Fruziczka 0 Napisano Październik 26, 2006 Nerwusko wysłałam ...tylko jaby co to wołaj ...straszno? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Loczkins24 0 Napisano Październik 26, 2006 ja tez wyslalam hihi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Październik 26, 2006 Nerwusko odezwij się prosze ...chyba się nie przestraszyłaś ? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Październik 26, 2006 czesc kochane kobitki.ja tez poprosze o wasze fotki.przysle któraś?a ja odesle swoje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Październik 26, 2006 Pewnie Netko dziś jest Dzień Fotografi Nerwusek ! na razie tylko ogólno Polski może z czasem rozejdzie się po świecie :D Daj meila albo pierwsza wyślij do mnie wczesniej napisałam swój . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Październik 26, 2006 neci007@interia.pl. ja odesle swoje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Październik 26, 2006 Netko uważaj już wysłałam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Loczkins24 0 Napisano Październik 26, 2006 hmmm nerwuska sie nie odzywa:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Październik 26, 2006 Loczkins to na pewno przez moje zdjęcia :D bo ja tak ...głupio wyglądam ..ło matko ! Nerwusko odezwij się ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miloszka 0 Napisano Październik 26, 2006 witajcie...znalazłam kilka fotek , zaraz będe rozsyłać....do zobaczenia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwuska chwilowa 0 Napisano Październik 26, 2006 hej hej jestem:) smazylam nalesniki:) ale jestescie ladne!!!!!!!!! Ewcia niezla blond laska z Ciebie :P Loczkins jaka Ty radosna i urocza jestes! ktos mi jeszcze wysle.....? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwuska chwilowa 0 Napisano Październik 26, 2006 aha jeszcze masz fajny widok z balkonu Ewciu i takie dobro z Towich oczu bije!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwuska chwilowa 0 Napisano Październik 26, 2006 miloszka,netka,anolku,ada,kasia,pipku,rrrenka poslijcie jak mozecie ja tez postaram sie w najblizszych dniach jakas fotke zalatwic iza@tcm.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Październik 26, 2006 Nerwusko a ja już myślałam że z napięcia niewyrobie ;D Tak jak prędzej pisałam po żadnej z Nas nie widać jak nieraz cierpimy i ile musimy znieść ... Jak bysmy wszystkie razem wyszły to by dopiero było na ulicy zdziwienie co to za radosne ,beztroskie laski krocza :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Październik 26, 2006 ewcia juz wysłalam.dzieki za twoje.jestes super.i jestes taka radosna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamaJulki 0 Napisano Październik 26, 2006 ale numer ja to wymysliłam? ale się obawiam swojego zdjęcia jakaś super laska to nie jestem,, mój mail to kejtkot@interia.pl ślijcie kobitki śmiało zaraz ja tez coś poszukam u siebie w zdjęcionkach,, tylko bez numerów,,, pa lecę grzać męzowi obiad dopiero weszłam do domku, pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Październik 26, 2006 Netko dziękuje ! ale z Ciebie LASKA !!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwuska chwilowa 0 Napisano Październik 26, 2006 no wlasnie!takie laski a tak sie mecza! ja wierze w teorie o chudych i tlustych latach u mnie wlasnie niedlugo mija 7 lat chudych ,wiec moze w koncu.....:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Październik 26, 2006 mamo julki juz wysyłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Październik 26, 2006 efcia przestań. jak robiłam zdjęcia to dopiero co sie obudziłam.ale trudno.nie ma sie juz 20 lat :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Październik 26, 2006 MamoJulki też już masz mnie na poczcie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Październik 26, 2006 nerwuska tobie też wyśle. tylko sie nie wystrasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwuska chwilowa 0 Napisano Październik 26, 2006 czekam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Październik 26, 2006 Netko właśnie jest sztuką wstać z łóżka i odrazu pieknie wyglądać ... Masz również piękne oczy ... a o włosach nie wspomne bo zazdroszcze :O takich długich.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Październik 26, 2006 Acha bo jeszcze zapomniałam ..masz śliczny uśmiech ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwuska chwilowa 0 Napisano Październik 26, 2006 dostalam!:) dolaczam sie do slow Ewci!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Loczkins24 0 Napisano Październik 26, 2006 netka i mamaJulki macie i mnie:);) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Październik 26, 2006 dziękuje wam.kochane jesteście.zdjęcia to pierwszy krok.następnym musi być wspólne spotkanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamaJulki 0 Napisano Październik 26, 2006 dzięki juz WAS ogladam i siebie posyłam, pa ależ się tu gwarno zrobiło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Loczkins24 0 Napisano Październik 26, 2006 netka zgadzam sie i wlasnie kombinuje tutaj zorganizowanie takiego zjazdu, w jakis milutkim mejscu, to by bylo dopiero!!!!!!!!!!!!!!!!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach