Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość senda41

41-latki też mogłyby się spotykać na tym forum, co wy na to?

Polecane posty

Witajcie kochani 🌻 Jestem już po wizycie księdza i mojej kuzynki . I zaraz poczytam co napisałyscie, a widzę , ze było fajnie. zaraz wracam . 🌻

Perla🌻 zycze ci takiej Julci , kobietom w ciązy się nie odmawia, więc niech się stanie .... AMEN .... Kurcze , kiedys ktoś powiedział , że jestem \"czarownica\" , to może się spełni ... :) swallow 🌻 ja też kiedyś siebie wyobrażałam w 2000 r jako starą babcię ( a miałam mieć 36 lat ! ) , a teraz .... zycie dopiero się zaczyna... Peny 🌻 z tymi ogórkami do do końca nie jest prawda, bo ja w ciązy miałam tylko raz zachcianke i to taką okrutną, ze płakac mi się chiało . Poszłam do sklepu i jak pomyslałam , ze nie będzie ogórków kiszonych to zwariuje, ale na szczęście były i przezyłam. .... No i mam córcię ... Buberku🌻 \"dżentelmen\" z ciebie w całej krasie .... a dyplomata jeszcze lepszy ... dzięki za muzyczke.Niesteyy młodzież mnie wyśmiała \"... mami , czego ty słuchasz !!!! \"... Starałam się , ale nie za bardzo mi wyszło chyba..... może nastepnym razem będzie lepiej. Dlatego poprosze o jeszcze .... Dla mnie super. Beatko🌻 trzymam ksiuki , za zdrówko i silną wole.... Glamur 🌻 trzeba było powiedziec , ze jest tu ukryta kamera , albo TVN za lustrem , to może okazałoby się, ze pralka jest do uratowania. :P Juz ciesze się na fotki twojej małej słodyczki .... Glamur - zaskakujesz , kurcze , ale masz konika ... Przyłączam się do tego piwaka..... oczywiście razem z Majeczką .... Majeczko poślij fotki wnusi Zahir , plisssssssssssssssssssss

Maja🌻 ja po drugim piwie, a że gołwe mam taką sobie, to chyba pójdę spać:) Wszystkim 👄 na dobranoc. umówiłam sie jutro z Holendrem, zobacze, jak mi nie spasi - pasuję:))) wieczorem zdam relację🌻

Ksiądz był super - młodziak , przystojny :P i bardzo sympatyczny , wizyta trwała całe 5 minut .... Kuzynka przyszła zgodnie z planem , i z wizyty też jestem bardzo zadowolona, dogadałysmy się chyba , otworzyła sie bardzo , przepraszała .... jest super ...

Glamur 🌻 nie rób mi tego , ja dopiero weszłam , :( dla mnie piwko jest ok. ale latem ... teraz wyjadam znowu owoce z mojego likieru ....

No i co mi pozostało .... no, ale tych owoców moge podjeść ...

nawet sama ..... jesli nikt nie chce mi towarzyszyc . Zdrówko fasolek ....

ognisko zgasło .... idę spać , żeby wilki mnie nie pożarły .... Spijcie słodko ... 🌻👄🌻

Witajcie kochani 🌻 w kolejnym dniu lenistwa (mojego lenistwa) Jeszcze tylko jutro i niestety wracam do pracy :( Fajnie było poleniuchowac, szkoda tylko, ze nie jestem doleczona ... Ale trudno. Może jakoś dojdę do siebie ... chociaz co niektorzy mnie strasza , ze tak łatwo nie będzie. Już nie będę tak czesto na forum :( , ale net bedzie do mojej wyłącznie dyspozycji , więc będę was odwiedzać. Córcia już jutro wyjeżdża i mam całe 2 tygodnie chatę wolną ... Piesek tylko będzie na tapecie i wszystkie postanowienia dotyczace dietki ... Dzisiaj nie mam żadnych planów , narazie piję kawkę i też jest fajnie... 🌻🌻🌻👄🌻🌻 dla wszystkich na dzień dobry . U mnie słońca dzisiaj nie ma :( i jest tylko -4 stopnie ...

