Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 rosa

Moja nerwica...

Polecane posty

Hej:) mi艂ego dnia:) mnie dzisiaj bopli z膮b, tym razem chcia艂abym 偶eby by艂 to b贸l wm贸wiony, ale chyba niekoniecznie;))

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Milky z tym oddychaniem to masakra,te偶 tego nie znosz臋. wog贸le witam wszystkich;) kilka dni nie zagl膮da艂am i jako艣 dziwnie mi z tym;) by艂am w ma艂ych rozjazdach i czu艂am si臋 naprawd臋 ok. teraz w sumie te偶 tylko 偶e swiadomo艣膰 dzi艣 straci艂am plus ma艂e problemy z pami臋ci膮. ech. dzisiaj m贸j wynik EEG zosta艂 wys艂any. powinnam go miec nied艂ugo. Ale powiem wam ze odwiedzi艂am dziadk贸w moich, daleko mieszkaj膮 bardzo. no i dziadek jest chory to prawda, ale oboje maj膮 po 80 lat i np. babcia opr贸cz ma艂ych k艂opot贸w z nogami jest zdrowa jak noworodek. rodzice twierdz膮 偶e jestem do niej bardzo podobna pod wieloma wzgl臋dami. Jej lekarz tylko i wy艂acznie stwierdzi艂 nerwic臋, poza tym jest zdrowa jak noworodek. To cich膮 nadziej臋 mam 偶e po niej geny odziedziczy艂am;) w sumie tak jak jej dolega mi co艣 ca艂e 偶ycie :) pozdrawiam;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taka jakas see
chej nie dawno pisalam do was,ze staram sie o dzidzie i borykam sie z depresja i l臋kami udalo mi sie zajasc w ciaze jestem w 6tc i zaczely mi sie mdlosci dzis ostatnia poloka lekow na depresje i zaczynam juz zle reagowac na brak lekow zaczynam bym masakrycznie zmeczona, nie moge sie podniesc z lozka,glowa mnie boli i siedze i w kolko p艂acze:( dostalam relanium w razie jak sie bede czula ale boje sie zazyc,ze zaszkodzi dziecku a po 2 moze mi nie pomoze:(teraz boje sie,ze nie dam rady te mdlosci:( nie wiem czy sa z braku lekow czy od ciazy! jak sobie radzic? jak przez to przechodzilyscie???? bardzo prosze o rade!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kala30
Witam. taka jakas see GRATULACJE, ja niestety nie moge Ci nic poradzic bo dugo po urodzeniu dziecka zachorowalam,wiec byla bym zlym doradcca.ale wiesz co moja siostra bedzie miala dzidzi w grudniu a ja zawsze chcialam miec drugie wiec wpadlam w wir odwiedzania sklepow z akcesoriami dla dzieci,ja po prostu zapominam o Bozym swiecie jak wpadam do takiego sklepu,nawet jak nie mam kasy na zbyciu to wchodze popatszec. Zycze Ci wszystkiego dobrego i jeszcze raz gratuluje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Oliwinka
hej Kierowniczka, Zdr贸wko, Stres-stop ;) itd. w ko艅cu dokopa艂am sie do internetu:) ostatnie dni by艂y dla mnie dziwne. musia艂am dwa razy wychodzi膰 ze sklepu jak czubek bo czu艂am 偶e zaraz albo zemdlej臋 albo strac臋 kontropl臋 nad swoj膮 g艂ow膮. nie wiem jak to wyt艂umaczy膰. jakby mnie wry艂o. wog贸le mam problemy z uszami ostatnio. dr臋twiej膮 mi;/ dzisiaj internet mam dla siebie wiec pewnie jeszcze tu wpadn臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 milky5
taka jakas see... przede wszystkim ogromne gratulacje tez nie moge raczej doradzac bo moja dziecie mialo 3 latka jak mnie choroba odpadla ale moge doradzic jesli idzie o ciaze...podejrzewam ze to co doswiadczasz ma wiekszosc-nie wszystkie-ciezaarnych na poczatku ja od 5tyg do 13 tygodnie...mialam takie mdlosci/nie wymiotowalam...ze nie wstawalam z lozka, nawet podniesienie glowy i pojscie do wc bylo dla mnie tortura...takie ogoromne mdlosci ze probowalam wymiotowac na sile...apatia i zle mysli czy cala ciaze tak bedzie..nie moglam pic a dopiero jesc...wmuszali we mnie... jak zaczelam 13tygdzien nagle przebudzilam sie nie czulam mdlosci tyko glod...pojechalam szybko do sklepu nakupowalam zarcia...najadlam sie na lodach skonczywszy, polecialam do kibla bo wymiotowalam..hehe...ale od tamtej pory po mdlosciach nici i wymiotow tez nie byl...mialam mase energii i dobrze sie czulam az do porodu czego i tobie zycze ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 milky5
kasiamilka...2 lata...wyleczylas sie? idzie z tego wyjsc???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do taka jakas see
http://www.youtube.com/watch?v=DthlT99uwBU gratulacje.bedzie dobrze , dasz rade , te mdlosci to ze jestes w ciazy nie mysl o nerwicy mysl o dzidzi co za skarb nosisz w brzuszku nie daj si臋 !!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ikania
forum o ci臋偶arnych?;-/

Udost臋pnij ten post

Taka jakas se.. Gratuluje,bardzo mocno z ca艂ego serducha:) Witam wszystkie forumowiczki;) zA艁APA艁AM OSTATNIO DO艁A...... i JUZ MYSLA艁AM ZE WSZYSTKO WR脫膯I: NIEPRZESPANE NOCE I CA艁Y TEN GALIMATIAS ZWI膭ZEGO ANY Z ATAKAMI NERWICY. ALE BARDZO SZYBKO\"ZAKOPA艁AM\" TEGODO艁A SLADU PO NIM NI MA:) wNIOSEK- SAMA DECYDUJE O TYM, CZY CHCE NAWROTU NERWICY, SAME DECYDUJEMY O SWOIM LOSIE;) pOZYTYWNIE MNIE TO NAKRECILO. pOZA TYM, TROCHESIE U MNIE NAWYRABIALO.JAKI艢 CZAS TEMU pOZNALAM WSPANIALA OSOBE, FACETA,ALE W SENSIE PRZYJACIELA(MAM MEZA). mOJA BRATNIA DUSZA, CUDOWNY CZLOWIEK, CUDOWNY FACET. pO RAZ PIERWSZY W ZYCIU MAM PRAWDZIWEGO PRZYJACIELA. pOMAGAMY SOBIE WZAJEMNIE, WSIERAMY SIE:) jEDEN CZLOWIEK A MOZE ZMIENIC 呕YCIE NA LEPSZE;) \"zYCZE wAM WSZYSTKIM TAKIEJ POGODY DUCHA JAKA JA MAM...\"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chora
DO TAKA SE ja przechodzilam 3 ciaze z nerwica i moge ci tylko z wlasnego doswiadczenia powiedziec ze to byly najcudowniejsze miesiace w moim zyciu prawda ze nie wyobrazalam sobie co bedzie jesli mnie dopadnie ale wtedy myslalam-najwyzej maz mnie zawiezie na pogotowie i mi cos dadza co mozna stosowac w ciazy -ale nie wiem czy ta mysl czy ciaza napawala mnie aka sila ze nigdy podczas ciazy nie poczulam sie az tak zle.Mdlosci ci ustapia ok 4 miesiaca i te slabosci i sennosc ja tez tak mialam przy kazdym dziecku tylko spalam albo lezalam na nic nie mialam sily a od 5 miesiaca jakby wlano we mnie 2 zycia trzymaj sie na pewno tak bedzie znajdz jakas alternatywe to pomaga bardzo np.bedzie zle jade do lekarza a tam maja rozne metody na TO!

Udost臋pnij ten post

Gratuluje , teraz tylko sie pilnuj zeby donosic ciaze:) no i na tej stronce znajduje sie juz duzo tematow o ciazy wiec moze nie za duzo ale troche poczytaj, chociaz lepsze beda tu czasopisma lub ksiazki dla przyszlych mam:)

Udost臋pnij ten post

Witam leki chyba na mnie nie dzia艂aj膮 bo nadal odczuwam nier贸wnomierne bicie:( by艂am na EKG ale wy艂apa艂o tylko jeden dodatkowy sk贸rcz... mam dosc zycia, mam do艂a wielkiego jak kanion, za duzo problem贸w, za malo radosci, zadnego wsparcia, podcz艂owiek zaliczy艂 i po raz kolajny olewa:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vivi73
taka se, gratuluje, moje Szczescie ma juz prawie 6 m-cy, ja w og枚le nie moglam przez 9mcy spac, tak cos mi sie poprzestawialo, tez chwytalam sie od czasu do czasu relanium, lykalam codziennie melisse, w 4 mcu leki ust盲pily, niestety 2 dni po porodzie nerwica wr枚cila...karmilam jedanak piersi盲 do 4 mca, a teraz chce wzi盲c seroxat.mialam mam identyczny problem. jezeli chcesz porozmawiac daj jakies namiary

