Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kłapi

Co warto kupić w Biedronce a co zdecydowanie odradzacie .......Zróbmy liste !!!

Polecane posty

Gość ika co umyka
No to teraz ja Uwielbaim z Biedronki: - chleb, zarówno biały jaki i ciemny- W zyciu (26 lat) nie jadlam tak dobrego pieczywa. specjalnie dla niego wstaje o 6 rano zeby isc do kupic do Biedronki (dobbrze za mam w miare blisko) - serek brie, pleśniowy i feta - salami paczkowane - salate lodowa - zelki misie i dzdzownice - soki riviera czy jakos tak i cole - tampony i podpaski naturella - bagietki z maslem czosnkowym rewelacyjne - mieso na kebaba w przyprawie na ostro, paczkowane (nie pamietam dokladnej nazwy) Naprawde dobre

Gość biedronnaaaaa
biedrona jest okeej :D lubie lody operaa i budynie z biedrony. zagęszczane mleka do ciast i aromaty waniliowe też dają radę. oczywiście cola marki biedrona też pyszna, ale ropuszcza mi zęby ;/;/;/ a w chlebie i bułkach kilkakrotnie znalazłem kocie paznokcie... pączki smakują jak nadziewane smarkami więc z dupe są troszke. za to gumy do żucia mmmmmmmmniaaaammm!! kosmiczna świeżość w ustach, także po posiłku i penetracji ust czymkolwiek :D:D:D:D polecaam!!

Gość BIEDRONKAaaaa
patrzcie kto produkuje daną rzecz np czekolda jest z jutrzenki i jest pycha chipsy sa tez pyszne ale nie pamietam kto je produkuje jest wiele naprawde tanich i dobrych produktów

Gość Mietek i Żabolek
Mietek poleca: wódka "Krajowa" parówki "Culineo" boczek wędzony prezerwatywy Conamore Mietek odradza: pasztet babuni (sokołów) Żabolek poleca: pasta z łososia (Lisner) top chips pistacje podpaski Naturella oliwki, bo są tanie i ten... Żabolek odradza: pyzy z mięsem - Mietek uważa, że Żabolek ich nie jadł

Jak sie nazywaja te ciasteczka w biedronce, takie meksykanskie sa trocha ostre. Salsa? Bo juz nie pamietam:D

Jak sie nazywaja te ciasteczka w biedronce, takie meksykanskie sa trocha ostre. Salsa? Bo juz nie pamietam:D

Gość mnbvcvbnx
Popatrzcie uważnie na producentów większosci produktow z Biedronki. Dopatrzyłam się tam Lisner (pasta rybna), Dax Cosmetics (Krem czekoladowy do ciala) czy Gellwe (galaretki). I kazde z tych produktów miało znaczek "wyprodukowano dla BIEDRONKA"

Gość blanka45
ja polecam szampon do włosów NATEI. niczym sie nie rózni od TIMOTEI acena 3,69

Gość luzak5555
Co wy ludzie gadacie ..przecież w Biedronie nic nie nie maja ciekawego sam chłam nie da sie tego jesc

Gość to nie jedz

Gość no właśnie jak komuś nie
smakuje to niech nie je:PPóki co to jeszcze jest wolny kraj,nikt nikogo do niczego nie zmusza:D Z Biedronki polecam: -soki w kartonikach -nabiał -chipsy -napoje enrgetyzujące -papier toal. -chusteczki -waciki -niektóre kosmetyki i środki chem. -czekolady,ciastka i inne słodycze -herbatę Rooibos

Gość a czy jakkolwiek
luzak5555 nie czyta wtykiet :P biedronka ostatnio zamiast producenta wpisuje "wyprodukowana dla JMD", co cholernie wkurza :O

Gość co to jest JMD
?????

