potrzebna jest wiara w to,ze pomaga.A ja nie wierze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Luty 24, 2007 co u Ciebie słychać jak samopoczucie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Luty 24, 2007 Hej Pipek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asix90 0 Napisano Luty 24, 2007 Wiecie, że nasze forum ma chyba najwięcej wypowiedzi ze wszystkich umieszczonych w kategorii \"Zdrowie i uroda\"? Tak przynajmniej jest na I stronie. ;) Wiem, że to zabrzmi głupio, ale cieszę się, że jest nas tyle. Bo wiem, że są na świecie ludzie, którzy wiedzą dobrze, co czuję. Co przeżywam. Znają dobrze moje czarne myśli związane z lękiem. Że nie jestem z tym sama. Trzymajcie się:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Luty 24, 2007 Hej hej!!!Samopoczucie ok.teraz mam rewolucje w brzuchu chyba po zjedzeniu gruszki.A co u Ciebie Dana? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Luty 24, 2007 :):):);):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asix90 0 Napisano Luty 24, 2007 A, dzięki Dana, całkiem dobrze się czuję. ;) W chwili obecnej nie mam żadnych bóli i lęków, czuję tylko że nocą się to zmieni... Bo ostatnio tak jest zawsze :/ No, ale staram się być dobrej myśli:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Luty 24, 2007 Umnie tez ok dzis mam wolne i odpoczywam,czuje się dobrze, choć wczoraj bardzo bolała mnie głowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Luty 24, 2007 Asix,jestes mlodziutka osobka i juz z NNNN?!Szkoda,ze Cie to dopadlo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Luty 24, 2007 Dana,mnie tez wczoraj glowa bolala. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Luty 24, 2007 wiesz pipek ostatnio często mnie boli głowa może to przez te zawirowania pogodowe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asix90 0 Napisano Luty 24, 2007 No niestety... Wiem, jestem bardzo młoda... ale niestety, tak się to wszystko ułożyło :-/ale uczę się z tym jakoś żyć. W końcu mam jeszcze tyle życia przed sobą... Wszyscy mamy ;) Pozdrawiam ;* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Luty 24, 2007 wczoraj bylam z córką po okulary , zaszalalam i sobie tez sprawilam nowe oprawki, tak na poprawienie nastroju. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Luty 24, 2007 Asix moge spytać ile masz lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Luty 24, 2007 Ewcia Lidzia całuski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Luty 24, 2007 U mnie też zimno jak cholera.Gdzie ta wiosna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sloneczko.mw 0 Napisano Luty 24, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asix90 0 Napisano Luty 24, 2007 Myślę, że jestem najmłodsza na tym forum. Mój nick wskazuje na mój rocznik. Więc już wiesz ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Luty 24, 2007 masz tyle lat ile moja córka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asix90 0 Napisano Luty 24, 2007 Mam taki smutnawy melancholijny nastrój... słucham sobie wolnej muzyczki i przeglądam ostatni z 3 wzruszających blogów, ukazujących kruchość naszego życia, to, jakie małe są nasze problemy wobec problemów niektórych ludzi, pozwalajacych zajrzeć w duszę i postarać się zrozumieć osobę, która wie , że jej dni są policzone.. wiem , to smutne, ale zmusza do refleksji i pozwala docenić wartości na które nA CO dzień nie zwracamy uwagi... Jeśli chciałybyście poczytać , tu są linki: http://pamietnik-chorego.blog.pl/ http://www.pamietnik-zmarlego.blog.pl/ http://kiedy-umre.blog.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sloneczko.mw 0 Napisano Luty 24, 2007 Witam wszystkich!! Chciałam podzielić z Wami moją nerwicą oraz uspokoić nieco pozostałych użytkowników. Mam 24 lata, mieszkam, studiuję i pracuję we Wrocławiu. Od 1,5 roku leczę się na nerwicę. Nikt niestety nie określił mi typu mojejk nerwicy ale z tego co sama już o niej czytałam(a wierzcie mi, nie było tego mało) mam nerwicę lękową,ataki paniki a poza tym jestem hipohondrykiem. Mam okropne napady lęku objawiające się hiperwentylacją, kołataniem serca, zawrotami głowy, otępieniem, przy silniejszych atakach także nudnościami i wymiotami. Podobno dzieje się tak na skutek zapalenia śluzówki żołądka na tle nerwowym. Po ataku pozostają tylko dreszcze, chłód, płacz i uczucie pustki i beznadziejności.... :( Na szczęście mój psychiatra przepisał mi Alprox-zażywam go, kiedy mam pierwsze symptomy ataku i wszystko przecgodzi, jest mi tylko trochę zimno-mam dreszcze, pozstaje jednak niesmak,że znowu ta francowata choroba daje o sobie znać. Na szczęście mam jeszcze wolę walki z nerwicą, bo pragnę bardzo żć i być szczęśliwa bo wiem że mam dla kogo :) Cieszę się że przeczytałam o Waszych dolegliwościach z gardłem i wzmiance, że mogą być za te dolegliwości odpowiedzialne napięte mięśnie szyi, bo ja też mam bóle w szyi(wmówiłam sobie że to węzły chłonne) i oczywiście jak to każdy hipohondryk, po wielu obmacywaniach i badaniach (we własnym wykonaniu oczywiście) postawiłam sobie diagnozę- chłoniak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Luty 24, 2007 Danuśka Znów mam chatę wolną :) synek własnie poszedł do pracy , mąż tez dziś na noc pracuje a ja bym coś słodkiego zjadła . Sasiadka przyniosła mi kawałek tortu bo kupiła a ja ze ślinką na brodzie tłumaczyłam że nie mogę ...bo sobie postanowienie zrobiłam . Duzo nie brakowało zebym sie nie skusiła . Następny dzien wytrwałam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sloneczko.mw 0 Napisano Luty 24, 2007 chciałam też uspokoić wszystkich \"zawałowców\"-objawy które opisujecie to tylko nerwica. Kiedy takie objawy są wynikiem choroby serca ma się wcześniej charakterystyczne objawy- bóle i duszności przy wykonywaniu drobnych nawet wysiłków fizycznych-wchodzenie po schodach czy parę skłonów. Objawy pochodzące od choroby wieńcowej czy dusznicy ustępują przy zaprzestaniu wysiłku i odpoczynku. Jeśli Wasze objawy przychodzą znikąd i nasilają się nawet przy spokojnym leżeniu, to mają one podłoże psychiczne nie organiczne. Ponadto objawy zawału czy chorób serca to nie ten rodzaj dolegliwości- bóle są tępe, opasujące duszące- nigdy kłujące. Myślę, że jestem dość kompetentną osobą w tej dziedzinie-wierzcie mi że widzę zawałowca średnio raz na dwa dni (pracuję w szpitalu na Izbie Przyjęć) i wiem jak to wygląda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ammarylis 0 Napisano Luty 24, 2007 POZDRAWIAM SERDECZNIE WSZYSTKICH U mnie bez zmian.Jakoś 0 chęci do wszystkiego.Poruszam się i pracuję jak automat.Upiekłam drożdżowy placek z truskawkami i opycham sie nim.Amiałam postanowienie jak Marzenka ,że w poście nie jem słodkiego! Ehhhh ta moja słaba wola!!! MIŁEGO WIECZORKU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sloneczko.mw 0 Napisano Luty 24, 2007 a i jesze jedno!!!! Ja wiem że wiele osób ma postanowienia uznające słodycze za wroga publicznego numer jeden, ale jeśli macie problemy z niesfornym serduchem, to oprócz ładowania się asparginem czy innymi preparatami magnezu polecam codziennie kubek gorącej czekolady. Nie martwcie się, nie pójdzie w boczki, no a wkońcu to dla zdrowia, prawda ;) Mnie bardzo pomaga w walce z kołataniem i przyspieszonym biciem. Pozdrawiam wszystkich, buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ammarylis 0 Napisano Luty 24, 2007 Sorki tak jak Efka postanowiłam nie jak marzenka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach