Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nudno mi

Czy tylko ja spędzam nudnawy wieczór?

Polecane posty

Gość brydzia
czesc laski!!!! wlasnie za 30 minut ide na browca...wypije wasze zdrówko. a kto z kraka??? i gdzie pije??? bo moze by zrobic kiedys babski zlot pijacych na umor w sobotni wieczor?

Gość Nudno mi
To fakt supergirl, taka odległośc nieraz jeszcze bardziej potęguje tęsknotę i poczucie samotności

Gość brydzia
a tam moj from 800 około i spotkanko raz na 2 - 3 miechy..... jeszu jak ja tensknie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość anaiss
witam dziewczyny, ja jestem ze szczecina i widze, ze nie tylko ja spedzam sobotni wieczorek w domu, ma przez to doła :(

Gość Nudno mi
Mój akurat mieszka w mojej miejscowości, ale co z tego skoro pracuje w Niemczech

Gość macon
lepiej zakopulowa niż się nudzić, no nie ? Tym bardziej, że dobry jetem w te klocki ...

Gość brydziakpije
to tak jak moj

Gość brydziakpije
te kopuluj se z wlasna reka palancie!

Gość anaiss
no to ja mam jeszcze lepiej, moj facet mieszka w anglii, teraz przyjezdza na urlop dopiero w połowie wrzesnia, jak ja sie juz nie moge go doczekac :)

Gość anaiss
macon chyba pomyliłes topiki

Gość Nudno mi
macon, bardzo cię proszę daj pogadac w spokoju kobitkom, ok? Czy naprawdę jesteś taki zdesperowany, że musisz wpraszać się ze swoimi propozycjami tam gdzie wcale cię nie zapraszaja?

Gość angellll
czesc. ja tez spedzam dzien przed komputerem....przykra sprawa, wlasnie poklocilam sie ze swoim faceterm. wlasciwie to on mi zrobil przykrosc, a teraz sie nie odzywa z premedytacja....strasznie mi smutno...i do tego nie mam piwka i nie mam jak wypic zdrowia z Wami :( wiecie co??? wlasciwie to czesto spedzam wieczory sama w domu, bo moj nie lubi nigdzie chodzic. nhajchetniej siedzi w domu. to jest sraszne

Gość Nudno mi
Gdzie podziała się ta nasza polaa? czyżby wyskoczyła na browarka gdzieś na miasto? jak tak mogła? Bez nas??????

Gość macon
nie pomyliłem. Ale jeak się człowiek nudzi to dobrze jest zakopulować choćby dla relaksu. Człowiek to istota kopulująca, a kobieta w szczególności. Bez kopulacji pryszcze wam wyskakują z powodu niedostatku spermy w organiźmie.

Gość anaiss
widze, ze jest nas co raz więcej, naprawdę szkoda, ze nie mieszkamy w jednym mieście

Gość angellll
dobrze, juz wyraziles swoja opinie o nudzeniu sie, wiec teraz juz mozesz sobie isc. olejmy go

Gość Nudno mi
Wiecie co kobitki? Nie zwracajmy najmniejszej uwagi na tego żałosnego facecika macona, ignorowanie faceta to najlepszy sposób aby go wytrącić z równowagi (wiem to z autopsji)

Gość brydziakpije
angelll jak nie wychodzi nigdzie - olej go bo zamknie cie w domu na amen,,,,nie daj sie dobra panie milego picia mylkam a temu kolesiowi idiocie to wspolczuje - sobota wieczor on NIE kopuluje tylko wpie... sie papa

Gość anaiss
dzięki :)

Gość Nudno mi
Kurczę, kobitki, naprawdę nie spodziewałam sie takiego odzewu, jestem mile zaskoczona taka ilością odwiedzających topic. Pozdrawiam wszystkich. Zdrówko!!! po raz kolejny!