Gość ciekawaaaaa
JA LUBIE PIEROGI Z TRUSKAWKAMI I MIESEM Z BIERDONKI:)

Gość duuuuuuuuużo rzeczy warto
tam kupować:)

Gość kawę 3 w 1 orzechową

Gość ...refresh...

warka w puszce w biedronce jest nie najlepsza, ale kiedys mieli dobre piwo na F (chyba frasberg etc) no i chipsy :)

Gość pamiętam te piwo
:)Było one kilka lat temu w Biedronce,było calkiem dobre no i niedrogie:)Za to piwo Vip(czarna puszka)jest obrzydliwe,paskudne,wstrętne:ofuuuuuuu:o

Gość ja tak napisze
kupowalam kiedys make z biedrony i za kazdym razem jak ja otwieralam to na papierze ktory sie rozprostowuje zeby otworzyc byl zawsze tak samo wygladajacy robal, jakby niezywy czy zasuszony blee wygladalo jakby ktos je tam specjalnie umieszczal.. jak macie make z biedrony to sprawdzcie dokladnie opakowanie, bo ja w sumie przez przypadek zauwazylam tego robala

Gość GummySzatek
Chipsy Lody Picie Czasami są kultowe gry za 10zl!!!!! takie jak jade empire rise of legends itd FAJERWERKI!!!!!!!!!

Gość MInka rinka
Sok Czarne Perły z czarnych porzeczek-pycha!!!

Gość zastawa stołowa
Parówki Culineo(Morliny) Masło Ekstra Przyprawa do kurczaka Serek homo, taki z marmoladką nazwy nie pamietam Margaryna tortowa do ciasta, niczym nie różni sie od Kasi chusteczki nasączone płynem do wycierania mebli płyn do płukania Eden czerwony olej, jest tani i nie smierdzi

Gość bazienka
ja często kupuję: - chipsy - pieczywko czosnkowe do piekarnika - chlebek tostowy - nektar pomarańczowy - hermbata mrożona - herbata opuncja figowa zielona - multiwitamina (impregnacja na kaca, świetna) - pomidorki w puszce - kukurydza (produkuje ją Bonduelle) - makaron (taki zielony, nazwa mi umkła, ale jest niezniszczalny) - ściereczki do mebli - ręczniki papierowe - prezerwatywy conamore ( 3 zł bodajże/3 szt)

Gość biedronkowa maniaczka
:P - chleb słonecznikowy, - makaron - 1kg - świderki, - bardzo dobre są zółte sery, - mięso mielone wieprzowo - wołowe SOKOŁÓW, - boczek pakowany, - pierogi ruskie, - kaszka manna, taka mała na 250 ml - bananowa, malinowa, - sery topione, - pomarańcze są zawsze bardzo dobre - słodkie i soczyste :), - mleko, - jogurty FRUVITA - przepyszne :D, najlepsze :) :) - musztarda, - margaryna, - płatki kosmetyczne, - mleczko do demakijażu nawilżające, - tampony, - chusteczki, - piwko smakowe - jabłkowe. SŁODYCZE: - wafelek kokosowy Estella, - cukierki karmelowo - czekoladowe.

Gość Minunia 86
Bardzo lubie Biedronke i robie tam czesto zakupoy bo jest tanio :P Uwielbiam chipsy (jak wszyscy;) Sok z pomidorow i czrnej porzeczki, musli-tropikalne, kisiel, budyn ( i wiele produktow jest pod nazwa firmy krzak a jest produkowane przez gellwe na przyklad) owoce oprocz bananow i pomaranczy sa ohydne. Polecam marchew paczkowana jest super slodka..

Gość nie polecam gumek conamora
raz kupiliśmy i wszystkie pękły

Gość MIAaaaaaaaaaa
PIELUCHY DADA!!!!! REWELACYJNIE W SUPER CENIE 29,99

ja kupuje wode mineralną . olej;cukier;delma z masłem;płatki neskłik czokapik i ciniminis bo tanie czerwona cherbata pu erh; makaron spagetti pasti rewelka

Gość kokosankab
HERBATA - GRZANIEC ZBÓJNICKI NA MIODZIE!!!