Go艣膰 new new. Napisano Lipiec 24, 2008 takie pytanie jeszcze mam, nie wiecie jak szybko znikaja te krostki ktore sie tworza zaraz po depilacji? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Usa Napisano Lipiec 31, 2008 a czy kto艣 posiada depilator ultradzwiekowy? Mam w planach zakupic depilator, ale nie wiem na jaki sie zdecydowac. Czy tradycyjny (podobno w miare skuteczny) czy ultradzwiekowy, ktory podobno oszczedza przykre dozanania, ale nie wiadomo czy pomaga pozbyc sie ow艂osienia... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kupcus19 Napisano Lipiec 31, 2008 Witam. chcia艂am zapyta膰 czy posiada kt贸ra艣 baruna z nak艂dkami. Faktycznie mo偶na nimi depilowa膰 bikini i pachy? Lepszy b臋dzie braun np Silk-epil Xelle 5585 lub Braun 7280 ni偶 Philips Satinelle Soft HP6409/03? Ma kto艣 kt贸ry艣 z nich? Poleci艂 by mi kto艣 kt贸ry艣? Bede raczej depilowa膰 tylko nogi i mo偶e pachy, biki raczej nie. Wystaczy do pach nak艂adka gol膮ca philipsa czy lepszy bedzie braun? Prosz臋 o szczer膮 rade, bo wkacje trwaj膮 a ja nadal nie wiem jakiej firmy i jaki model kupi膰. Pomocy Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kupcus19 Napisano Lipiec 31, 2008 new new Chcia艂am zapyta膰 osob臋 o tym pseudonimie jaki ma mosel philipsa i za ile go kupi艂a? ja my艣le o modelu Satinelle Soft HP6409/03. Warto? Szczerze Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 agala1230 Napisano Sierpie艅 1, 2008 chcialbym dowiedziec sie czegos o depilatorze braun silk epil xpressive 7681 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 agala1230 Napisano Sierpie艅 1, 2008 ewentualnie interesuje mnie braun silk xelle solo 5170 lub braun 3170 soft perfection solo potrzebuje opini osob uzywajacych Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 agala1230 Napisano Sierpie艅 1, 2008 na czym polegaja depilatory ultradzwiekowe? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kasiak1984 Napisano Sierpie艅 2, 2008 Wczoraj kupi艂am brauna 3270. Tj to samo co Braun 3170 tyle ze z dodatkow膮 g艂owic膮 gol膮c膮. W MediaMarkct jest promocja 199z艂. Dodam tylko 偶e to m贸j pierwszy depilator. Depilowa艂am wczoraj nogi i po czerwonych rakach nie ma ju偶 dzi艣 艣ladu. Nawet nie bola艂o tzn spodziewa艂am sie czego艣 gorszego-nazwa艂abym to drobnym szczypaniem.Golarka pod pachami te偶 si臋 艣wietnie sprawdza. Jestem bardzo pozytywne zaskoczona i polecam wszystkim niezdecydowanym. P.S.Za par臋 tygodni napisze co艣 wi臋cej. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kupcus19 Napisano Sierpie艅 2, 2008 Witam, je艣li chodzi o tego baruna np Silk-epil Xelle 5585 lub Brauna 7280 to czy te dodatkowe g艂owice napradwe co艣 daj膮? Wystarczy zwyk艂a g艂owica gol膮ca do depilacji pach? Nie chce zap艂膮ci膰 za du偶o, jak ma si臋 okaza膰 偶e wog贸le nie bede u偶ywa艂膮 dodatkowych nak艂膮dek.Np bezu偶ytaeczna jest dla mnie nasadaka do depilacji twarzy, po co to komu??? My艣le o depilacji n贸g i goleniu pach, bo bikini to raczej odpada, za bardzoo by chyba bola艂o. Warto zap艂aci膰 oko艂o 300 z艂 za brauna z bajerami? Czy lepiej kupi膰 Philipsa z nak艂adk膮 gol膮c膮 i z czym艣 do masa偶u? Prosz臋 o rade. Jestem bezradna Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 agala123 Napisano Sierpie艅 2, 2008 czesc ja tez sie borykam z problemem kupna depilatory w sumie masz racje te bajery sa bezuzyteczne Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 agala123 Napisano Sierpie艅 2, 2008 ok sprawdze moze tego brauna co polecasz 3170 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Paula1990 0 Napisano Sierpie艅 2, 2008 witam:) dzisiaj zakupilam depilator Philipsa HP 6409/03. coz moge powiedziec? depilowalam sie w ten sposob po raz pierwszy i bylam w totalnym szoku... poczatkowo bolalo jak cholera, a juz po krotkiej chwili idzie sie przyzwyczaic . mysle, z e bol byl bardziej spowodowany strachem przed depilacja, bo po chwili juz moglam \"jezdzic\" prawie bez mrugniecia okiem... co do bikiny i pach, to probowalam kawalek pod pachami, ale na razie sobie odpuscilam- aczkolwiek mysle, ze idzie sie przyzwyczaic. ogolnie, mimo nieciekawego poczatku jestem calkiem zadowolona. nie sadzilam, ze taki plastykowy waleczek moze cos dac, ale jak sie go troche docisnie, to nawet pomaga:) jesli do tego dodac \"naciaganie\" skory, to moze byc. lod tez pomaga, ale na dluzsza mete beznadziejny- co prawda przynosi duza ulge i jakby znieczula, ale trzeba go pakowac w woreczki i cigle zmieniac, bo sie rozpuszcza. i wlasnie dlatego chce sobie dokupic rekawice chlodzaca. wie ktos, gdzie mozna to zakupic? obeszlam pare sklepow, (chemiczny, drogeria, gospodarstwa domowego, a nawet ze sprzetem agd) i nigdzie nie maja. juz nie mam pomyslu gdzie szukac... licze na Wasza pomoc... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kupcus19 Napisano Sierpie艅 3, 2008 O widzisz, czyli polecasz tego philipsa tak? Mo偶na spytac gdzie kupi艂a艣 i za ile? Pozdrawiam. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kupcus19 Napisano Sierpie艅 3, 2008 O widzisz, czyli polecasz tego philipsa tak? Mo偶na spytac gdzie kupi艂a艣 i za ile? Pozdrawiam. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Paula1990 0 Napisano Sierpie艅 3, 2008 polecam:) jak na razie jestem zadowolona. co prawda, nie zdecydowalam sie jeszcze na depilacje bikini, ale glowica golaca jest do tego znakomita, wiec nawet jesli nie bede wstanie depilowac tych miejsc, to zawsze lepiej niz maszynka, czy kremem. depilator kupilam po promocyjnej cenie w sklepie znajomego moich rodzicow- za 180 zl. oferty w internecie wahaj膮 sie od 190-240. w rtv euro agd jest taki dostepny za 200 zl. ponawiam pytanie: wie ktos, gdzie mozna dokupic rekawice chlodzaca? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kupcus19 Napisano Sierpie艅 4, 2008 Hejka. A ma kt贸ra艣 brauna 7280??? Fajny jest? Warto? pozdrawiam Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 monika08 Napisano Sierpie艅 4, 2008 witam chcialam kupic kolezance na urodziny depilator bo juz kilka razy o tym mowila uwazam ze to dobry prezent i mam pytanie jakie polecacie takie mniej wiecej nie przekraczajacych 100zl? bylabym wdzieczna za odpowiedzi hm no i jesli by kosztowal np 110zl a bylby naprawde dobry to tez prosilabym o napisanie o nim z gory dziekuje Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 monka08 Napisano Sierpie艅 5, 2008 czy moze mi ktos pomoc? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kupcus19 Napisano Sierpie艅 9, 2008 Hej, poleca艂am bym jaki艣 z g艂owica gol膮c膮, na prezent dla kole偶anki Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 agaaa21 Napisano Sierpie艅 13, 2008 hej! kupi艂am depilator braun 3170. depilacja n贸g tak bardzo nie boli a okolice bikini nie pr贸bowa艂am bo sie boje;/ jednak wydaje mi sie ze tak dok艂adnie nie usuwa w艂os贸w;] jesli kto艣 ma taki model to prosze o komentarze po jakim czasie w艂osy odrastaja;) na ulotce pisze ze po 4 tyg ale jakos nie wierze w to;))) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Kunga Napisano Sierpie艅 13, 2008 Czy depilatorem golicie tak偶e w艂oski pod pachami i okolice bikini? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Depilotka Napisano Sierpie艅 13, 2008 Owszem gol臋 i tam i tam :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
