Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama 21

Roczne urwiski 2004

Polecane posty

Karolina to nie było miłe ,ale ok piszesz szybciej niż myślisz.niestety wielu teraz wyjeżdża chociaż lepiej jak to jest ojcieć, jade z koleżanką która ma 3 letnia córke,uwierz naprawde sytuacja do tego zmusza.mąż ma stałą prace i nie może jechąc ,co by było potem jakby nie mógł znależć nowej pracy?gryżlibyśmy ściaqny? więc jade ja ,wiem że to odchoruje i będzie cięzko,życie nie jest łatwe. ps. troche mnie poniosło,ale będzie dobrze:) ok?🌼

Beatek wysłałam Ci nr konta. Dziś zrobię poprawki i kupię kopertę :) Mam nadzieję ,że Ci się spodobają :)

Danti nie wiem co powiedzieć... Zatkało mnie ,ale to Twoja decyzja i pewnie przemyślana więc zrobisz ,jak uważasz;) Pół roku to dużo ,dużo się zmieni ,a czy na lepsze czy gorsze to się okaże... Mam nadzieję ,że będzie wszystko dobrze i jak wrócisz wszystko zmieni się na lepsze w Waszym życiu❤️ Leonek da sobie radę -robisz to wkońcu dla rodziny ;) Co dokładnie masz robić ? I czy wszystko jest pewne na 100% No i przedewszystkim czy to się kalkuluje, różnie to bywa potem z kasą :-0

Karola rozumię Twoje zachowanie , ale to ,że Danti chce poprawić swoją sytuację materialną nie znaczy ,że opuszcza Leonka. Nawet przypuszczam ,że kłótnie z mężem były spowodowane brakiem pieniędzy , sama wiem jak potrafi to niszczyć relacje w rodzinie:( wszyscy chodzą podminowani, żli i najchętniej nie odzywali się do siebie...

Loli czy mam wysłać 20 zł , upewniam się tylko, przelew przez internet.

Tak. 20zł Jeśli przez internet to szybko wpłyną ;)

Beatko postaram się jeszcze dziś wysłać te kolczyki ,jak wyjdę z domu :)

Cześć dziewczyny 🖐️ Loli - gratulacje z powodu pierwszego prawdziwego klienta! 🌻 Beatek - teraz mi wisisz Twoje zdjęcie w czadowych kolczykach od Loli :D Danti - o matko. Mam szczerą nadzieję, że wiesz co robisz i że naprawdę musisz to zrobić. Anglia, to nie drugi koniec kuli ziemskiej i może będziesz w stanie co jakis czas odwiezić Leonka. Ja bym się w życiu nie zdecydowała na taki krok. Jesteś odważna i za to Cię podziwiam. Trzymam kciuki za Twój plan. 🖐️

🖐️Ninko Zdjęcia oczywiście zrobię a niech tam zobaczycie jak wyglądam :P Ja też podziwiam Danti ale jeśli mnie sytuacja życiowa zmusiłaby do takiego kroku to zrobiłabym to dla swojego dziecka , a może taka rozłąka z mężem też coś uratuje , mimo wszystko trzeba ratować do końca małżeństwo może się uda. Loli- czy będę naprawdę pierwszą klientką?

Mąż to sobie poradzi, ale ta rozłąka z dzieckiem - dla mnie nie do wyobrażenia. Ale nie wszyscy są tacy jak ja :) Może to i dobrze? ;)

Ja też nie wobrażam sobie rozłąki z dzieckiem , poprostu uschłabym , ale życie weryfikuje wszystko. Oznajmiam że 3 Patrycji już prześwituje , hurra :)

Beatku rzeczywiście pierwszą :) Mam nadzieję ,że nie ostatnią :-0 i znajdę chętnych :) Jak tylko Wiola uśnie zrobię poprawki i idziemy na pocztę :)

Dla mnie wyjście do pracy i zostawienie dziecka na 9-10 godzin to niesamowity stres. Chociaż wiem, że jej się krzywda nie dzieje. A zostawić na dłużej.... Ja nawet w delegacje jednodniowe nie wyjeżdżam (choć powinnam). No, ale w sumie powinnyśmy podtrzymywać Danti na duchu, a nie wynurzać swoje obawy. ;) Marta już ma wszystkie trójki. Pozostały juz tylko piętki, które, sądząc po wkładaniu głęboko do buziaka paluszków swoich i mamusi, właśnie chyba idą! :D I będzie komplet.

:D :D :D Nie mogę!!! Napisałam \"PIĘTKI\" zamiast \"PIĄTKI\" :D Sorrki. ;)

Loli to mam nadzieję że interes się rozkręci bo podobno mam dobrą \"rączkę\"

Pierwsze koty za płoty. Loli, żebyś tylko miała czas na robienie tych cudeniek. Bo jak się zaczną do Ciebie zgłaszać kolejne klientki, to będziesz musiała więcej czasu poświęcić.

Posłałam Wam mojego zmierzlucha ;) Właśnie wścieka się i histeryzuje bo nie umie ustać w tych butach 😠

:D Loli - to Twoje \"didisy\" (tak mówił mów siostrzeniec jak był mały)? Super. Dobrze, że nasze buty sa poza zasięgiem Martusi. ;) A ja Wam prześlę zdjęcie Marty w futerku, które dostała od naszych przyjaciół.

ślicznie Loli , a mnie fascynują cały czas te kolczyki w uszach Twojej dziewczynki!!

Wiecie zmobilizowałam się i codziennie rano i wieczorem robię po 100 brzuszków.

Beatek - 100???????????????????????????????????????????????????????????????????? Nie wpędzaj mnie w kompleksy, bo ja bym chyba nawet 10 nie zrobiła.

Loli - moja Marta dostała ostatnio ode mnie pierścionek (z różowym kwiatkiem). Nosi go przez 2 minuty, a potem kładzie gdzie popadnie i trzeba go szukać ;) :D