Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 rosa

Moja nerwica...

Polecane posty

Witajcie gorzowianki! Milo Cie widziesz Hexa jak zdrowko? Witaj beterka! Swietnie ,ze masz takie podejscie do tematu ,mimo wielu wielu przeciwnosci losu....馃尰 malenstwo ,dzieki ,dzxis moze nadrobie ten krok do tylu.... Pozmywalam ,teraz pije kawke ,komu kawki?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Ja poprosz chocia偶 w艂a艣nie woda si臋 gotuje na kawusie :) Prz臋zi臋bienie znowu mnie z艂apa艂o :( Bllllllllleeeeeeeeeeeeeee

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 betterka30
dzieki za przywitanie.Kawke to chyba sobie strzele..Tylko prosze z mleczkiem.Ot tupet dopiero co wskoczyla na forum a juz kawka i kawka.hi hi hi.

Udost臋pnij ten post

Moze sie spotkamy kiedy艣 :-) A jak sie zaczernic to nie pamietam :-)Ale pewnie ktos zaraz cos poradzi.

Udost臋pnij ten post

wlasnie na 2 tVP mowili miedzy innymi o schizofrenii,nie wiem czy tylko ja tak odebralam przemowe pani dr ale gdybym miala te chorobe to tylko ....sucha gal膮偶:( beznadziejna lekarz ,odebrala chorym nadzieje na godne zycie ,a potem siedzi przy telefonie i udziela rad ,sorki ale co ona moze jeszcze poradzic ,chyba tylko dobic:( a swoja droga nowy lek na schizofrenie ,dajacy rewelacyjne rokowania -oczywiscie u nas nie refundowany i zbyt drogi na przecietna kieszen wiec go nawet nie sprowadzaja,jak slysze o takich kosmicznych cenach lekow czy badan to az krzycze: ku...a ma膰!!!!!!!! z czego to jest,ze tyle kosztuje ,nawet ze zlota by bylo taniej!!!!!!!!!! zagotowalam sie ze zlosci ,jak slysze takie rzeczy,sorki!!!!!

Udost臋pnij ten post

Betterka jak masz gg i chcesz pogadac to przeslij na maila numer:-)

Udost臋pnij ten post

Prosze bardzo serwuje kawke i ciasteczka jak ktos ma ochote:D:D:D i orzeszki mam ,a poza tym na obiad bede robis krokieciki z pieczatkami

Udost臋pnij ten post

Kurcze napisa艂am wielkiego posta, wcisn臋艂am z艂y klawisz i wszystko znikn臋艂o.馃槶 Wi臋c hjeszcze raz i b臋d臋 po kawa艂ku wysy艂a膰. Ada, przejd藕 na klka dni na diet臋 lekkostrawn膮 i wyniki si臋 poprawi膮, a swoj膮 drog膮 zr贸b sobie USG, bo mo偶e masz kamyczka. Od niego te偶 skacz膮 enzymy w膮trobowe, zw艂aszcza GGTP.

Udost臋pnij ten post

malenstwo to teraz Ty masz powtorke z przeziebionka? co za dziadostwa lataja w powietrzu,ochlodzilo sie zdecydowanie a zaraz bedzie cieplo znow i taka mieszanka pogodowa jest najgorsza...... kuruj sie na swieta!

Udost臋pnij ten post

A w og贸le to najpierw si臋 chcia艂am przywita膰 tylko ze zdenerwowania mi si臋 wszystko poprzestawia艂o. Betterka, fajnie 偶e napisa艂a艣. Zostra艅 z nami- W kupie ra藕niej :D Uprzejmie prosz臋 偶eby nie pisa膰 dzisiaj na forum rzeczy roz艣mieszaj膮cych- tak jak mro偶one jajka czy ksi膮dz kt贸ry brykn膮艂 w obawie przed grzechami naszej wiernej forumowiczki :D , bo mnie chyba wczoraj na bieganiu troch臋 zawia艂o bo jaka艣 cholera mnie k艂uje w lewym boku.

