Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama 21

Roczne urwiski 2004

Polecane posty

To zalezy Karolina, co dla kogo znaczy wielofunkcyjny... Bo dla jednych w tym dla mnie to taki, jak Twój Nestor A dla innych właśnie taki, że na jeden stelaż się montuje gondolę, albo spacerówkę. Ja mam bez spacerówki, bo mi nie potrzebna kosztował 650 zł, więc myśle, że jeszcze nie najgorzej...

Jonko - chciałam Ci jeszcze poradzić, o ile oczywiście chesz porady, odnoście tych koszul dla ciężarnych.

No pewnie, że chcemy Karolina, nie pytaj, tylko wysyłaj :D A co do skrzynki - to były przeczytane wiadomości, które nie wiem, po jakiego grzyba trzymałam na skrzynce od 2003 roku ;)

Karola ja też jestem okularnicą :D I to od 6 roku życia ... Wuiola też miała manię mrugania ale jakoś jej przeszło więc wstrzymałam się z wizytą u okulisty...

Jonko - czyli co, ten Twój wygląda jak mój Nestor czy to taki z gondolą? Loli - też mi się marzy taka tunika ale musiałabym zgubic jeszcze conajmniej 10 kilo :O

A no właśnie dziewczyny ona dobrze maskuje brzuszek jak jej się tak całkiem nie naciągnie ;-)

Loli - a ja bym poszła. Maks niby zachowuje się normalnie a ma potężną nadwzroczność i astygmatyzm :O Jonko - ja miałam taką z rozcięciami do karmienia piersią. Dopóki jej nie założyłam wydawała się idealne, ale jak tylko ją włozyłam zorientowałam się, że przez te rozcięcia wyłażą mi... wiadomo co ;) no chyba, że te rozcięcia będa jakoś zapinane. w mojej nie były.

Loli - ładne te tuniki :) Ja chyba coś takiego mogłabym nosic, ale dopiero jak wrócę mniej więcej do stałego rozmiaru ;) Podoba mi się dekolt - ja mam wąskie ramiona i szerokie biodra, więc właśnie taki fason jest dla mnie - góra równoważy dół...

Jonko - czyli co odkładać kolczyki ? Cenowo wychodzi tak : 16zł ze srebrnymi biglami a 14zł ze posrebrzanymi z czego polecam srebrne , ponieważ nie wypadają tak łatwo z ucha jak te posrebrzane :-0 i potem może być problem jak się stracą ;-) Ale decyzja należy do nabywcy ;-)

Chciałabym mieć tyle tłuszczyku co napisałaś :D Moje fałdki mają ok 5 cm :-0

ja też jestem krecik;) tyle że w kontaktach:) Loli tunika bardzo ładna :)

I właśnie dlatego, Karolina, nie chcę takiej z rozcięciami... Aczkolwiek - nie sądzę, że przy moim mikrym biuściku cokolwiek będzie wyłazić... Mi to się marzy taka: http://www.anita.com/de/de/148,5,0,0,41249__products-detail.htm Ale ona kosztuje około 100zł :(

Jonko - O!! Taka super!! A gdzie Ty wyszukujesz takie sudka? W szpitalu jedna z dziewczyn miała koszulkę na ramiączkach a na to zapinany tak jakby sweterek. Do karmienia rozpinała ten swetrek odpinała ramiączko i przystawiała malucha. Nawet jak ktoś był bardzo ciekawy to i tak nie był w stanie nic zobaczyć ;)

To chyba tylko Ninka i Danti mają dobry wzrok :) Jak One to zrobiły? ;) Karolina - mój wózek jest na tym linku: http://www.jedo.pl/pl/index.html Model Bartatina, kolor 56-76 Loli - odłóż te ze srebrnymi - moje uszki wymagaja metali szlachetnych ;)

Wiecie co ja miałam normalną koszulkę taką młodzieżową i za chiny ludowe nie mogę sobie przypomnieć jak ja przez nią karmiłam :-D Chyba całą podnosiłam do karmienia :-D

a to ja też powinnam , Karola i jak się nosi? Dobra gatunkowo?

Loli w tą w paski gwarantuję Ci że się zmieścisz , ja taką mierzyłam , jak ja wzięłam w ręce to była na 30cm szeroka , a poniewaz brzucho mam pokaźne , myślę nie ma szans , ale przymierzyłam i okazało sie ze jest obcisła ale te ukośne paski rewelacyjnie wyszczuplają :)

Karolina -dostałam od kogoś (nie pamiętam) katalog firmy Anita Tam była własnie ta koszulka :) Przy okazji - dzięki Ninko za linki :) Śliczne te koszulki i w normalnej cenie, a nie jakiejś szalonej... załamałabym się, jakbym poplamiła np krwią koszulę za stówę... ;)

Loli - to taki sztuczniak, za którymi nie przepadam, troszkę gryzie ale mi to akurat nie przeszkadza.

No to super bo ja właśnie takiej wyszczuplającej brzuch szukałam ;-) A przeważnie wszystkie mają paski poziome :-0