Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wonderful and adorable woman

Bo w nas jest seks!Niech wreszcie się ujawni -Czyli odchudzanie od 1 sierpnia

Polecane posty

Generalnie to jest tak, że musisz obliczyć jakie jest Twoje dzienne zapotrzebowanie kaloryczne. Możesz to zrobić bodajże na www.gazeta.pl w dziale kobieta sa takie różne punkty i mozna sobie powyliczać wszystko łącznie z dniami płodnymi :P I tak: Jeśli wyjdzie Ci np 2700 kcal dziennie to żeby schudnąć musisz jeść o np 500 mniej, standardowo liczy się 500. Mi wyszło, że muszę jeść 1000 lub 900:owięc tak czy inaczej muszę na nowo smienić nawyki żywieniowe a przede wszystkim mniej się denerwować bo ja każdy stres zagryzam😭 a niestety smutków mam dużo :( Ale szukam motywacji i siły, żeby ze soba walczyć, póki co idzie mi kiepsko :o

Gość boza krowka
edytek nie dawaj sie ja tez stresy zajadam i teraz mam 8 kilo na + a stres to mialam naprawde uzasadniony a teraz musze zwalczyk te kilosy a przedewszystkim pokonac sama siebie!!!!!!!!!!!!!!!! wiesz cos o tym co!!!!!!!!!!!!!

Gość boza krowka
sprawdzilam kalorie i wg tej teorii musze sie trzymac co sama sobie wyznaczylam max.900

to jest wlasnie link do tego o co mi chodzilo:) lece na herbatke malinowa bo dzis to juz ostro przesadzilam:o tak mi wstyd:P

Gość boza krowka
wczoraj bylo kiepsko na kolacje...................ale dzis wracam do porzadku!!!!!!!!!!!!!

Gość boza krowka
a edytek a ty bierzesz pigulki?

Gość boza krowka
bo ja mam wrazenie ze pigulki sprzyjaja tyciu co?????

na kazdego roznie dzialaja i to jest ten bol ze nie przekonasz sie jak nie sprawdzisz. One zatrzymuja wode w organizmie dlatego trudniej sie chudnie. :okiepawo

Gość natiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
a ja sobie kupuje l-karnintytnke:)

Gość boza krowka
i co pomaga ta l-karnitynka?jak dziewczynki schudlyscie cos od nowego roku???????????????

Gość odchudzajaca
Obliczylam na kalulatorze < gazeta.pl> ze moje zapotrzbowanie energet. to 2178,8 kcal >2200 czy jak bede jesc 1678,8 >1700 (-500kcal) to uda mi sie schudnac i jak bede tracic wage -500 g /tydz -1 kg/tydz moze ktos stosowal tak adiete i wie cos prosze o porade???

ups, 1700 kcal to dużo ale możesz spróbować, np przez 2 tygodni, jeżeli nie przyniesie rezultatów, zmniejsz o np 200-300 kcal. Swoją drogą to masz dobrze ale pewnie też ważysz wcale nie dużo :)

Gość boza krowka
edytku widzialam ten film 8 minut... jest fajny i brzuszysko pôtem boliiiiiiiiiiiii!!!!!!!!a dieta 1600 to dla mnie niezla wyzerka ...szcesciarz kto ja stosujac schudnie...

Mięśnie troszkę dziś bola po tych ćwiczonkach:) Ale to fajnie a oprócz tego cholernie boli mnie głowa:(

Gość boza krowka
edytku daj znac czy cos juz schudlas przez ten tydzien?ja poki co nic........

Gość natiiiiiiiiiiiii
gdzie tam na brzuch jesT?

Natus no jak to gdzie? Nic nie schudłam, dziś idę na pizzę, ćwicze i dużo piję:)

Gość natiiiiiiiiiiiiiiiiiii
mniej?:-o dobrz eci;/ ja sie nie waze ale bedzie zle siedze w domu i jem z nudów;/

Gość boza krowka
ja cwicze ostro i staram sie trzymac diete ale nic nie schudlam TRAGEDIA przestaje wierzyc ze uda mi sie!!!!!!!!!!!!!!!

Gość boza krowka
aaaa Edytku gratuluje ci sukcesu!!!!!!!!!!!!!!!!!1 kg mniej super!!!!!!!!!!!!!

Gość judycia
Witam! widze,że walczycie z kiloskami, a grupie rażniej więc mogę się przyłączyć???:) ja wystartowałam od pierwszego stycznia, ważąc 59 kg, dziś jest już 2 kg mniej, ale dopada mnie zwątpieniew sens tej katorgi! pozdrawiam i życze wytrwałości!

Witam:D Dziewczyny nie łamcie się!!!!!!!!!!!!! Przecież wiecie, że się uda!!!!!!!!!!!! Głowy do góry. Zaczyna się weekend. Jedyne słodycze to...owoce;) wiem, ze to najtrudniejszy czas więc głowy do góry i ostrożnie🌻 Witam nową koleżankę:D Fajnie, że jesteś. Razem będziemy coraz silniejsze i... lżejsze :D

Gość boza krowka
judycia witaj w klubie! kobieto schudlas 2 kg przez 2 tygodnie i narzekasz??????a jaka diete stosujesz????bo ja nic nie schudlam i szcerze mam dosc!!!!!!