Udost臋pnij ten post

moja watroba byla 4 lata temu obtluszczona:( ciekawe jak a jest dzisiaj ,az nie chce o tym myslec:( ale tez ide po skierowania na badania ogolne i usg brzucha ,zajrzec w glab siebie:D:D:D tylko moj zdrowy rozsadek mnie do tego popycha ,bo wcale nie mam ochoty wiedziec co tam we mnie w srodku harcuje:D

Udost臋pnij ten post

sorki sloneczko to ja se tak zartuje:(:D:D:D:D:D:D:D:D:D: :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D a co tam bede i juz!:D

Udost臋pnij ten post

hexa,ja korzystam glownie ze Skypa ale to nie problem zalozyc gg.Juz lece zakladac.A ja nie znam twojego maila...i co teraz?moze przeslij mi go na moj rezerwowy adres: mrowek76@op.pl A co do wyczernienia to dalej nie wiem gdzie w tych preferencjach mam podziubac zeby to zmienic

Udost臋pnij ten post

sloneczko a moje krokieciki z pieczatkami Ci sie podobaly?:D na jeden bol najlepszy jest drugi ,machnij jakies okienko to Cie zamiast w boku r膮cz臋ta beda bolec:D

Udost臋pnij ten post

偶eby mi si臋 tylko nie przypl膮ta艂y jak8ie艣 durne my艣li, 偶e to trzustka albo co, bo znowu nie b臋d臋 mog艂a si臋 od nich odp臋dzi膰 i tydzie艅 wyj臋ty z kalendarza, tak jak by艂o z tym w臋z艂em. Magdziapek, nie stresuj si臋 prawkiem. Jak ja zdawa艂am na prawo jazdy to sobie obmy艣li艂am taki tok my艣lenia: 艣rednio ludzoie zdaj膮 3-4 razy. Jak nie zdam za 4 to b臋d臋 si臋 martwi膰, 偶e co艣 ze mn膮 nie tak, bo psuj臋 statystyki. Zda艂am za 2, wi臋c s膮dz臋 偶e jestem znakomitym materia艂em na kierowc臋. Udowodni艂am ca艂ej ludzko艣ci,a zw艂aszcza mojej rodzinie, 偶e jestem rajdowy kierowca, po czym przesiad艂am si臋 do MPK- bo ja najlepiej na 艣wiecie je偶d偶e tramwajami :D Prawda jest taka 偶e je偶d偶enie samochodem potwornie mnie stresuje. Dla mnie wi臋kszym horrorem by艂y jazdy z instruktorem, ni偶 sam egzamin. A nie daj bo偶e jak kto艣 na mnie tr膮bnie, co we Wroc艂awiu jest nagminne, zw艂aszcza ze strony taks贸wkarzy, kt贸rzy zawsze strasznie si臋 spiesza........ Telepawka przez nast臋pn膮 godzin臋. I da艂am sobie spok贸j z je偶d偶eniem samochodem.

Udost臋pnij ten post

O rzeczywiscie...udalo sie !!!! Hmmm....jak ja to zrobilam .nie pamietam.To jest moj feler.Grzebac lubie ale zapamietac co robilam to juz gorzej...ale jest dobrze

Udost臋pnij ten post

Renka, nie masz lito艣ci dla starego, zbola艂ego s艂oneczka :( Kotlety z piecz膮tkami.... czarna jak murzynka......... Oj nie masz ty lito艣ci...................... :D

Udost臋pnij ten post

A te okna to mo偶e poczekaj膮 na m臋偶czyzn臋 mojego 偶ycia, na pewno si臋 ucieszy 偶e musi je umy膰. Ja mog臋 ewentualnie nastawi膰 pranie w pralce. A potem nawet SAMA je wywiesz臋 :)

Udost臋pnij ten post

Sloneczko przyjedz do Warszawy to znieczulisz ise na trabanie!!!! i wyrobisz sobie cierpliwosc bo jazda u nas wymaga tego -stoi sie glownie w korkach!

Udost臋pnij ten post

sloneczko a na dokladke stworzylam nowy wyraz:TR膭BANIE! hihihi! Jejku jakas glupawka mnie wziela ,smieje sie az mam lzy w oczach!

Udost臋pnij ten post

w艂a艣nie Rrenka, jak nie przestaniesz mnie mnie roz艣miesza膰 to Cie TR膭BNE, bo w艂a艣nie jak segregowa艂am pranie to jeszcze mi co艣 w kolanie szczeli艂o. I teraz ani 艣mia膰 si臋 ani chodzi膰.

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