maleństwo29 0 Napisano Marzec 30, 2007 Cześć Marzenka. Lidzia dałam rade a w razie czego masz moje gg na drugim forum :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Marzec 30, 2007 Malenstwo posłałam ci kilka na gg zobacz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marzena60 0 Napisano Marzec 30, 2007 czasami odezwala sie do mnie BASIA i porozmawialysmy przez telefon ale do spotkania nie doszlo choc bardzo tego chce Czuje sie roznie chyba jak kazda z Was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Marzec 30, 2007 Hejka Pipus ale sie sporo udzielasz duzo fajnych rad dajesz chodzi mi o tamto forum dzieki :):):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Marzec 30, 2007 Lidzia nic nie doszło :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Marzec 30, 2007 wciagnelo mnie to forum.Podoba mi sie . Ale odchodze juz od kompa narazie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Marzec 30, 2007 http://www.obrazki.info/galeria.php?start=0&kategoria=47 Malenstwo prosze moze cos wybierzesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Marzec 30, 2007 Szkoda a tyle sie naprodukowałam trudno nie wiem czemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Marzec 30, 2007 Lidzia bardzo dziękuje ale wzie łam już obrazek z tamtych Zgredkowych :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Marzec 30, 2007 http://www.avatary.ork.pl/ tu tez sa fajne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asix90 0 Napisano Marzec 30, 2007 witam was wszystkich gorrrąco !;* Dziś wyjątkowo spędziłam większość dnia poza domem, zamiast przed kompem. Spotkałam się ze znajomym, z którym nie gadałam całe wieki. Ostatni raz widzieliśmy się jak jeszcze nie miałam NN. Miałam mnóstwo obaw przed tym spotkaniem, bałam się, że zaczne schizować i całe spotkanie zniszcze. Na szczęście nic tekiego się nie stało, a byłam tak rozgadana, że prawie nie dałam dojść do głosu znajomemu;P Zupełnie zapomniałam o N i ona o mnie :) Wybrałam się również z przyjaciółką do pubu, powspominałyśmy dobre czasy i ogółem się troszke rozerwałyśmy :). Ogólem jestem bardzo zadowolona z dzisiejszego dnia :). Trzymajcie się Kochani! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pelasia 78 0 Napisano Marzec 30, 2007 Czy ja też moge dostać dane na tamto forum? czy wolicie, żebym nie miałą? Nie obrażę się jak dostanę kosza. U ginka było bezboleśnie tym razem 9twierdzi, ze byłam mniej zestresowana i to dlatego). Z moją płodnością już wszystko ok, teraz będziemy męża badać (mój lekarz ma złe przypuszczenia :( ) Przeżyłam trochę u niego szok, bo miała sprzęt jak sprzed II Wojny Światowej. Bałam się, że się zabiję na tym fotelu - nie wiedziałąm, ze ktoś jeszcze używa sprzętu sprzed potopu. Zgredku, mój ginek bada też mężczyzn, więc zapraszam. Maleństwo, trzymaj się - mój mężuś też znowu zachorowany, a dopiero 3 dni temu skończył antybiotyk. Punco, Kochana, jeśli chodzi o mnie to bardzo, bardzo chętnie się z Tobą zobaczę. W szkole było miło, choć pierwszaki trochę czadowały. Zastępowałam męża, więc miałam więcej dzieci, bo jego i swoje :) MamoJulki, witaj! Ciesze się, że wróciłaś taka zapełniona wrażeniami. Marzenko, Ciebie też serdecznie witam. Mam nadzieję, ze trochę lepiej z tym Twoim mężem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Marzec 30, 2007 Cześć Pelasiu:) Z tym forum to wysyłaj maila do Zgredzia :) Ciesze się że nie bolałao a tak przy okazji to może wszystkie warszawianki zobaczymy się z Puncą ?????? Co wy na to :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andzia24 0 Napisano Marzec 30, 2007 Cześć wszystkim jas samopoczucia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Marzec 30, 2007 Cześć Andzia u mnie ok a jak Twoje ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andzia24 0 Napisano Marzec 30, 2007 Kiepściutko mam zawroty głowy i trzęsiawki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andzia24 0 Napisano Marzec 30, 2007 wiesz mam straszne leki boje sie nawet ludzi a dzsiaj pol dnia spedzilam poza domkiem huuuuurrrra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pelasia 78 0 Napisano Marzec 30, 2007 Zgredek i Punca byli tak mili, ze sami podali mi link na to nowe forum - dziękuję! Maleństwo, ja nie mam nic przeciwko :) Punco, przyjeżdżaj! Ciesze się, że zbliza się weekend, bo nareszcie rusze dalej z moją pracą. W tygodniu g**** moge zrobić. Punco, nie przejmuj się tak nową pracą. Mam przeczucie bardzo silne, że będzie fajnie, że to dobry krok, bo krok spełniający marzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Marzec 30, 2007 Ja też miałam dzisiaj trzęsawke :( A jak myśli ?No to gratuluje pół dnia za domkie,to bardzo dużo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pelasia 78 0 Napisano Marzec 30, 2007 A na czacie pustki świecą! Pewnie wszyscy na nowym forum Zgredkowym? Ach, osiołkowi w żłoby dano: nie będziemy teraz potrafili wybrać, gdzie mamy iść. Taki wybór, że aż strach. Idę myć podłogi, może to trochę mnie podniesie na duchu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pelasia 78 0 Napisano Marzec 30, 2007 Maleństwo, kopnij w du.. tę trzęsawkę. Niech sobie pójdzie do lasu i zamieszka na drzewie - może tam znajdzie przyjaciół :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Marzec 30, 2007 A ja nie mam adresu na nowe forum ,Zgredzio opuszczasz się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Marzec 30, 2007 kopnełam i przeszło jakiś czas temu :) To pewnie dlatego że jutro ide do pracy po papiery i kase i boje się że ten mój szef przez to że się zwolniłam przekręci mnie na forse( mam inną umówe na papierze a inaczej dostawałam).Ale mam go w d.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Marzec 30, 2007 Przekazuje wszystkim pozdrowienia od Olinki ze szpitala prosila pisałam do niej eska buziole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Marzec 30, 2007 Pozdrów ją od nas :) Kurcze że też musi się dodatkowo męczyć :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Marzec 30, 2007 A ja wlasnie ide na droge krzyzowa_po osiedlu ,wlasnie u mnie zamykaja ruch uliczny to znaczy ze niedlugo procesja dotrze do mnie wiec sie dolacze ,nie dam rady na calosc ale od polowy .....badzcie ze mna kochani w tej procesji...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Marzec 30, 2007 Rrenka jestem z Tobą pom€dl się za mnie ,a ja trzymam kciuki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andzia24 0 Napisano Marzec 30, 2007 zmyślami dzisiaj troszke lepiej ale teraz juz wiem ze to nerwica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Marzec 30, 2007 RRenusia tez sie dołaczam do ciebie pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Marzec 30, 2007 Rrenka trzymamy kciuki i jesteśmy z Tobą i pomódl się za nas wszystkich :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach