Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nudno mi

Czy tylko ja spędzam nudnawy wieczór?

Polecane posty

Czy niedziela bedzie słoneczna? U mnie raczej na to sie nie zanosi, ale co tam, grunt aby słoneczko świeciło w nas samych, aby humorek dopisywał, a reszta jakos sie dopasuje. Pzdr.

muszę wyjść z domu na spacer z dzieckiem, bo zgłupieję wam też słoneczka :):):) ja mam jeszcze trochę wolnego, może jeszcze trafię na lepszą pogodę :):):)

katamaran droga, ty nam tu nie głupiej, bo z kim tak fajnie bedziemy plotkować przy następnym naszym wirtualnym spotkanku babskim? pozdrawiam i milego spacerku życzę

to i ja się przywitam, dzień dobry! dobrze ze jestescie bo juz mialam doła załapać...

Dziewczyny, ja spadam robić jakiś obiadek, czas najwyższy na to. Postaram się być dzisiaj wieczorkiem, ale jeśli nie bedę to mam nadzieję, że i beze mnie fajnie sobie poplotkujecie. Tymczasem pozdrawiam. papa

Witam wszystkie laseczki :) U mnie słoneczko za oknem i w serduszku i każdej z was tego życzę ;) Udanej niedzieli

Witam Was wszystkie rowniez~!:-) {kwiatek] U mnie z pogada tez jest nijak. Zaraz bede jadla obiadek.mam nadziejez e bedziecie wieczorkiem,Bols Fusion juz mi sie chlodzi w lodowce;-) Pilyscie??To jest piwo cytrynowe z aromotem wodki bols.Taki babski drink.;-)sama slodycz.Milej niedzieli!

a co mi tam;) :( ja znowu mam kaca,po kolejnej sobocie:( myslicie pewnie ze z ukochanym:( otoz nie😭 jak zwykle dosiadl sie jakis facet do stolika,no i piwka piwka,ale nie o to chodzi,niedawno rozstalam sie z facetem i wiecie co? po piwach zachowuje sie jak napalona malolata,moge wszystko: tanczyc,calowac sie,umawiac,a jak przejdzie mi upojenie to umieram z tesknoty za tamtym:( ,chcialabym go chociaz zobaczyc,przytulic się,ale on wyjechal,jest pare tysiecy kilometrow ode mnie, ja to dopiero mam zycie,nienawidze go!!! :(

Witaj Tośka,ja mam tak samo po piwach czy po winku tez mi nieźle odwala,hehe.Współczuje Ci ,moj facet na codzień mieszka bardzo daleko :-(

dzięki angel,ale to nie tak ze on tylko wyjechal i ja czekam a w miedzyczasie baluje :( my sie rozstalismy,tylko ze on uklada sobie zycie tam,daleko od tego wszystkiego,a ja dziczeje tutaj,zachowuje sie coraz gorzej,smama siebie upokarzam :( musze z tym skonczyc,nie ma facetów,z nikim juz sie nie caluje i nie spotykam :( cierpie w samotności!!!:(

to tym bardziej mi przykro:-( Pozdrawiam Cie serdecznie ,zobaczysz będzie dobrze,.Przepraszam ze Cie nie zrozumialam ale jestes jakas dzis zakrecona;-)

Czołem dziewczyny!!! Wpadłam tu tak na chwilkę i co zobaczyłam? Toska_23 moja droga, wiem, że to co powiem zabrzmi mało przekonująco, ale postaraj się mimo wszystko spojrzeć na to wszystko ciut optymistycznie, jeszcze zaświeci w twoim zyciu słoneczko. Tymczasem bardzo cię pięknie witam na naszym topicu i oczywiście serdecznie zapraszam, abyś z nami pozostała i kiedy tylko bedziesz miała czas i ochotę plotkowała z nami. kurczę, u nas burza za burzą, czy ja jeszcze w te lato założę fajne, seksowne ciuszki?

Nawet mnie nikt nie pochwalił, że zrobiłam się \"czarna\". Dzisiaj na trzeźwo ta sztuka mi się udała, wczoraj ... wczoraj lepiej nie wspominać co było wczoraj, hihi

No ,ja zauwazylam Nudno mi;-)Tylko wkurzajace jest wpisywanie hasla za kazdym razem ,co??;-)U mnie tez jest pochmurnie,a jutro ma byc tylko 15 stopni ;-(

Ja mam w domu kulki Nesquik,ale w sumie mam ochote na cos konkretnego:-)Bylas gdzies juz na wakacjach a moze jeszcze jedziesz??Bo ja niestety w tym roku nigdzie nie bylam :-(

w sumie to miesiac temu bylam na weeekend w boszkowie a za dwa tygodnie mam urlop i jade troche nad morze tam mam dwa wesela i troche na wies do rodzicow mojego chlopaka:)w tym boszkowie byl zjazd harlejowcow nie wiedzialam gdzie sie patrzec takie bryki;)