iiyama 0 Napisano Styczeń 5, 2007 hej, hej, aniolek super, ze tak jest. zgredzinski-intelygentny facio z ciebie to ino ci napisze COS SIE KONCZY ,COS SIE ZACZYNA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariusz0212 0 Napisano Styczeń 5, 2007 Przykro mi ada,ale dzisiaj tylko sledzik w sosie czosnkowym.Ale nie ubolewam bo calkiem przyzwoity. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Styczeń 5, 2007 CZY MACIE SENSOWNY PRZEPIS NA PIZZE KTORY WYCHODZI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Styczeń 5, 2007 Śledż w sosie czosnkowym brzmi nieżle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Styczeń 5, 2007 ja mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Styczeń 5, 2007 IIYMA tak znam -familijna duża ze sklepu ,zawsze dobra.A tak na poważnie to nigdy nie robiłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Styczeń 5, 2007 tak tak, najlepiej pizzahut, ale ja bez pracy i nadmiaru kasy, te domowa prosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Styczeń 5, 2007 Spytaj Efci ona napewno wie jak to się robi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Styczeń 5, 2007 Wiesz Marzena,jesli ja mialabym cos wybrac,to chyba ta asentre,ona poprostu dziala,a ziola to wielkie nic!Ja rowniez boje sie lekow,a w ziola nie wierze.Ale to jest tylko moje zdanie.Juz bardzo dlugo cierpisz,nie mozesz sobie poradzic to w/g mnie lepsze bylyby leki farmaceutyczne.Ale to juz Twoja i lekarza sprawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariusz0212 0 Napisano Styczeń 5, 2007 Kurcze,ale się wszyscy z ta pizzą rospędzili!Moze zmienimy nazwe forum na...Nerwicowo-kulinarne;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Styczeń 5, 2007 anoilek, co zprzepisem, glodna sie robie, i poki mam checi bym rodzine zaskoczyla, oni juz na mnie tak dziwnie patrza spode miski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marzena60 0 Napisano Styczeń 5, 2007 Adus czy napisalam wyraznie Znow jestem chuda nie mam apetytu tylko lekow duzo jem i chyba dzieki nimi zyje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Styczeń 5, 2007 Ada, caly czas jestem tylko malo pisalam z braku czasu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Styczeń 5, 2007 Aniołek Kasia chodzin z Tobą na terapie ,fajnie macie tak we dwie.Tu nawet nie ma nikogo z zachodniopomorskiego,ale wymyśliłam sobie ,że do Efki prześle wiadomość w butelce przez nasze morze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Styczeń 5, 2007 Narobiliscie mi smaku na pizze i chyba zamowie na kolacje.Mam Dominnium kolo siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariusz0212 0 Napisano Styczeń 5, 2007 http://szewo.com/public/pizza.phtml-przepis na pizze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Styczeń 5, 2007 Marzena to zacznij jeść ja wpychałam w siebie jedzenie na siłę, bo był okres ,że wogóle nie czułam głodu .Mam skłonność do anemii więć musiałam się zmobilizować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marzena60 0 Napisano Styczeń 5, 2007 Pipek a Ty bierzesz cos Mowie Ci ze sie boje Pisza tu osoby ze sa senne a ja mam juz 7 osob w domu i musze byc w miare ale z nerwica aktywna Jest mi ciezko ale musze z wszystkimi zyc bo narazie nikt sie nie chce wyprowadzic choc mieszkania sa puste Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Styczeń 5, 2007 To jest niesprawiedliwe u nas jest pizza tylko latem ,jak ci przywiozą to daj kawałek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariusz0212 0 Napisano Styczeń 5, 2007 ewentualnie--http://kuchnia.o2.pl/przepisy/obiekt_int.php?id_p=270 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marzena60 0 Napisano Styczeń 5, 2007 Adus Jestem swiadoma bo morfologie mam kiepska bardzo slaba i nie wiem jak to bedzie ale nie moge jesc bo jest mi nie dobrze i boli zoladek Barzo bym chciala troche przytyc a nie moge ta cholera mnie nie chce puscic i wieczorem telepie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariusz0212 0 Napisano Styczeń 5, 2007 Czy jest tu moze ktos z Lodzkiego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Styczeń 5, 2007 Marzena,pamietam Twoja sytuacje rodzinna,o ktorej pisalas.Ja nie biore nic.2 lata temu bralam AFobam i chodzilam na terapie.Uwazam ze bardzo mi pomogla.Teraz sporadycznie zlapie mnie cos,ale radze sobie i to najwazniejsze.mam stale przy sobie ten afobam ale nie biore go.Gdy juz zlapie mnie panika i czuje ze sobie nie poradze,to wtedy biore pol afobamu 0,25.to malenka dawka,ale pomaga. To zdaza sie bardzo zadko.I tak zyje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariusz0212 0 Napisano Styczeń 5, 2007 pipek to masz calkiem tak jak ja tyle ze ja oprucz sporadycznego afobamu lykam jeszcze asentre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Styczeń 5, 2007 dzieki mariusz fajna stronka, nie tylko zpizzami, wykorzystam , niepodoba mi sie tylko to ,ze dlugo trezeba lapkami to miesic, zaraz zlapie jakies dziecie albo meza jak wroci zpracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marzena60 0 Napisano Styczeń 5, 2007 Pipek podziwiam Cie Jak dlugo bralas Afobam i w jakiej dawce Ten lek bierze moja kolezanka Ja biore XanaX 0,5 na noc bo wieczorem jest ze mna zle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marzena60 0 Napisano Styczeń 5, 2007 lekarz che bym odstawila Xanax i przepisal lek nasenny i nie wiem czy dam rade Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Styczeń 5, 2007 no nie ale mi ochoty na żarcie narobiły !! a miałem się odchudzać !!! pizza powiadacie ide zaraz ciasto zarabiać a nie chce mi się tego robić. To przez Was :) i jakieś śmieci trza na ten placek poukładac powinno coś jeszcze być w lodówce przeżre się znowu i to przez Was !!. A miałem się odchudzić heh. Zdrowy tryb zywienia wprawadzam ale chyba od jutra hihih Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Styczeń 5, 2007 oj zdred rob rob, do ciebie kamieniem zucic, pomoge ci jesc bys nie zgrubal nadmiernie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariusz0212 0 Napisano Styczeń 5, 2007 Wiecie co załwarzylem-Jak sie tak zajefajnie wyluzuje to mnie najbardziej lapie nerwuwa/Tez tak macie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach