Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość senda41

41-latki też mogłyby się spotykać na tym forum, co wy na to?

Polecane posty

Flow🌻 jestem sekretarzem sądowym ( w karnym :( ) I naprawde czasami ręce opadają z jakimi łajzami mamy do czynienia.

Co dobrego masz Flow na obiadek , ja jeszcze nie zdecydowałam - powoli kończą mi się pomysły - a jak mam te trudne dni - to w ogóle trudno coś trafić w humor i smak.

Musiku - ja już rękawiczki dawno wyciągnęłam , bo jak idę rano do pracy ( na 7 ) to jeszcze szron jest na trawie ... brrrrr czapek nie lubie , nosze tylko jak jest super zimno. Najczęściej zakładam opaskę na uszy i kaptur.

Diarra..Hmm..z mojego męskiego punktu widzenia, żadnych kilogramow nie musisz gubic.NAprawdę.Zaraz obiad (schabowe) i potem na mecz.Flow zamelduje sie po meczu.oczywiście:) I liga siatkówki męskiej: AZS Politechnika Warszawska- Resovia Rzeszów. No jaki wynik obstawiacie??;)

Buber - smacznego obiadku i miłego kibicowania. Nie znam się na siatkówce ( ale wygrają wasi :P ) Ja nie szaleję z tym gubieniem kilogramów , ale takie małe coś trzeba ... Oby z gubieniem kilogramów humoru nie zgbubic . Idę robic obiadek , a co tam .

Buber Siatkówkę lubię ale w lidze nie jestem zorientowana. Żeby nie było - wszak jesteś naszym rodzynkiem - to stawiam na Warszawkę. Diarra Współczuję - byleby pracy do domu nie przynosić. Nie śnią Ci się te łajzy? Ja juz po obiadku - wymyśliłam na dzisiaj klopsy. I masz rację - najgorzej to mieć pomysł na obiad. Bo jak już wiesz co ma byc - to tak będzie ! :D Coś wiedzę, że tlen i gg mruga. Czyżby problemy na serwerze?

Flow🌻 na szczęście już potrafię pracę pozostawiać bez przynoszenia wrażeń do domu , chociaz zdarzają sie takie sytuacje, że nie sposób o nich nie mysleć . A stersujące sytuacje mamy prawie codziennie, wielokrotnie scyzoryk otwiera się w kieszeni . No ale cóż, praca jak praca , przez nią stałam sie bardzo nieufna i jak to moja córcia mówi ( kiedy po raz setny upominam ją przed wyjściem z domu o grożących jej niebezpieczeństwacvh) \" mam już schizy ...

Robię na obiadek pierś z kurczecia z warzywami i kaszą gryczaną . Córcia będzie miała wersję z ryżem i warzywka w sosiku . Ale pachnie ...

Mieliśmy wczesniej zadaną prace domowa na temat szczęścia , cos widze słabo nam idzie opowiadanie o szczęściu ... Ja pomyslę po obiadku , co tak naprawdę odczuwałam do tej pory jako szczęście. Trudny temat . :)

Idę już am,am ... Dzisiaj będę prawie cały czas. Moja córcia wybiera się gdzieś w miasto , a teraz sobie czyta , więc ja mam komputerową labę :)

Diarra To nazwałabym Twoje zachowanie \"chorobą zawodową\". :D Jesli chodzi o pracę domową to tylko ja napisałam ... chyba. Peny jakoś już od dłuższego czasu nie ma więc się nie upomina o jej odrobienie. Peny wróć !!!

No kochani - przekroczyliśmy już 1900 wpisów. Tak więc szybkimi krokami zbliża się uroczysta chwila kiedy będziemy świętować 2000 wpis !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Diarra - gdzie jesteś? Obiecywałaś, że będziesz cały czas !

Już jestem 🌻 po obiadku. Zaraz wam poślę na poczte swoje niektóre prace ( haft krzyzykowy ) , zdjęć z wyjazdu do teatru jeszcze nie mam.

No fajnie - w końcu raz nie jestem tu sama !!! Zrobiłam sobie pazurki na wyjazd - ale odlot! Nie moge się tylko zdecydować jak je pomalować: normalnie czy francuski ?

To znowu ja. Słoneczko pięknie świeci, wróciłam właśnie z cmentarza,Kwiatki i znicze już zakupiłam. MUSIKU🌻 Do ciebie chyba zapomniałam wysłać fotek,bo te wszystkie adresy naraz mi się poplątały,przepraszam i obiecuje poprawe,wieczorkiem coś będzie. BUBER🌻 Zdjęcia armaty z armatą były robione w zamku Czocha (tam był kręcony film pt.\"Gdzie jest generał?\" Myszy doszły.Diarra czy otrzymałaś na poczte \"ferrarii\" ?

No to widzę, że dziś mamy dobry dzień ! Nasz dzień ! Porozmawiamy bez świadków za plecami ! Dzieciaki przekupiłyście czekoladą czy co !? ;)

Beatko - ja też chcę to zdjęcie z armatą - plissss Wysłałam już fotki moich prac (haftowanych obrazów i mnie samej tez ) do Flow i zaraz wyslę do ciebie.

Flow - moja dostałą parę groszy i wybywa gdzieś z koleżankami. I wreszcie nie mam już gości w domu , żadnych wycieczek , z nikim się nie umówiłam. Jestem dzisiaj komputerowcem na całego ...

Diarra Czy Ty to wszystko sama wyszywałaś? Śliczne rzeczy ! ja do czegoś takiego nie miałabym ani cierpliwości ani czasu. Szczerze zazdroszczę !

Flow - ten obraz \"lesniczówka robiłam na bardzo drobnej kanwie i zawiera 47.500 krzyżyków ( czy żeby go zrobić musiałam zrobić 190.000 dziobnięć igiełką ... oczywiście, ze sama

Diarra Jak myslisz - co się dzieje z Peny , Sendą, Igam i Gruszką? Dlaczego się dziewczyny nie odzywacie? Peny juz chyba po remoncie - może jakiś wyjazd sobie zafundowała? Igam - nie wiadomo ... Senda miała chyba problemy z kompem. Ciekawe czy chociaż zagląda? Gruszka ... oj ... daaaaaaawno Jej nie było i nie wiadomo dlaczego?

DIARRA Twoje Prace są fantastyczne ,jutro pokaże je swojej teściowej ona też wyszywa ,robi na drutacz,szydełku i nie wiem jeszcze na czym. Zdjęcia mąż wyśle ci wieczorkiem.Mój ślubny pyta czy masz zainstalowany MICROSOFT POWERPOINT w pakiecie offica ? Jeżeli tego nie masz to dlatego nie możesz otworzyć Ferrari.

Bea ma rację - nie wszystko można otworzyć jak się nie ma programów zainstalowanych. Beatko - ja też chcę FERRARI !!!!