Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nudno mi

Czy tylko ja spędzam nudnawy wieczór?

Polecane posty

Gość angellll
ja nie ide spac. chocbyz tej przyczyny ze mam zlozone lozko i scielenie go jest ostatnia rzecza na ktora mam ochote :) lepiej gdybym sie upila i usnela na krzesle z glowa na kalwiaturze :) Angel Of Night --> a Ty tez studoiujesz w Lublinie?

Gość Nudno mi
Smutno mi skończył sie browarek, co robić?

absolutnie nie ide jeszcze spac, jak trzeba bedzie - zostane tu tak dlugo jak trzeba, naprawde szkoda ze sie nie mozemy spotkac w rzeczywistosci...

Gość PŁYNĘ
WIDZE ZE SIE KOBIETKI ROZKRECILESCIE :) JAKIES CHETKI NA TANCE ?? JA TEZ REFLEKTUJE :) OLEJMY FACETOW, BABSKI WIECZOR TO JEST COS !!

60 sekund? nigdy się z tym nie wspotkałam. Ja zawsze piłam mocne piwa... Nigdy spirytusem nie zajeżdżał...no tatra, lech i dębowe mocne...

Angel of Night - Ja dlatego wlasnie nie slucham radia, boje sie ze wszystko mi sie bedzie z nim kojarzyc, a \"takie \" utwory to juz napewno...

Gość Nudno mi
nieraz dla odmiany taki typowo babski wieczór, bez facetów to jest totalna odskoczna, to jest po prostu odskocznia od facetów haha

proponuję spotkanie w centralnej Polsce. dzięki wam za miłe przyjęcie, zdrowie /piję drugie malinowe, a wcześniej imbirowe rozumiem ,że wy jeszcze nie jesteście w stałych związkach i jakby co to macie furtkę

jakoś dziwnie mi bulgocze w brzuchu gdy rozmawiamy o facetach...

Ja też samotny wieczorek, ale dopiero teraz :) Do Angel O Night - Ja od pazdziernika bede w LBN-nie, studentką.

Gość angellll
Angel Of Night-- moze sie kiedys miniemy gdzies w Lublinie :) ja mieszkam w waiwie, a jestem na zaocznych 21 lat :)

Gość Nudno mi
Anamiss ja mam 28 lat, Katamaran*, ja nie jestem w stałym związku, tzn. nie jestem mężatką i to prawda, ze mam furtke otwarta, ale co mi po niej, skoro nie mogę poradzić sobie ze związkiem z facetem? A zreszta miało juz nie byc o facetach, Zdrówko!!!!

Gość PŁYNĘ
JA MAM 24 , ALE WIECIE CO ?? JUTRO POWQIEM MU ZEBY PRZYJECHAL BO TAKI MASOCHIZM NIE JEST CHYBA WSKAZANY, TA KARA BARDZIEJ DAL MNIE NIZ DLA NIEGO !! SZKODA ZE PIWKA NIE MAM :(

Gość Nudno mi
Serdecznie witam Justy_kę - moja imienniczkę

z facetami to róznie bywa, ja byłam z jednym facetem przez 10 lat, ale sie wszystko rozpadło teraz to sie ciesze ze nie wzielismy slubu

Gość Nudno mi
sorry, chciałam napisać Justy_nkę, chyba juz jestem co nieco pijana, ups

Bede studentką UMCS. Także serdecznie witam moja imienniczkę :) i wszystkie dziewczyny na forum.