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ikania
kt贸re dziecko chcia艂oby mie膰 matk臋 z nerwic膮 kt贸ra pr臋dzej czy p贸藕niej i tak wr贸ci

Udost臋pnij ten post

hej!nie dolujcie juz ciezarnej:) do mam 25lat a chodzis do psychologa??? sprobuj wiem ze pomaga na krotko,ale chociaz cos. wiem co to znaczy nie miec wsparcia:(mozesz nam sie wygadac!!!!!tylko ze zadna z nas nie przytuli, nie wytrze lezki..... ehh

Udost臋pnij ten post

do mam 25 lat spotkalam znajoma i okazalo sie ,ze choruje na to samo co ty. tez dostala betaloc.skutek byl marny...... zmienila lekarza. betaloc lekarka zostawila,dolozyla METOCARD na nieznosne skorcze(dziala po pieciu minutach!) -magnez -potas -co drugi dzien rano tabletka (zapomnialam nazwe cos typu-relanium) -3 razy dziennie melisa poinstruowala jak przerwac atak arytmi(podraznienie nerwu blednego,parcie,,,,,,;)lod na okolice serca itp. to wlasnie to o czym pisalam wczesniej.nie ufaj jednemu lekarzowi!! kolezanka czuje sie b.dobrze.czasami jakis drobny dyskomfort,ale jest duzo lepiej:) spokojnej nocki wszystkim nerwuskom a w szczegolnosci przyszlej mamusi!gratulacje!!馃尲

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do wszystkich
mo偶e ktos bral lub bierze lek o nazwie bellergot.Jak si臋 po nim czujecie i czy pomogl.?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do wszystkich
...... ____ ......{......} ......{____} ......|......| ......|......| ......|......| ...../.........i .../............i ../...............i /...................i |....................| |..__________..| |.|................|..| |.|..WUTKA...|..| |.|..CZYSTA...|..| |.|__________|..| |.....................| |.....................| |.....................| |_____________| na zdrowie !!

Udost臋pnij ten post

Taka jaka艣 se - Gratulacje ! Ciesz si臋 偶e b臋dziesz mia艂a dzidzi臋 -Ona teraz najwa偶niejsza:) Dla pocieszenia i z艂agodzenia Twoich l臋k贸w - moja siostra zasz艂a w ci膮偶e w okresie bardzo silnej nerwicy - przez prawie ca艂y okres ci膮偶y bra艂a relanium i urodzi艂a zdrowego 艣licznego ch艂opczyka. Nie namawiam oczywi艣cie CI臋 do tego 偶eby艣 bra艂a - ale je偶eli faktycznie nie mo偶esz da膰 sobie rady - to chyba lepiej wzi膮膰 - ni偶 ca艂y czas p艂aka膰...wiem co艣 o tym - ale nie b臋d臋 pisa膰..kiedy艣 ju偶 napisa艂am- to na pewno lepiej wp艂ynie na rozw贸j dziecka je偶eli b臋dziesz spokojna i zrelaksowana ni偶 ci膮gle wystraszona i zestresowana.

Udost臋pnij ten post

Przypomnia艂am sobie teraz czytaj膮c wasze posty o tym 偶e jak mi si臋 zaczyna艂a nerwica i mia艂am takie w艂a艣nie nier贸wne - szybkie bicie serca - to mi Pani doktor powiedzia艂a 偶ebym wsta艂a i przemy艂a twarz bardzo zimn膮 wod膮 - to powoduje taki troch臋 szok ... i mnie bynajmniej zatyka艂o tak 偶e nie mog臋 z艂apa膰 tchu - przez chwilk臋 - ale faktycznie p贸藕niej wszystko si臋 uspokaja .... Ale to takie tylko dora藕ne aby zachamowa膰 atak paniki wp臋dzaj膮cy nas w te wszystkie objawy....

Udost臋pnij ten post

do ikani: sk膮 takie zdanie\" kt贸ra i tak pr臋dzej czy p贸藕niej wr贸ci\" sk膮d u Was takie mysli, ona nie musi wraca膰

Udost臋pnij ten post

ja w jak bylam w LO to bralam belergot na migrene:) to lek lagodny, w ulotce o ile pamietam bylo napisane ze zapisuje sie go takze w bolesnym miesiaczkowaniu:) czulam sie dobrze, on chyba raczej nie powdoduje dziwnych i strasznych skutkow ubocznych, moojej mamy kolezanka tez to brala i mowila ze wteczy czuje sie \"ze jej wszytsko jedno, ze wszyscy jej zwisaja i niczym sie nie przejmuje\" no czaicie o co chodzi??:) a ja mam pytanie dotyczace magnezu! beirzecie go codziennie?? czu z przerwami?????chyba kupie sobie ten aspargat bo wiele postow wczesniej ktos pisal ze to lepsze nic takie zwykle preparaty magnezowe

Udost臋pnij ten post

ale cicho dzis:)czyzby kazda sie dobrze czuje? ja tak:) jakos dzis obylo sie od samego rana bez l臋k贸w:)!!!teraz ide z pisekiem na dlugi spacerrrrrr:) pozdrawiam, i duzo usmiechu zycze!!! do mam25lat sprobuj sobie mowic ciagle ze nic ci sie nie stanie, ze trzeba cieszyc sie kazda minuta zycia itp:)mi czasem pomaga, ale wiadomo dzis tak mowie bo jest akurat dobrze,a jak mam fatalny dzien ub chwile to nie wiem czy bym sama to stosowala i osiagneloby to skutek,ale trzeba probowac!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

dzis wizyta u kardiologa na 17.30, zobaczymy co powie...a ja sie dzis nawet dobrze czuje....nie idealnie bo czu艂am nier贸wnomierne bicie ale lepiej.... staram sie myslec pozytywnie ale kolega mnie dobija m贸wiac ze wymieni膮 mi zastawki:(ja nie chce!!! dzieki za pocieszenie, napisze co i jak jak wr贸ce....

Udost臋pnij ten post

oj tam nie przejmuj sie jakims kolega:) trzymam kciuki za wizyte, ja dopiero wrocilam z psem:/glodna jestem ide cos zjesc:)

Udost臋pnij ten post

wr贸ci艂am ale sie zdenerwowa艂am te pipki w rejestracji zgubi艂y moje skierowanie i nie chcieli mnie przyj膮c !!!! ojciec zrobi艂 awanture i dopiero wtedy posz艂a jedna zapytac sie lekarza czy mnie przyjmie, przyja艂 ale musze przyniesc kopie skierowania ze swojej przychodni... wiec kaza艂 mi zmniejszyc dawke betalocu o po艂owe bo za bardzo mi obnizy艂 cisnienie i tetno a potem odstawic i zrobic badanie holtera....mam wyznaczony termin na 18.08 a potem 20.08 zn贸w u niego wizyta.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taka jakas see
dziekuje za gratulacje!馃尰 narzekalam na placzliwosc i zle samopoczucie a dzis od rana non stop wymiotuje:( czy tak wyglada poczatek ciazy?jak mam sie meczyc do 12tc to chyba predziej sie wykoncze:(;(:(:(:(:( myslalam,ze to tylko poranne mdloscia maja byc:(

Udost臋pnij ten post

mam 25 lat no to kolega faktycznie Ci臋 pocieszy艂;) wiecie, ze nawet mam dobry okres. 艣wiadomosc trac臋 sporadycznie, g艂owa k艂uje rzadko, dusznosci zero i nawet agarofobia jest ma艂a jak mr贸wka. Niestety przyzwyczai艂am sie do tego, 偶e to tak na kr贸tko;) gdzies na poczcie le偶y m贸j wynik EEG i jakos si臋 dziwnie czuj臋. Czy kto艣 z Was wie czy na wyniku EEG jest jakas norma dzi臋ki kt贸rej b臋d臋 mog艂a zobaczy膰 czy wynik jest prawid艂owy? tzn ja wiem ze to nie jest tak jak z wynikami krwi czy moczu i 偶e to MUSI obejrze膰 lekarz;) ale mo偶e te fale m贸zgowe maj膮 jak膮s norm臋 (ale namiesza艂am) :)

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