grzesznica.magdalena 0 Napisano Marzec 17, 2007 zgredku zajrzyj na maila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Marzec 17, 2007 Witam weekendowo wszystkich Zgredku ja również kcem go ..galerii ;) w dziale ...antyki ;) Pogoda u Mnie też barowa , ciśnienie niskie ...szaro i buro i wichrowo ...ledwo stoje w pionie bo najlepiej bym ten dzień przespała . Acha jesli możesz to o co z tym hasłem kazdy podaje swoje? czy jest jedno ? bo dziś to niestety do mnie trzeba kilka razy jasno i dużymi literami mówić ;) żebym zrozumiała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Marzec 17, 2007 Punca fotki dodane do galerii. Maleństwo wyślij mi na maila jakie chceesz hasło i jaką nazwę konta (login) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magdziapek 0 Napisano Marzec 17, 2007 Witam wszystkich i podpisuje liste :D u mnie pada deszczyk - ale czasami milo tak posluchac jak krople deszczu stukaja o parapet - taka mila muzyka gdy siedzi sie w cieplutkim domku :) hm jeszcze troszke i mamy 1000 stronke :D hm ale mnie pewnie tu nie bedzie :( bo jade do mojego mezczyzny - no chyba ze do 13:30 zdazymy tyle napisac :D A z ta galeria to fantastyczny pomysl :D Pozdrawiam wszystkich i zycze spokojnego i udanego dnia :D A jak tam podroz Pelasi do Wroclawia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sloneczko.mw 0 Napisano Marzec 17, 2007 efka wyślij mailem zdjęcia i napisz jaki chcesz mieć login i jakie hasło Każdy ma inne, osobiste :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sloneczko.mw 0 Napisano Marzec 17, 2007 pelasia właśnie pisała smsa że ma mnóstwo zajęć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Marzec 17, 2007 to niech Pelasia da mi na maila to umieszce je na galerii oraz niech wyśle propozycję loginu i hasła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
diabel-na-obcasach 0 Napisano Marzec 17, 2007 Dzień dobry !!!! Ale pogoda ... brrrrrrrrr .... Ja też kcem , ja też do galerii :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magdziapek 0 Napisano Marzec 17, 2007 oj biedny Zgredek - ale mu roboty narobilismy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
diabel-na-obcasach 0 Napisano Marzec 17, 2007 Ale tak w ogóle to co to za galeria ?? :) hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Marzec 17, 2007 dzięki Zgredku! Diabełku wyślij Zgredkowi na maila swoje zdjęcia i podaj mu login i hasło jakie chciałabyś mieć to umieści cię w galerii nerwusków :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Marzec 17, 2007 diabełek to jest galeria naszego forum chroniona hasłem podeślij mi na maila fotki to umieszczę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
diabel-na-obcasach 0 Napisano Marzec 17, 2007 okiej, już się robi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Marzec 17, 2007 To czekam na fotki narazie w galerii jest 15 fotek :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magdziapek 0 Napisano Marzec 17, 2007 hm albo ja jakas nieprzytomna jestem i cos robie albo cos mi nie dziala bo wpisuje login i haslo i nie chce mi dzialac stronka ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Marzec 17, 2007 magdzia masz inne hasło zmieniłem je zobacz na mailu tam masz podane co i jak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magdziapek 0 Napisano Marzec 17, 2007 Zgredku kochany wlasnie wpisuje to haslo co Ty mi podales :) nawet je kopiowalam bo juz myslalam ze moj umysl ze dziala i nie moge przepisac wyrazu :) i nic :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
diabel-na-obcasach 0 Napisano Marzec 17, 2007 tylko się nie śmiać proszę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magdziapek 0 Napisano Marzec 17, 2007 a jednak moj umysl w zwolnionym tempie dziala bo chcialam napisac wyzej ze \"zle dziala\" a nie \"ze dziala\" :D ale i tak na galerie dalej wejsc nie moge :( hm ale ja tak zawzse mam :D pewnie cos znowu namieszalam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Marzec 17, 2007 magdzia to zmienie konto jeszce raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Marzec 17, 2007 magdzia nowe hasło mas na poczcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Marzec 17, 2007 Huraaa ! jestem w galerii ...Zgredku wielkie ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magdziapek 0 Napisano Marzec 17, 2007 dziekuje Zgredku :) to czekam na maila od Ciebie z nowymi danymi :) o juz dostalam o juz sie udalo wejsc!!!!! dziekuje Zgredku :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Marzec 17, 2007 pse bardzo magdzia :) Jak macie nowe fotki to podsyłać mi je to dodam do galerii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Marzec 17, 2007 aha jak klikniecie w slajdy to się fotki powiększają na prawie cały ekran :D Klkikamy w katalog Osoby a w nim są miniaturki fotek. Klikamy miniaturkę i mamy dużą fotkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
diabel-na-obcasach 0 Napisano Marzec 17, 2007 Zgredku ja już wysłałam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
diabel-na-obcasach 0 Napisano Marzec 17, 2007 ale mam małe pytanko , gdzie ta galeria się znajduje ?? :) tzn.jaki adres strony czy coś :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
diabel-na-obcasach 0 Napisano Marzec 17, 2007 yeeeeeeeeeeeeeeee ... jestem pierwsza na 1000 stronie :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Marzec 17, 2007 hohohoho!!!!!!!!! 1000 strona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Marzec 17, 2007 Ja też:) :) :) :) :) :) :) :) Zgredku a gdzie galeria bo zgupiałam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach