nusia 35 0 Napisano Luty 20, 2007 witaj PELASIU !!! PIPUS - narobiłaś mi tylko ochoty n ate faworki :) smacznego Ci zycze :) PUNCA24 - jesli chodzi o zlot to sprubuje sie dowiedziec o to co pisalas :) rozumiem ze chodzi o w miare tani a dobry nocleg ( szkoda ze nie mam mozliwości was przenocowac:):) ) jeśli zaś chodzi o spotkanie to najprzyjemniejsze miejsca jakie znam i mogła bym polecic to oczywiście przy rynku jest tam wiele miejsc przytulnych i sympatycznych ( jeśli wogule dojdzie do spotkanie w kraowie ) :):):) rzydalo by sie zorganizowac to tak zeby kazdy chcetny mogł jerdnak przyjechac do krakowa mysle tu o tych ktorym jaka kolwiek podroz wiaze sie z trudem i z lękiem :):):) pozdrawiam wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Luty 20, 2007 Witam Wszystkich:):):):):):) Ja tylko wpadłam na chwilke przywitac się z Wami:):);):) Mam gosci a jutro cały dzień w pracy. Pozdrawiam całuski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pelasia 78 0 Napisano Luty 20, 2007 Tanie noclegi w Krakowie: Oleander, czy jakoś tak. Rreniku, nie takaż znowu ja mądra - ja też lubie Ciebie czytać! Nusia, Marijke i reszta, witajcie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pelasia 78 0 Napisano Luty 20, 2007 Ludzie, przeczytałam swoje poprzednie wpisy i zobaczyłam, jak ja okropnie piszę. Niegramatycznie, nieortograficznie, zżeram końcówki, albo nawet całe wyrazy. Żeby napisać: kću, zamiast końcu, to trzeba być mną! I jeszcze pochwały dostałam, że miło sie mnie czyta. Ganię się sama i ufam, że jakoś się doczytaliście o co mi chodzi. Wybaczcie, bo ja tak z pośpiechu, żeby nie zapomniec, co komu miałam odpisać. Maleństwo, Basiaijuż, Hexa - odpisałam Wam na maile. Jaco20, a może kiedyś zadedykujesz nam jakiś utwór w radio: "Utwór.... dedykuję znerwicowanym, zalęknionym, oszalałym i w depresji: (i tu wymienisz nasze nicki)" Co Ty, chłopie, na to? Będzie nam tak strasznie miło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Luty 20, 2007 słucham właśnie radia Jaco :) fajowo gracie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magdziapek 0 Napisano Luty 20, 2007 Czesc dziewczynki :) Jestem padnieta ale nie moglam sie powstrzymac zeby do Was zajrzec :) Przeczytalam na tyle na ile mi \"sily\" pozwolily Wasze posty i jeszcze raz dziekuje za gratulacje - wiecie dzieki Wam naprawde czuje sie dumna ze zdalam ten egzamin :) bo wszyscy naokolo mi mowili ze to proscizna i ze kazdy zdaje - i to wywolywalo we mnie ogromny lek ze kurcze a jak ja nie zdam to bedzie niesamowity wstyd ... i tak sie balam ze nawet nie moge tego opisac - wczoraj to juz byla katastrofa :) w domu mysleli ze zwariowalam :) a teraz jak zdalam to niby sie cieszylam ale jak wszyscy mowili ze to takie proste to w sumie pomyslalam ze to nic takiego ... a dzieki Wam naprwade sie ciesze - DZIEKUJE WAM ZA TO ZE JESTESCIE :) czuje sie jakbym odnalazla rodzine :) Pelasiu dziekuje za pocieche :) ale poki co jazda autkiem mnie przeraza - przez co jeszcze bardziej jestem zla na mojego szefa ze mnie do tego zmusil .... :) a tak przy okazji to gratuluje Tobie zdanego prawka i tego jak sie wtedy zachowalas :D Punca weisz ja mam calkiem podobnie - hm moze ja tez zaczynam wpadac w NN - kapcie zawsze musze miec rowno i pani psycholog ostatnio dala mi takie wlasnei zadanie - zebym zostawiala krzywo kapcie :) i niby to robie ale jak na to patrze to ja je po prostu \"ukladam krzywo\" nie zostawiam rozwalone tylko znowu ukladam :) dlatego gratuluje Ci tych rozrzuconych kapci :D Oby bylo tego coraz wiecej :) niestety wiecej nie popisze dzisiaj bo moj mozg juz przestal dzialac :) wstalam o 5:40 i teraz wrocilam do domku - siedze juz sobie w pizamce i zaraz chyba pojde spac :) zycze Wszystkim spokojnej nocki hm a najpierw milego i spokojnego wieczorku :) dziekuje jeszcze raz za to ze moge tu z Wami dzielic sie moimi radosciami i smutkami i za to ze moge tez poczytac co i u Was sie dobrego (i czasami niestety zlego) dzieje :) strasznie mi milo ze przyjeliscie mnie do swojego grona :) rety ale sie dzisiaj jakos rozczulam nad wszystkim :) chyba stres ze mnie schodzi bo w ogole jakos dziwnie sie czuje .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pelasia 78 0 Napisano Luty 20, 2007 Punca, a jak nastawić to radio? też bym posłuchała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Luty 20, 2007 Pelasiu kliknij na www.Radioparty.pl i potem daj otwórz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Luty 20, 2007 masz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Luty 20, 2007 acha, dzięki wszystkim za gratulacje z powodu kapci :) przy waszych lękach moje problemy to problemiki...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Luty 20, 2007 Magdziapku gratuluję zdania egzaminu :) To naprawdę nie byle co. Dla mnie egzamin na prawko też był bardzo ważny. Pelasi się udało pięknie zdać :) mnie też za pierwszym razem, choć egzaminator był bardzo niemiły. czyli wychodzi na to, że nerwuski mają po prostu talent do prowadzenia auta :):) hihi więc nic się nie bój :) jak to mówi mój kolega: \"coco jumbo i do przodu!\" a mnie ząbek boli :( buu u dentysty byłam, założył mi lekarstwo i za tydzień mam się znowu pojawić, ech miałam znieczulenie a i tak bolało jak diabli.............. :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Luty 20, 2007 pelcia a ja mialam wczoraj zaszczyt ,ze sluchajac jak gra jaco wlasnie dostalam imienne pozdrowionka!!!!!!:D:D:D no i oczywiscie wszystkie nerwuski z forum tez!:D:D:D jak jaco daje cynk ,ze gra to wchodzimy i sluchamy ! Bylam polazic po sklepach i "wylatać" te posr..ne mysli co mi ostatnio wlazły do łba;) jest mi lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Luty 20, 2007 punca Ty jestes czesto w moich myslach gdy ide spac bo wtedy pyrgam kapcie byle jak ,no i Ty mi sie przypomoinasz:D:D pela ,nie martw sie LADNIE piszesz a zjadanie i walenie bykow na forach to norma ,kto by sie tym przejmowal ,zebysmy mieli tylko takie problemy ...ech! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Luty 20, 2007 Rrenko bardzo mi miło, że w twoich myślach czasem pojawia sie taki nieważny ktoś jak ja ... a tak a propos Jacka - to właśnie gra i pozdrowił wszystkie nerwuski :) fajowy nerwus z niego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Luty 20, 2007 a teraz gra ktos inny nie jaco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pelasia 78 0 Napisano Luty 20, 2007 Udało mi się i słucham sobie tego radia. Punca dzieki. Rreniku, to cieszę się, że tych myśli trochę mniej. A jakieś zakupy zrobiłaś? Jaco, wysłałam Ci maila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Luty 20, 2007 punca co ty opowiadasz o sobie??!!nie mysl tak absolutnie -jestes swietna osoba! to co ja wlaczylam ,ze inny glos sie pojawil a nie jaco????jakby \"automat\"z innym glosem zaraz jeszcze sprobuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pelasia 78 0 Napisano Luty 20, 2007 to co w tym radio, co minutę zmieniają się DJ? ja nie słyszałam pozdrowień dla nerwusolek. Na dyskotekę powinniśmy iść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pelasia 78 0 Napisano Luty 20, 2007 U mnie kobieta gada i pozdrawia jakiś ludzi. Punca, wywal te głupie mysli - świętuj kapcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Luty 20, 2007 Jaco prowadzi program razem z jakąś dziewczyną czasem się on odzywa a czasem ona :) szczerze to wolę jak on się odzywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Luty 20, 2007 pelcia bylam po spozywcze dokupic tak na jutro ,buszowalam w ciucholandzie bo to taka moja pasyja zawsze sie tam odprezam i lubie wylapywac jakies perełki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pelasia 78 0 Napisano Luty 20, 2007 Sorry, że tak powiem, ale ta panienka nie ma życia w sobie :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Luty 20, 2007 hihi, mnie wydaje się że ma max 15 lat :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pelasia 78 0 Napisano Luty 20, 2007 Ależ kichę strzeliłam - to chyba jego ukochana. Upsss. Ktoś się na mnie obrazi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Luty 20, 2007 to się obrazi na nas obie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Luty 20, 2007 Punca jak tam wejść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Luty 20, 2007 Adula prosze http://www.radioparty.pl/ tam wejdz na radio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Luty 20, 2007 Wlasnie i ja slucham robiac przelewy bankowe ,ale leci ostatnia muza na dzis ,wiec ada juz jutro bedziesz mogla posluchac:D zwalniam kompa bo corka czeka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Luty 20, 2007 Hi hi Jaco dzi za pozdrowienia miło ze o nas pamietasz :):):):) jestem twoja fanka ha ha ha :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Luty 20, 2007 Dzięki Liduszka już mam .Będe miała nowe uzależnienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach