Aniołek21 0 Napisano Październik 25, 2006 Wcale nie jestem wielka! ani zadna :( szlam na terpae, juz na przystanku poczulam LĘK! chcialam uciekac ale mowie NIE!! Jak wysaidalam to bylam w atkiem stanie ze myslalam ze padne zaraz i roztrzaskam sobie glowe o chodnik!! do osrkoda BIEGŁAM! gdy trafiłam na miejsce wszystko ustało.. rany jakie to wszystko dziwne!!! Po terapi spokalam sie z moja kumpela! łazilysmy po miescie do 18 i bylo dobrze, w chwili malego kryzysu odpoczelam na ławce i potem bylo juz dobrze, po 18 bylam jeszcze na 2 koncu miasta (ale nie sama niestety) ale dobrze i wlasnie wrocilam :D jest ok w chacie impreza ;/ a ja mialambym ochote sie polozyc, W myslach powtarzam tylko POKONAM TO! POKONAM TO!!! i juz!!! no! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Październik 25, 2006 i jak byl ona terpaii?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Loczkins24 0 Napisano Październik 25, 2006 MamoJUlki nie wiem co powiedziec, jesli chodzi o strach przed jazda samochodem to niestety nie potrafie Ci w tym pomoc, moge cie tylko podniesc na duchu ze sam kurs jest w porzadku i da sie to wytrzymac, potem trzeba tylko troche wytrzymalosci przed egzaminami, ale ogolnie luzik,no tylko po kieszeni trzepoie. ale tak sobie mysle ze moze wcale nie musisz robic prawka, skoro robilas w stanach. ja wiem ze u nich sie na automatach jezdzi, no musisz sie wypytac , najlepiej zadzwon do jakiegos osrodka. dodam jeszcze tylko, ze ja tez wierze, ze dzieki samochodowi bede miala wieksza swobode i nie bede sie tak bala wychodzic z domu. zawqsze to jakis bezpieczne miesjce jakbym, sie zle poczula w miescie, to siup do samochpdu i po sprawie:):):tak to widze aaa na terapii...jak zwykle poplakalam sobie troszke, bylo dzis ciekawie, robilam z poduszek swoja droge zycia, z uwzglednieniem najwazniejszych momentow, wyszlam z kolejnej \"lekcji\" zadowolona i z nowym natchnieniem do dzialania i samodzielnosci, naprawde ta moja terpeutka to super babka, wie jak rozmawiac z ludzmi:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Loczkins24 0 Napisano Październik 25, 2006 anipolku a na jaka terpaie Ty chodzisz?>indywidualna? czy grupowa, hmm? a co tam kasia Wam nadeslala, bo ja sie boje tam zajrzec hihi, ewcia opowiedz o co chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Październik 25, 2006 chodze na grupowa i indywidualna, ale to doperio 2 raz pojde na indywidualna, ale dopiero 16 go ale juz sie boje :// Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Loczkins24 0 Napisano Październik 25, 2006 Aniołek, ale chodzisz z NFZ-u na oddzial dzienny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Październik 25, 2006 chdze na NFZ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Październik 25, 2006 a jest oddział nocny???:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zuziazuzia Napisano Październik 25, 2006 a próbowaliście pokonać ją dietą? Np. olej z oliwek, albo Carotino, probiotyki, takie jak Laktoplant, Trilac, etc., dużo warzyw i owoców, suplementy, ryby, a za to ograniczając słodycze, tłuszcze zwierzęce itp.? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Loczkins24 0 Napisano Październik 25, 2006 jest dzienny i zamkniety:):):)na zamknietym bylam tylko po skierowanie, ale przezylam szok, a na dzienny chopdzilam, byl;am kilka dni, to nie dla mnie, jest ok w kwetii rowarzyskiej, ludzie fakni byloi, ale lekarze w zaden sposob nie wykazywali zainteresowania, tam sie tylko tabletki wydawalo w poniedzialek i to byl najwazniejszy dzien. a gdzie chodzisz?ja bylam w sopocie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Październik 25, 2006 ja nie jem slodyczy prawie nie slodze herbaty jem zzdrowo z powodu \"czegos\" z jelitami, dopoki bralam witaral to czulam sie lepiej wiec chyba wroce do tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Loczkins24 0 Napisano Październik 25, 2006 zuzia jem duzo warzyw owocow i ryb, magnez, zadnych innych tabeltek, nie pije, nie pale, nie jem slodyczy, czy to wystarczy zeby byc ascetka?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Październik 25, 2006 w poznaniu Ty tez mieszkasz nad morzem??? ale Ci zazdroszcze!