Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobieta z klasą

Babska kawiarenka

Polecane posty

Gość drogie miłe panie
mam nadzieję,ze jeszcze bedę miał przyjemnosc zawitac do Was na kawkę...pozdrawiam kazdą z osobna i wręczam pachnący niebiem🌼 dla kazdej wg.kolejnosci,a jest tu Was troszkę :classic_cool: moze do wieczora sie wyrobie;)..poki co odwiedze jeszcze sam lub w towarzystwie,jak narazie czas na mnie trzeba w miasto ruszyc;) 😘

oj, orion - 13 lat, hm... czyli mi jeszcze jakieś 7-8 lat zostało do ich okresu dojrzewania.... żeby się do tego jakoś przygotować można było :-) co do ludzi na topiku - to im więcej, tym lepiej

Gość mmmm.........
:classic_cool:🖐️ to jo tyz po 🌼 dlo kazdyj

widzisz oronek pojawił się dzieki jeszcze raz za kwiatki i odwiedzaj nas częściej:) a co dojrzewania dzieci ja mam 14-latka i powiem Wam jak narazie zero problemów - zobaczymy jak długo :) do tego nie można się przygotować trzeba poprostu z nimi żyć i ich słuchać i byc na bierzaco tak jak ja sie staram chociazby z muzyczką

Gość Pomarańczova
Oooooo.. Pojawił się jakiś mężczyzna.. :classic_cool:

Gość orion
Do zobaczenia nasz rodzynku . Kalla chyba niejest ci latwo wychowywac dwoje malach dzieci

proszę proszę jak ich nie było to nie było a teraz drzwiami i oknami walą z tymi kwiatkami :)

Pomarańczova Ty zasugerowałaś ja cos dodałam i proszę pojawili się jak na zawołanie

Gość mmmm.........
duzo wos a jo som ale dom se rady z kazdom :classic_cool: o pomarańcka nawyt słodko chocioż to tys pierwszo :classic_cool: domy rade,nie bac żaby :]

Gość mmmm.........
żem siem wprosił co? poloć mi spiryta laski z pomarańczkom:classic_cool:

Gość orion
Zajaczku to mamy dzieci prawie w tym samym wieku .Fajnie ze nie masz problemu z corka to jest naprawde sukces .Ja nie mam tesz asz tak zle ale corka od urodzenia miala charakterek Wiesz to nawet dobze bo wiem ze w zyciu doroslym da sobie rady

Gość mmmm.........
no dupecki co tak cicho?? przeca chciały chłopa nie? :classic_cool:

teraz to juz nie jest źle, bo często się b. ładnie bawią - ale również często kłócą, ale pierwsze 2 lata były trudne, fakt.

Gość mmmm.........
eee...o dzieciorach gadata..to ja lecam gdzie indziej...:classic_cool:

Gość Pomarańczova
Łochocho...:D Tutaj mi spiryta ktoś postawił a potem sobie poszedł... :P

No cześc po raz kolejny. Pojawiam się i znikam bo ciągle coś muszę załatwiać niby pierwszy dzień na urlopie a już 2 razy byłam w pracy ale w końcu wyjaśniłam sprawę z kluczami.

Gość orion
Chyba masz temat przestraszyl tego pana a kwiatek tesz dal nam fajny dziekujemy

A jeśli chodzi o dzieci to ja nie mam takich problemów bo mój Antoś ma dopiero 1,5 roku ale jak patrzę na niego to już się boję co to będzie za parę lat

dodka fajnie że wszystko pozałatwiałaś i już jesteś z nami :) mmm.......... to jakiś dziwny jest

Gość Pomarańczova
Bo to był tajfun. Wpadł, pokręcił się i wyskoczył, zeby pokręcić się gdzie indziej ;)

witam ponownie🖐️ byłam na stronie 13 :-) hum ale jesteście gadatliwi:-) Zajączek siedzi tutaj caluki dzień jak widać :-)

Ciao kobitki:D I jak tam interes się kręci?;) ooo widze nowe twarze-witam:) nawet rodzynki się pojawiły,o proszę nawet Pomarańczova się rozkręca :D A ja to zaraz eksploduję,głowa mi pęka,pojadłam prochów,moze przejdzie:) Coś mnie ominęło? Zaglądam raz na czas bo się zebrać coś w sobie nie moge,ale jeszcze max 2 godz. i wkońcu weekend:D

Gość orion
Ja mam problemy z jezykiem polskin ale ten pan chyba ma problem jeszcze wiekszy .Po jakiemu on pisze?

bardzo milutko się z Wami szystkimi gawędziło :) ja uciekam już powoli do domu, tzn. za pół godzinki... cieszę się że wpadłam do Was na kawkę i ciacho, będę ponownie w poniedziałek...

Gość orion
Dziewczyny musze konczyc i zmykam gotowac obiadek dzisiaj kalafior i miesko pozdrawiam was wszystkie

wiesz, dodotka, jak moje były malutkie, to chciałam, żeby jak najprędzej przestały robić w pieluchy, zaczęły gadać, sprawnie biegać, chodzić po schodach - no żeby były co raz starsze - teraz już tak bardzo tego ich dorastania nie oczekuję, bo są w całkiem fajnym wieku, ale czas pędzi nieubłaganie. To prawda, zo mówi zajączek, że trzeba po prostu naprawdę się interesować dzieciakami i dla nich być, to wtedy może łatwiej z tym dojrzewaniem. Tylko, że jeszcze hormony dochodzą - no i tego się nieco obawiam, bo patrząc na dzieci znajomych - to różnie dzieciaki reagują

Kabieta z klasą🖐️ poczytaj sprawdz czy coś cię omineło :-) ja też właśnie to robie:-)