Po wczorajszych rozmowach o fasolkach śniło mi się dzisiaj , ze jest piekna majówka , wszędzie zielono , duzo kwiatów i widze zblizającą sie w moim kierunku nauczycielke z podstawówki ( mame mojej kolezanki ) tak na oko kobitka w wieku 65 lat , idzie pod rekę z mężem i jest ...... w zaawansowanej ciąży . Ja jej oczywiście pogratulowałam . ktoś kto był ze mna powiedział \" jak ta ciążą odmładza\" .... Fajnie co ? :) :) :)

A że niedługo będziemy wypelniać PIT-y , posyłam wam fajny kawał : Komendant Straży Pożarnej przychodzi wolniutkim krokiem do pracy. Spokojnie robi sobie kawę, siada za biurkiem, bierze gazetę do ręki.. po czym woła w kierunku dyzurki - \" No dobra Panowie - jest robota - zbierajcie się - Urząd Skarbowy się pali.

👄 dzień dobry, Diara, no to czas pomyslec o jakimś młodzieniasu:), chata wolna...:) Ja sprzątanie generalne uskuteczniam, teraz przerwa na papieroska:) niestety znowu nie udało mi sie rzucić:(, pewnie za słabo sie starałam, a może tak naprawdę nie chciałam?, bo właściwie lubie sobie zrobić kawkę i zapalic:) 🌻

Witajcie ! Ja też chcę zdjęcie małej Julki !!! Please... Dziś mam bardzo zajęty dzień, wpadłam do Was na chwilkę, żeby napisać choć parę słów. Dopada mnie również stres przed pracą :), zwykle tak mam po dłuższym lenistwie. Diarra koniecznie szukaj jakiegoś młodzieńca, wolna chata nie może się zmarnować ! :D Pozdrowienia dla wszystkich, miłej soboty, 👄.

Gość czy są to również mężatki
czy tylko wolne panie?Bo nie wiem czy pasuję.

Są również mężatki, są, ale to przecież nie ma znaczenia. Jeśli tylko chcesz z nami być to pisz !!! 🌼

Glamur___no no okręty podwodne, nieźle.....jeżeli chodzi moje zainteresowania, to zawsze fascynowało mnie lotnictwo.O malo co nie zostałem pilotem. Ale to dawne dzieje.... Idę na mecz siatkówki , gramy z Energią Sosnowiec 🖐️

🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️ Witajcie!!! Ja już po wycieczce,było fantastycznie i za 2 tygodnie znowu wyjazd w góry, tym razem moja córcia powiedziała że zabiera narty i będzie szusowac po stoku. Zahir 🌻uszku widze ,że mamy dzieci w tym samym wieku moja starsza córka Aneta też jest z rocznika 1993. Uczęszcza do klasy sportowej w której żeńska część trenuje lekkoatletyke a męska część piłke ręczną. Jednak Aneta ostatnio bardziej woli treningi z chłopcami piłki niz swoje. Trzymajcie się cieplutko do jutra.

Witajcie kochani 🌻 Wpadłam tylko dyzurnie powiedziec wam miłego weekendu , w domciu mam gości więc nie ma sznas na netowanie ... Pozdrawiam serdecznie , bawcie się dobrze. 👄

JUż wrócilam z pracy ,dyżyr był spokojny tylko przed 19 przywieźli młodego chłopaka z wypadku i była reanimacja ,ale nie wiem czy się powiodła bo musiałam lecieć na rydwan.Gdy skończę pisać to przedzwonię do dziewczyn i się spytam o niego,miał 29 lat. Diarro sory ale wpisałam twój błędny e-mail teraz to powinnaś dostać pocztę.Baw się dobrze bo gość w domu to sama radość,ale jeszcze lepiej kiedy odchodzi hihihihi. Mirindo , przykro mi że nie mogę ci wysłać zdjęć ,nie mam twojego adresu e-mail.Ale zdjęcia nie zając nie uciekną mam je w komputerze.. bea67 zazdroszczę Ci tych gór -wstyd się przyznać ale ja jeszcze gór nie widziałam,ale . morze parę razy w roku.Za to moje dzieci były w górach na koloni i wycieczkach. Buberku- przepraszam za pomyłkę w Twoim nicku. No to laski idę przedzwonić i kładę się spać ,bo jutro mam nockę.Śpijcie dobrze

Zahir 🌻 dzięki za fotki . Cudowna masz ta wnusie , ma oczki jak węgielki , jest wspaniała i taka usmiechnieta .... Moje gratulacje. I jak się domyslam jestes na pierwszej fotce równiez Ty , i dalej twoja córcia - mama twojej wnusi i pewnie tata wnusi .... Miło was zobaczyć ... 🌻 całuski dla wnusi ... 👄

Mirindko , fotki od zahir - dla ciebie - sa już właśnie w drodze .... 🌻

A ja właśnie wróciłam ze spotkania z 30 białymi tulipanami:)))))🌻 🌻, ale moje serce jeszcze nie skrószone:) . Ide spać. Pa

Cześć wam. Zahir mam nadzieję że nie będziesz miała nic przeciwko temu, żeby Diarra przesłała mi twoje fotki. Diaruniu bądź znowu tak miła i mi prześlij. Przy okazji wpisz adres Zahir to już będę ją miała. Ja dzisiaj po wczorajszych ćwiczeniach ledwo się zwlokłam z łóżka, takie mam zakwasy. Mięśnie brzucha mnie tak bolą że nie mogę się zginać, ale dzisiaj znowu ćwiczę więc trochę te zakawasy rozbiję. Buberku to gracie dzisiaj z naszymi. Musze ci powiedzieć że siatkówka jest mi szczególnie bliska bo moja teściowa całymi latami grała w Płomieniu Milowice, była nawet w kadrze narodowej. Oczywiście wiele, wiele lat temu.Teraz siatkówka to jej pasja. Bea nie dziwię sie twojej córce, ja też uwielbiałam grać w ręczną, chyba żadna inna gra zespołowa tak mnie nigdy nie wciągnęła jak piłka ręczna. Bea nie poddawaj się z dietą, dalej pilnuj indeksu glikemicznego i to wystarczy. Właśnie miałam ci pisać wcześniej że niektóre pomysły Montignaca, np jedzenie jabłka na czczo są złe. Nie dziwię się że miałaś problemy żołądkowe, ja też bym miała. Ja jem warzywa ale głównie gotowane na parze bo surowych też za wiele nie mogę, a owoc to najwyżej jeden dziennie. Muszę wam sie pochwalić że dietkę nadal trzymam rygorystycznie. Zobaczymy co będzie jak mąż wyjedzie bo już pakuje walizki, ale jemu też obiecałam że jak wróci znowu będę laska. Glamur ty się przyjżyj tem Holendrowi jeszcze raz dokładnie, może jednak coś w nim zobaczysz :D :D :D. Jak piesek byłaś z nim już u lekarza ?

Witajcie kochani 🌻 w ten bardzo smutny poranek .... Glamur 🌻 kwiaty-kwiatami , ale ty powaznie porozmawiaj z własnym serduchem ... Peny 🌻 fotki własnie wysłałam .... myslę, ze Zahir nie będzie miała mi tego za złe :) Ja dietę zaczynam od jutra . Dzisiaj córcię pakuję do autobusu i koniec z dogadzaniem .... i też będę rygorystyczna. 🌻🌻🌻🌻🌻 smutne dzisiaj te kwiatki ....