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Loczkins24 0 Napisano Październik 25, 2006 acha nie pije tez ani kawy ani herbaty:) a mozesz przyblizyc co to za magiczne nazwy, to jakies leki?czy co to takiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Loczkins24 0 Napisano Październik 25, 2006 ano mieszkam, ale blisko - nie calkiem nad morzem, ale niedlugo zaczynam prace nad samym morzem:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Październik 25, 2006 czy to pytanie do mnie?? bo sie zamotałam ::) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Październik 25, 2006 jejc ale Ci zazdroszcze!!!jak bym sie nuie bała to bym wsiadla w pociag ipojechala!! nad morze!!! na 1 dzien chocby!!! ale sie boje ze zacznie mnie dusic w pociagu :(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Loczkins24 0 Napisano Październik 25, 2006 acha to probiotyki, ale nie rozumiem w jaki sposob mialy by pomoc w leczeniu nerwicy, zdawalo mi sie ze to zalezy tylko od nas, ten stan ducha..czyz nie?:)ale nadal nie wiem co to Crotino? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Loczkins24 0 Napisano Październik 25, 2006 aniolku zapraszam:):)tu jest wspaniale powietrze, a pytanie moze yc do cebie jesli wiesz o co chodzilo zuzi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Październik 25, 2006 Loczkins ... Ty dziś byłaś w Sopocie ????? :D to dlaczego nie dawałaś znaków :D podjechałabyś jeszcze 10 minut i byś zobaczyła ...mój śmietniczek ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Październik 25, 2006 Probiotyki ja bralam na porawe flory bakteryjej w jelitach, bolą mnie czasem jelita, ponoc to przy nerwicy normalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Październik 25, 2006 Zuzia dobrze mówi dietą można wyleczyć ...depreche :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Październik 25, 2006 Czesc EFKA34! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamaJulki 0 Napisano Październik 25, 2006 kobity ja była m nad morzem we Władku i wyobraźcie sobie z dziećmi i ani razu nie mialam ataku zupełnie nic czułam si e normalnie uwierzycie to było w sierpniu a od 2 około miesięcy jestem nie do życia,, jak byłam spokojna i ,,zdrowa,, nie doceniałam tego było poprostu,,normalnie,, teraz przechodzę męczarnie... raz jest lepiej raz gorzej, to nauczyło mnie cieszyc sie z ,,wolności,, od dychawic choc momentami, nie mam wolnego dnia, żeby nie waliło mi serce, żebym nie trzęsła sie , nie łaziła bez potrzeby w kółko, pomyśleć i powspominać kiedys żyłam choc falami bezstresowo i bez nerwicowo,, oj dobranoc kobniałki nie uwierzycie ide sie przejśc jest ciemno ale mam straszną ochote sie wyrwac z domu dzieci jedzą kolacje a ja lece po byle co do ,,nocnego,, do jutra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Październik 25, 2006 43 przepraszam :D oj L24 chyba przeczytam jeszcze raz ksiazke Kto zabral moj ser i moze przyjade :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Październik 25, 2006 Aniołku może być 34 wcale się nie ..obraże :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Październik 25, 2006 hehe wlasnie sobie wyobrażam jak wyglądacie hehehe i jakbym moglby wygladac zjazd nerwusow!! SOPOT 2007 hiehihie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamaJulki 0 Napisano Październik 25, 2006 na szczęście nie boje się wychodzic jedynie nie moge póki co prowadzic samochodu postaram sie wziąść lekcje ale dopiero na wiosnę, nie będę zwlekac z kupnem auta kupie żęćha i będę jeździć,,:D :D acha a wiecie cos na temat głodówki czy ona leczy stany nerwicowe czy lepiej nie ryzykować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamaJulki 0 Napisano Październik 25, 2006 ale ja miałabym łokrutnie daleko do was,,:) może umówiłybyśmy sie gdzies po środku? w Krakowie? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamaJulki 0 Napisano Październik 25, 2006 kraków to raczej nie połowa ale Warszawa,,:O szczerze to bałam sie pociągu ale tych zbirów,, co sie platali wszędzie,, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach