Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama 21

Roczne urwiski 2004

Polecane posty

Karolina - no to nieźle. Trzymam kciuki żeby się udało. Mam nadzieję, że się pochwalisz jak już coś znjadziesz. Ron Miel, to taki pyszny likierek, który mąż mi przywiózł z Teneryfy. Mniam. Mogę poczęstować. :D

Kurde, poszedł spać, ciekawe, czy widzial co napisałam ;) Beatko, zawsze mi sie serce ściska, jak czytam o dzieciach, które są tak i gorzej traktowane :(

Ninko - a ja myślałam, ze to coś od maila :D i zastanawiałam się co tam można podbijac ;) Jonko - Ty z tym domem jak ja z kilkupokojowym apartamentem ;) Beatek - ale naprawdę lubisz jeździc do teściów?

nie no tak to nie bo tam mam gdzie jeździc a że jestem jak ten dzik z lasu po tych stresach ostatnich to nawet towarzystwo rodziny Marka będzie lepsze niż wszystko ale nie zamierzam siedziec w domu , bierzemy fotelik na rower i będziemy jeździc :) Karolinko nie wiem co z tą opiekunką ale wróże koniec tej firmie :o

Ninko - pewnie, ze sie pochwalę, z tym, że ja moge najwcześniej zacząc prace od połowy września. Nie wiem czy nie za wcześnie zaczęłam się rozglądac, no ale nie miałam pojęcia, że odpowiedzą mi tak szybko.

O, a propos fotelika na rower. Czy są jakieś ograniczenia wagowe na taki fotelik? Mój mąż ma zamiar kupić taki fotelik dla Marty, a ja sądzę, że ona jest już za duża i za ciężka na takie coś. Czy dziecko ok. 20 kg można wsadzać w fotelik mocowany do roweru?

Betaek - kiedyś słyszałam o takim przypadku, ze dziecko wyszło ze żłobka i natychmiast \"zmieniono\" cały personel odpowiedzialny za dzieci.

Karolinko lubię tam jeżdzic po teściu jest śp a teściowa nigdy nie zwróciła mi uwagi no i Mazuuury :D naprawde uwierzcie tam poprostu odpoczywam od ludzi ;) bo okolica nie jest typowo turystyczna poniważ jezioro jest bez bazy nocleg trudno dostępne a ja najbardziej uwielbiam brak towarzystwa :) taki już ze mnie odludek ;)

Mnie zawsze zastanawiało, że drzwi do przedszkola są teoretycznie zamknięte, ale furtki zawsze pootwierane :O

Ninko ten fotelik co mamy jest bodajże do 22 kg ale może są inne o większej\" dopuszczalnej masie\" o matko 20 kg teraz sobie uświadomiłam a Patrycja wazy nadal 12 kg a apetyt ma świetny :o

Ninko - u mnie na osiedlu są dwa przedszkola i obydwa mają zabezpieczenia przed tym, żeby dzieci je otworzyły. Jest tylko kwestia doorsłych, kótrzy nie koniecznie stosują się do tych ograniczeń :O

Beatek - dzięki. To możemy jeszcze na ten sezon kupić taki fotelik. No tak, ale w znanych mi kilku przedszkolach niestety, furtki są non stop otwarte.

Musiałam spacyfikować małego, bo chcial wstać ;) Karolinko - trzymam kciuki, żebys dostała świetna pracę :) Beatko - ja też najbardziej lubię odludne rejony i dlatego zwykle na wczasy jeździmy poza sezonem :) Ninko - fotelik na rower można kupic i do 25 kilo, ważniejsze jest, czy rower wytrzyma ciężar rodzica, fotela i dziecka... Mam ten sam dylemat...

Co przedszkole to inne zasady. Ale najlpesze są wymiary pościeli, któą muszę przynieśc dla Maksa, czyli poszewka 80x200 :)

O - ho :) Maks zapasiony :) MArtynka waży 19.6 netto ;) (na czczo, odsiusiana i bez ubranek)

:D No cóż, Jonko, w świetle Twojego zapytania ... mąż 98 kg, Marta 18-19 kg :D Nie ma bata, nie uda się ;) :P Oj, za odludne miejsce dałabym się pociąć :O Dziś pod wieczór byliśmy na Skwerze Kościuszki. TŁUMY!

haha a co oni myślą że Maksiu ma nadprzyrodzony wzrost czy to taka norma u nich ;)

Ninko - a nie napisałś mi skąd były te ostatnie zdjęcia? Te naktórych wdac tę budowlę w morzu?

Ninko jak już kiedys będę miała hacjendę na Mazurach to Cię zaproszę na odludzie:) moim marezniem jest tam kiedys mieszkac:D

Ninko - mój mąż ważył już 97 ale ostatnio schudł do 94 :) ewentualnie ja bym ja musiała wozić na mojej niemieckiej ukrainie ;)

Karolina - Jonka zgadła, to Puck. Jechaliśmy do Władysławowa, ale był taki korek, że szkoda nam było kolejnych godzin w aucie.

Beatek - norma :) Myślę, ze poprsotu kupili koce 160x200 i rozcieli je na połowę. Ale weź tu teraz znajdź taką pościel.

Karolina - to Puck :) A ten budynek to dobudowana restauracja na molo, myślałam, że się zapłacze, jak zobaczyłam, co zrobili z tym molo :O A takie to ładne miejsce było, spokojne...

Ninko - chyba często jeździcie do Pucka co? Ile mniej więcej zajmuje Wam to czasu? Nie wiem jakie mają leżaczki bo niestety, przez to cholerne włamanie, przegapiłam dni otawrte w przedszkolu :O😭

Beatek - wiesz, różnie w życiu bywa. Będę Cię trzymać za słowo!!! Jonka - :D a mój zaczął się odchudzać, zleciał jakieś 0,5 kg i natychmiast uznał, że to już koniec odchudzania :D