rewelacja. 2 Napisano Sierpie艅 13, 2008 ktos pytal o depilator braun silk epil xelle 5170 jestem szczesliwa posiadaczka od dluzszego czasu. wczesniej uzywalam, starszego modelu brauna i dwoch modeli phillipsa satinelle. xelle ma wiecej glowic wyrywajacych a to bardzo wazne bo jest dokladniejszy (chwyata wiecej wloskow i krotszych) i szybszy. podstawowa nakladka pomaga odslonic niektore wrosniete wloski bo jest dosyc ostra jesli chodzi o masowanie. druga nakladka czesciowo przykryta swietnie nadaje sie do okolic bikini i pach. jednak najlepsze rezultaty daje depilacja w polaczeniu ze stosowaniem oleju. uzywam od przeszlo miesiaca olej migdalowy na zmiane z kokosowym zamiast balsamu. skora staje sie tak miekka, ze znacznie zmalal problem wrastania a depilacja nawet pod pachami przebiega praktycznie bezbolesnie i szybko. polecam :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 po艂膮czmy topiki Napisano Sierpie艅 13, 2008 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3462157 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
rewelacja. 2 Napisano Sierpie艅 13, 2008 *peset wyrywajacych a nie glowic zapomnialam dodac, ze jako jestem juz troche leciwa to w ogolniaku uzywalam depilatora sprezynowego :o epi lady bodajze sie zwal :D to dopiero byly czasy i moze jeszcze dodam odnosnie roznych nakladek i innych przyczlapow, ze im prostszy model tym lepiej. wazne by mial podstawowa nakladke z duza iloscia peset aby szybko i skutecznie depilowal nogi oraz lekko przyslonieta nakladke do okolic wrazliwych aby nie chwytal skory co sie czasem zdarza. dlaczego warto dac 300zl a nie 90zl niezaleznie od marki bo i phillips i braun sa rownie dobre? bo ten ktory kosztuje 300zl ma wiecej peset. warto przy zakupie porownac ilosc peset a nie dodatkowych bajerow i sprawdzic czy jest nakladka na pachy i okolice bikini. jesli chodzi o swiatelka w braunie czy nasadke chlodzaca w phillipsie to dochodze do wniosku ze to zbedne dodatki, za ktore trzeba zaplacic :o Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 gloria_gloria Napisano Stycze艅 13, 2009 Dzisiaj na blogu Rimmla czyta艂am o tym jak w 艂atwy spos贸b przeprowadzic domowa depilacje.Moze sie komu艣 przyda http://blog.rimmellondon.com.pl/news/view/1703 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 agulinka00 Napisano Stycze艅 13, 2009 Depilator BRAUN 3170 prosze o opinie.... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 elka787 Napisano Stycze艅 13, 2009 mam braun silk epil Xpressive r贸zowy wczesniej mialam (przez 5 lat) philipsa taki za 80 zl.i uwazam ze ten stary byl lepszy ten brauna chwyta i usuwa baardzo malo wloskow, dlugo trwa ta depilacja, doznania bolowe te same co w starym philipsie, nie polecam. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
mmalwinkaa 0 Napisano Stycze艅 30, 2009 Ja mam brAun Silk-epil- ever sofy;)- dosta艂am od m臋偶a ;) musze powiedziec,偶e jestem zadowolona ;-) ps: m贸j m膮偶 twierdi,偶e faceci i tak nie widz膮 r贸偶nicy mi臋dzy ogolonymi i \"zapuszczonymi\" nogami ;P;P Pozdrawiam :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
onlyredrose 0 Napisano Luty 10, 2009 zastanawiam si臋 nad kupnem depilatora, nie mog臋 ju偶 patrze膰 na moje twarde ciemne w艂oski, ale przera偶a mnie samo depilowanie, wiem 偶e b臋dzie ci臋偶ko na pocz膮tku... ju偶 kiedy艣 pr贸bowa艂am, ale jaki艣 czas temu, mo偶e to wina starszego modelu. interesuj膮ce w waszych opiniach wydaj膮 si臋 braun\\\'y, jak ju偶 wybior臋 model, kupi臋 i u偶yj臋 dam zna膰 czy prze偶y艂am :) pozdrawiam Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach